Şimdi Ara

Knight Online DUPE VAR !!! (Resimli Gerçek ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
16.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu dupeyi falan nasıl yapıyolar sürekli nasıl öğreniyolar yapılışını :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

Bu İtemler Şuanda Hala Oyunda Mı Yoksa Silindi Mi

Malesef gerçek ve hala silinmedi
  • DUPE VAR.
    Yok diyen yanılıyordur.
    Herşeyden önce +3 Iron Neck ve +3 Iron Belt'in "legit" diye bir açıklaması olamaz. Bu 2 itemin +2 ve daha yukarısını gördüyseniz bu item "dupe" ile elde edilmiştir. Aksini iddia eden tanımıyorum ben.
    Diğer taraftan anormal bir artış var piyasadaki parada. Bunun tek açıklaması dupe yapılıyor. Bir item 1 hafta önce 600m iken 14gb ye çıkıyorsa 1 hafta içerisinde buna ne Çinli denir, ne piyasaya gb sürüldü denir. Buna DUPE denir. Valla malesef mi desem, nihayet mi desem dupe var ve çok beklersiniz rollback'i. K2 rollback atacak kapasitede ve kararlılıkta bir firma olsaydı hacklenen charlara rollback atardı. Yapanın yanına kalır o itemler herkes rahatına baksın.
    not: Dupe Wipe diye birşey artık kalmadı. FD döneminden itibaren aynı ID ye sahip olan itemlerin kararması gibi bir durum sayesinde çözüm bulunmuştu. Anlaşılıyorki bunuda aşmışlar. Bence işin içinde K2 yetkililerinin parmağı var. Dupe bulunmaz, yapılır ve yapan hep aynı insanlardır 4 senedir. Bu insanların ben K2 yetkililerinden bu açıkları satın aldıklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 10 Temmuz 2008; 13:53:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

DUPE VAR.
    Yok diyen yanılıyordur.
    Herşeyden önce +3 Iron Neck ve +3 Iron Belt'in "legit" diye bir açıklaması olamaz. Bu 2 itemin +2 ve daha yukarısını gördüyseniz bu item "dupe" ile elde edilmiştir. Aksini iddia eden tanımıyorum ben.
    Diğer taraftan anormal bir artış var piyasadaki parada. Bunun tek açıklaması dupe yapılıyor. Bir item 1 hafta önce 600m iken 14gb ye çıkıyorsa 1 hafta içerisinde buna ne Çinli denir, ne piyasaya gb sürüldü denir. Buna DUPE denir. Valla malesef mi desem, nihayet mi desem dupe var ve çok beklersiniz rollback'i. K2 rollback atacak kapasitede ve kararlılıkta bir firma olsaydı hacklenen charlara rollback atardı. Yapanın yanına kalır o itemler herkes rahatına baksın.
    not: Dupe Wipe diye birşey artık kalmadı. FD döneminden itibaren aynı ID ye sahip olan itemlerin kararması gibi bir durum sayesinde çözüm bulunmuştu. Anlaşılıyorki bunuda aşmışlar. Bence işin içinde K2 yetkililerinin parmağı var. Dupe bulunmaz, yapılır ve yapan hep aynı insanlardır 4 senedir. Bu insanların ben K2 yetkililerinden bu açıkları satın aldıklarını düşünüyorum.

sana katılıyorum haklısın zaten ilk sayfadada ben buna benzer bir yazı dizisi yazmştım bu arada sen cs oynuyormuusun?

• Sanırım bu dupe olayı son zmanlardaki yapılan en büyük vurgunlardan biri oldu.Bu dupe olayını yapan kişilerin 2k gibi meblalarda yapmasıda k2 şirketinin içinden adamları oldugu anlamına geldiginin tek kanıtı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romst3r -- 10 Temmuz 2008; 15:43:09 >
  • oha be kardesım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.