Şimdi Ara

KnightOnline Bitti ! Uzatmaları Oynuyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
18.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KnightOnline Bitti ! Uzatmaları Oynuyor ...

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba ;
    herkezin de bildiği gibi oyun artık private servere döndü +9 itemi olmuyan ezik tabiri yani düşük seviyeli hitap ediliyor..

artık herkez fps,ilginç mmorpglere yöneldiler ...
    knightın eski oyuncuları dağıldı kimi metin2ye , kimi wowa kimi bşaka bir oyuna gitti ?
    knightın bittiğini şurdan anlamıştım ... oyuna tek tık giriyorduk eskiden böylemiydi :) ?

arkadaşlar knight fazla uzun yaşamaz bu satten sonra kapanıcak veya bir çare gelir ama bence bitti artık ...
    ben itemleri gbye gbyi tlye çevirdim ve artık kapanıcağı vakti bekliyorum ...

Belki eskiler varsa aramızda bilirler...
    +1 warrior shel 15 gb idi .. şimdi
    +5 rebi 5 gb ? .)

oyunda zaten basede veya ronark landda +8 shelsiz adam kalmadı ?
    pvp lere dağıldı millet onlarda kapanıp açılma duurmları oldu başka oyunlara gittiler?

bu konuyu manes gençlik facedeki bir grubumuz ... 1.000 + üyesi var orda sohbet ederken konuşmustuk ...
    konu açıyım dedim belki yeni başlıycaklar vardır aramızda...

knightonline artık 90+1 i oynuyor...

aksini iddaa eden varsa konu yorumlara açık ...

knighttan sadece anılar kaldı ...
    fire drake öncesine dönsün knight...
    oyuncu patlaması yaşar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 12 Aralık 2010; 17:38:47 >

• Katılıyorum.
  • Son 3 cümleye sonuna kadar katılıyorum suc knight online k2 ye satan şirkette k2 sadece ko ile ilgilenmiyor bir çok online oyunu var o çocuksu oyunlarıyla karıştırdılar ko yu artık napcaklar bilmiyorum ama bir şeyler yapcaklar ama 5 yıl geriye gitmesi oyunun imkansız gibime geliyor bakalım nolucak bu gidişle silkroad a geçicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never:SayDie

Son 3 cümleye sonuna kadar katılıyorum suc knight online k2 ye satan şirkette k2 sadece ko ile ilgilenmiyor bir çok online oyunu var o çocuksu oyunlarıyla karıştırdılar ko yu artık napcaklar bilmiyorum ama bir şeyler yapcaklar ama 5 yıl geriye gitmesi oyunun imkansız gibime geliyor bakalım nolucak bu gidişle silkroad a geçicem.

Ben de silkroad a geçmeyi düşünüyorum. Oynayan arkadaşlarım var ve gerçekten gerçekçi ve zevkli. Level kasmak zor , oyun da daha zor bildiğim kadarıyla. Hele son yaşadığım hapishane olayından sonra ben de bırakıcam sanırım.
  • +9 item olmadan ezzosun doğrudur katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

KnightOnline Bitti ! Uzatmaları Oynuyor ...

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba ;
    herkezin de bildiği gibi oyun artık private servere döndü +9 itemi olmuyan ezik tabiri yani düşük seviyeli hitap ediliyor..

artık herkez fps,ilginç mmorpglere yöneldiler ...
    knightın eski oyuncuları dağıldı kimi metin2ye , kimi wowa kimi bşaka bir oyuna gitti ?
    knightın bittiğini şurdan anlamıştım ... oyuna tek tık giriyorduk eskiden böylemiydi :) ?

arkadaşlar knight fazla uzun yaşamaz bu satten sonra kapanıcak veya bir çare gelir ama bence bitti artık ...
    ben itemleri gbye gbyi tlye çevirdim ve artık kapanıcağı vakti bekliyorum ...

Belki eskiler varsa aramızda bilirler...
    +1 warrior shel 15 gb idi .. şimdi
    +5 rebi 5 gb ? .)

oyunda zaten basede veya ronark landda +8 shelsiz adam kalmadı ?
    pvp lere dağıldı millet onlarda kapanıp açılma duurmları oldu başka oyunlara gittiler?

bu konuyu manes gençlik facedeki bir grubumuz ... 1.000 + üyesi var orda sohbet ederken konuşmustuk ...
    konu açıyım dedim belki yeni başlıycaklar vardır aramızda...

knightonline artık 90+1 i oynuyor...

aksini iddaa eden varsa konu yorumlara açık ...

knighttan sadece anılar kaldı ...
    fire drake öncesine dönsün knight...
    oyuncu patlaması yaşar :)

Oynama o zamanBaşkasının oynamasına da karışma

• yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ...

evet oyunun 5 yıl öncesine gitmesi imkansız çünkü yapılan sözleşmeler vs. var...
    ama şöyle knight ile aynı bir private olabilir diye düşnyorum...

