Şimdi Ara

Knock Knock | Keanu Reeves (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keanu Reeves hatrına izledik,2015'in en boş filmi heralde. John Wick 2'yi bekliyoruz artık bu nasıl film Keanu?
  • Hayal kırıklığı yarattı. Bu tarz senaryolu filmlerde görmek istmediğim bi kaç adamdan birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

knock knock 2 gelebilir hesaplaşma

filmi bitirdikten sonra direk benimde aklıma bu geldi keanu reyiz hesap sorsun bunlardan roller degişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightawolf7

quote:

filmi bitirdikten sonra direk benimde aklıma bu geldi keanu reyiz hesap sorsun bunlardan roller degişsin

belki bile bile yani 2.cisinin geleceğini bildiği için mi oynadı acaba burada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightawolf7

quote:

belki bile bile yani 2.cisinin geleceğini bildiği için mi oynadı acaba burada

zannetmiyorum ama 2.si gelirse keanu reyiz bunlardan intikam alırsa süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Filmi şimdi izledim.Torrent sitelerine düştü.Film çok iyi değil fakat filmdeki sarışın bomba için izlenir.
    Ana De Armas , 27 yaşında Küba doğumlu afet.

Knock Knock  | Keanu Reeves

bu ötekinden daha manyak bence çıkardığı sesler falan kendisi de çok güzel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Filmi şimdi izledim.Torrent sitelerine düştü.Film çok iyi değil fakat filmdeki sarışın bomba için izlenir.
    Ana De Armas , 27 yaşında Küba doğumlu afet.

Knock Knock  | Keanu Reeves

bu ötekinden daha manyak bence çıkardığı sesler falan kendisi de çok güzel

kesinlikle. artı olarak ötekinden daha da güzel

• Türkçe Dublaj gelirmi yoksa bu halde izlesem mi bilemedim.
  • John Wick den sonra , Keanu Reeves in bu filmide başarılı olur diye düşündüm ama filmde Ana de Armas dışında güzel birşey yoktu.
  • keanu reeves o kadar para düşkünü olmadığı herkesçe bilinir bi biografisine bak istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam bu filmde neden oynadı, anlamıyorum.
  • paardon kullanıcısına yanıt
    Eglencesine yaptı bence.Hayatta farklı bir tat.İleride kült film gozuyle bakacaklar böyle bize aptalca gelen filmlere birde o mesele var.Umarim öyle bir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

20. ile 40. dakikalar arası sigara yaktırır.

keanu abimiz senaryoyu okur, inceden içi gıdıklanır. hatunların ana de armas ve lorenza ızzo olduğunu duyunca siktir et parayı, şöhreti bi erotik film çekemedik diye düşünür ve olay gelişir.

Komik olan şey, adam o kadar direniyor, sonra banyoda hemen gevşiyor. Ulan ikisini de itip çıkmak bu kadar mı zor? Karısını seven birisi çat diye çıkar oradan, sanki kafana silah dayadılar. Gerçi mantık hatalarını saysak Çin'e yol olur herhalde. Ana'ya da ayrı parantez açmak lazım, gülümsemenin bu kadar yakıştığı az kadın vardır herhalde.
    Rahatsız değilim ama her gerilim/korku filmine illa ki cinsellik girmek zorunda mı? Wrong Turn gibi bir seride bile paso seks sahneleri var.
  • Valla film 20-40 arası dışında kocaman bir 0
    Ayrıca filmden sonra kafamda iki soru oluştu
    1) Keanu bu filmde neden oynadı? (hadi cevap az tahmin edilebilir)
    2) Neden bi yönetmen karısını böyle bi filmde oynatır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keanu'nun bu filmdeki oyunculuğundan neden kimse bahsetmemiş? Sokaktan adam çevirseler daha güzel oynardı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.