droplara kadar herşeyin aynı olduğu bir privateyide yapamazlar :)
    yani bence fpsye geçiş yapın artık :)
    knight bitiyor.? knightla privatenin arasındaki fark 0 ?

edit :
    @efege
    ben oynamayın demiyor sadece bir açıklama ve yorumlara bakmak istedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 12 Aralık 2010; 18:08:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    online oyun devri bitti mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her oyunu bırakanın kendini tesellisidir bu bırakana kadar nedense farkedemiyor kimse :)
  • efenin +9 itemi olduğu için nasıl olsa bi problem yok
  • oyun bitti mi dalga mı geciyosun.ionia yada kronos cz sine bak ne kadar kalabalık.aksamları en az 5 6 party cıkıyor her ırktan.ayrıca csw günleride bütün serverler cok kabalık oluyor.ayrıca eskiden vent yada ts den pk atmak yoktu.simdi ventden pk atmanın tadını oynayanlar bilir zaten.bosuna nefesinizi harcamayın ko bitmez
  • warrior shell +1 in bilmemkac gb olduğu zamanlar gb 25 kuruştu onu da biliyorsun degil mi ? Eskiden türkler oyunu çözememişti ing.i olan mantık yürüten araştıran adamlar oyunda itemini parasını yaptı zevkini aldı. şu anda oyun eskisinden daha basit. kısacası ko sallanır sallanır sallanır ama yıkılmaz çünkü bir şekilde yine bizim aklımızı çelecek.

1. kez charımı sattığımda dedim ko oynamıyacagım, wow oynuyordu arkadaşım biraz takılıyım dedim ama pvp si ko kadar zevk vermedi bana.
    2. kez charımı sattığımda cs oynayayım dedim ama onda da hilenin 1000i 1 para.. kısacası istedigimiz kadar birakalim, tilkinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkanıdır.
  • Bu cümleleri genelde oyunu tek başına oynayanlar yani ardreamda basede solo takılanlar söyler. He clanınız olabilir ama ne kadar dostca bir clandasınızda oyunun bu hale geldiğini 90 + 1 leri oynadığını söylüyorsunuz. +9 itemden bahsediyorsunuz bunların hiç bir önemi yok eğer senin pk atan işini bilen bir clanın var ise istediği kadar bir adamda 9 item olsun parazit malice yediğinde o kişi yerdedir. +9 +9 item diye tutdurmussunuz şu oyunda 1 defa 9 elixir kullandım sadece gerisinde hep +8 itemlerim vardı ama her zaman czde üstün olan bizdik +9 olanlar değildi . Çünki biz işimizi biliyorduk parlayan görünce kaçmıyorduk .

Oyuna tekde bağlandığını söylüyorsun bu durum kxperların yoğun olduğu dönemde ( geçen sene ilkbahar dömneminde ) olmaya başladı. he hangi serverlara tek atılıyordu eski seerverlara neden çünkü orda kxper olmanın bir amacı yoktu czde adam yoktu çünki . Şimdi öylemi hayır hafta sonaları deneyin bakalım csv vakti savaş vakti bakalım tekde o kadar rahat girebiliyormusunuz eski serverlara .

kXperlar varken kronosu örnek gösteriyolardı tek atamıyoruz diye. Ama eski serverlara tek atılıyordu bu kimsenin farkında değildi yada görmezden geliniyordu . Kxp bitti ne oldu ? pazarda olmayan trinalar çoğaldı tearslar çoğaldı yani ? legal oyuncular pre ve cash almaya başladılar k2 de anladıki kxper döneminden daha iyi para kazanıyolar. Ve kxp kalktığından bu zamana kadarda ( eski serverlardan bahsediyorum ) czde ne kxper vardı ne bişey hala daha rahat rahat pk atıyoruz. Sadece tek sorun bir kaç bug var oyunda oda bizim pk mıza engel olmuyor yani .

He sen +9 itemin olmadan şu oyunu oynayamayacağını düşünüyorsan oynama zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

efenin +9 itemi olduğu için nasıl olsa bi problem yok

Aynen

Benim için no problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Her oyunu bırakanın kendini tesellisidir bu bırakana kadar nedense farkedemiyor kimse :)

Malesef dogru.
    Her oyunu bırakan nedense oyunu kötülemeye ws çalışıyor pek savunulcak yanı yok gerçi orası ayrı konu
    Ama öyle ha dedinmi bitmez bu oyun hele senin benim lafımla hayatta bitmez senin tek tık girdigin anda bile serverlarda kaç kişi online biliyomusun?
    Ve online gb ve cash sitelerine bakarsan günlük ne kadar alışveriş yapılıyor. Söylesem dudagın ucuklar burda cogu kişini bir arada göremedigi rakamlar.Oyun kötüye gidiormu orası tartışılır kospere sorarsan gayet memnunundur hayatından legal oynayana dam bezmiştir ki bugun kosp kalksa şuanki online sayısına her serverda en az %30-40 eklenir o yüzden var olan tek gerçek.Kendileri bitirmedigi sürece Bu oyun Bitmezz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 12 Aralık 2010; 18:57:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

Bu cümleleri genelde oyunu tek başına oynayanlar yani ardreamda basede solo takılanlar söyler. He clanınız olabilir ama ne kadar dostca bir clandasınızda oyunun bu hale geldiğini 90 + 1 leri oynadığını söylüyorsunuz. +9 itemden bahsediyorsunuz bunların hiç bir önemi yok eğer senin pk atan işini bilen bir clanın var ise istediği kadar bir adamda 9 item olsun parazit malice yediğinde o kişi yerdedir. +9 +9 item diye tutdurmussunuz şu oyunda 1 defa 9 elixir kullandım sadece gerisinde hep +8 itemlerim vardı ama her zaman czde üstün olan bizdik +9 olanlar değildi . Çünki biz işimizi biliyorduk parlayan görünce kaçmıyorduk .

Oyuna tekde bağlandığını söylüyorsun bu durum kxperların yoğun olduğu dönemde ( geçen sene ilkbahar dömneminde ) olmaya başladı. he hangi serverlara tek atılıyordu eski seerverlara neden çünkü orda kxper olmanın bir amacı yoktu czde adam yoktu çünki . Şimdi öylemi hayır hafta sonaları deneyin bakalım csv vakti savaş vakti bakalım tekde o kadar rahat girebiliyormusunuz eski serverlara .

kXperlar varken kronosu örnek gösteriyolardı tek atamıyoruz diye. Ama eski serverlara tek atılıyordu bu kimsenin farkında değildi yada görmezden geliniyordu . Kxp bitti ne oldu ? pazarda olmayan trinalar çoğaldı tearslar çoğaldı yani ? legal oyuncular pre ve cash almaya başladılar k2 de anladıki kxper döneminden daha iyi para kazanıyolar. Ve kxp kalktığından bu zamana kadarda ( eski serverlardan bahsediyorum ) czde ne kxper vardı ne bişey hala daha rahat rahat pk atıyoruz. Sadece tek sorun bir kaç bug var oyunda oda bizim pk mıza engel olmuyor yani .

He sen +9 itemin olmadan şu oyunu oynayamayacağını düşünüyorsan oynama zaten .

Kardeşim cidden çok hak veriyorum sana

• Bu oyun neleri atlattı; yeni bir şirkete satılır veya kiralanırsa daha iyi olur düşüncesindeyim. Hala ne paralar dönüyor oyunda farkında deilmisiniz? Son olarak çoğu kişininde dediği gibi BU OYUN BİTMEZ
  • Ben Kesinlikle katılmıyorum söylediklerin herkesin düşünmeden söylediği şeyler eskiden server kapatisesi 500 kişiyken şuan Tam hatırlamıyorum ama 1500 veya 2000 kişi . Ayrıca +8 ve +9 itemlerin sayısı arttı demişsin bırakta artsın en başta ares serverini ele alalım 7-8 yıllık bir server ilk açıldığı günden beri bosslardan düşen uniqueleri , gemlerden çıkanları , eventlerde dağıtılanları bir düşün tabiki eskisi gibi +1 shellin 15gb etmesini bekleyemezsin gün geçtikce daha iyi itemler basılıyor . Benim fikrim knight online bitmiyor knight online çok daha güzel bir hâl aldı yaş ortalaması arttı artık cafeye gittiğimde 12 yaşındaki çocukları knight yerine metin2 oynarken görüyorum yani kısacası knight eskisine göre daha iyi durumda ama herkes bi çamur atma davasında bunun nedenini hâla çözebilmiş değilim ...
  • ben bıraktım şuan 3-4 gündür sro oynuyorum mis gibi oyun valla 33 lvl oldum
  • babası zengin olan basıyor tL yi dayi çekiyor +9 seti kitliyor weled kendini odasına annesinin babasınında işine geliyor tabi bu +9 itemle gezenlerin yarısından çoğu zengin weledi
  • Bu oyun açıldığı ilk günden beri ya kapanıyor ya bitiyor buyrun burdan yakın .

Konunun açılma tarihi : 25.02.2007, 01:02
    http://www.knightonlinearea.org/tartisalim-f38/knight-online-kapaniyor-t18033.html

Konunun açılma tarihi : 03-28-2007, 06:52 PM
    http://www.knightonline.tv/knight-online/71572-uzuntulu-haber-knight-online-kapaniyor.html

Konunun açılma tarihi : 22-01-2009 12:28
    http://www.sensizolmuyor.gen.tr/knight-online-genel/82729-knight-online-kapaniyor-sok-sok-sok.html

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.