Şimdi Ara

Knight Online DUPE VAR !!! (Resimli Gerçek ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
16.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

k2 el atıcak dimi olaya güldürme ya adamların tek bildii prelerden gelen paralar

Dostum bu sefer konu ciddi. Oyunun hali harap +9 +10 itemlerle dolaşıyor millet çoğu kişi oyunu bırakma düşüncesinde k2 de el değiştirip ruslara geçti ne olacağı hiç belli olmaz ben umutluyum bu absolute kafalardan :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: P0iS0NivY

quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

k2 el atıcak dimi olaya güldürme ya adamların tek bildii prelerden gelen paralar

Dostum bu sefer konu ciddi. Oyunun hali harap +9 +10 itemlerle dolaşıyor millet çoğu kişi oyunu bırakma düşüncesinde k2 de el değiştirip ruslara geçti ne olacağı hiç belli olmaz ben umutluyum bu absolute kafalardan :))

Ruslara mı geçti ?
  • ya beyler her yaz olan şey bu her yaz aynı vakittee dupe oluyo nedense neyse siz öle sanın :)
  • Arkadaşlar Düpe Felan yok bea.. Onlar Clanca Toplamıs YTL'Ci .... onlar.
    düpe olsaydı dün Rollback geLirdi. itemler silinirdi..

Sallayın Düpe Olayını.
  • Yahu hala nasıl dupe yok diyebiliyorsun?
    Hadi uniq itemleri Ytl ile topladılar, Warrior Shelleri +9'a nasıl bastılar, veya Ds +10 nu nasıl bastılar? Ds +9'u basan adam bırakmaz mı nasıl bir cesaret bu?
  • Vay anasını yaUzun zamandır girmiyordum oyuna dün girdim şok oldum zaten piyasa 3'e katlanmış bundan demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Yahu hala nasıl dupe yok diyebiliyorsun?
    Hadi uniq itemleri Ytl ile topladılar, Warrior Shelleri +9'a nasıl bastılar, veya Ds +10 nu nasıl bastılar? Ds +9'u basan adam bırakmaz mı nasıl bir cesaret bu?

Düpe YOK.. Alp Hoca

Adamlar Clanca Toplamıs Basmıslar işte.. Ne var ßunda
  • Laaaaaaannnnnnnn

rebirt +12 Hell Breaker !!!! server Carnac !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

quote:

Düpe YOK.. Alp Hoca

Yav hocam yapma Allah'ının aşkına, bu aşağıda vereceğim linkin topicini açan eXale Xigenon'un eski oyuncularından birisi olan OynCankıya.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24627415/tm.htm
    Oyunun logaritmasına göre +3'e kadar uniq itemler garanti basılıyor, ancak nasıl bir cesaretki +4'e uniq item basıyorlar? +3'e geçmesi için 27 tane +0 lazım, +4'e geçmesi için ise 3x27=81. 81 tane +0ı bulmasını geçtim, +4'e basmak garanti değil. Hadi bastı diyelim, +4 Dual ROC yahu? 162 tane +0(Garantide değil) Rocu 100 Ytlden alsalar 16.200 Ytl ediyor?
    http://img98.imageshack.us/my.php?image=dssq1.jpg
    http://img234.imageshack.us/my.php?image=well8.jpg
    Aynı şey bu resimler içinde geçerli, hadi hepsini geçtim. Xigenon eski bir server bu kadar rocu,diğer uniq itemleri vs. buldular, Carnac açılalı daha kaç ay olduki, 27 tane In toplayıp +3 bastılar? Aynı şey Rol +3, Eme +3 içinde geçerli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 9 Temmuz 2008; 13:21:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FreeZoneII

quote:

anasını satım bu oyunun +8 raptor bastım şimdi rollback gelse çok kötü olur

h.o

ve geçmiş olsun roll back gelirse by by de raptoruna

*.MstF.

haklısın göze alamazlar sanırım tbl değiştirerek itemleri kopyalıyolarmış hiç bi şekilde item almayın pazardan diyorlar üzerinde kalıyomuş hiç bişey yapamıyomuşsun.

biz bu tbl degistirmeyi ke de yapıyoz bayadr oyynamıyom ama cevap veriyim pw srwerlardaki /trade dupesi mesela 1299 da vardı ordaki tbl yi 1337 patche atıp dupe yapırouz ke de sanırsam ko dada olabilir bakmak lazım

• quote:

quote:

quote:

Düpe YOK.. Alp Hoca

Yav hocam yapma Allah'ının aşkına, bu aşağıda vereceğim linkin topicini açan eXale Xigenon'un eski oyuncularından birisi olan OynCankıya.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24627415/tm.htm
    Oyunun logaritmasına göre +3'e kadar uniq itemler garanti basılıyor, ancak nasıl bir cesaretki +4'e uniq item basıyorlar? +3'e geçmesi için 27 tane +0 lazım, +4'e geçmesi için ise 3x27=81. 81 tane +0ı bulmasını geçtim, +4'e basmak garanti değil. Hadi bastı diyelim, +4 Dual ROC yahu? 162 tane +0(Garantide değil) Rocu 100 Ytlden alsalar 16.200 Ytl ediyor?
    http://img98.imageshack.us/my.php?image=dssq1.jpg
    http://img234.imageshack.us/my.php?image=well8.jpg
    Aynı şey bu resimler içinde geçerli, hadi hepsini geçtim. Xigenon eski bir server bu kadar rocu,diğer uniq itemleri vs. buldular, Carnac açılalı daha kaç ay olduki, 27 tane In toplayıp +3 bastılar? Aynı şey Rol +3, Eme +3 içinde geçerli..

yeterince açıklayıcı olmuş
    benim şahsi görüşüm bu oyun ileride 2'e bölünecek
    A) pre'liler
    B)pre'sizler

pre'li kısımda düpe koxp hile vb. şeylere izin verileyecek ama pre'siz bölümde kısmi izin verilecek arada bir kaç kişiyi banlıcaklar ki şüphelenilmesin
    aslında yanlış dedim oyun şimdiden pre liler ve pre'sizler die bölünmüş zaten
    k2 böyle hilelere izin veriyor çünkü bu projesini uygulayacak playerları canından bezdirip herkezi pre almaya itecek harika bir çözüm değilmi! sonuçta düpeyi engellemek koxpu engellemek hiç de zor değil
    bu playerları canından bezdirirkende yine para kazanıyorlar piyasayı %90 k2 ayarlıyor yoksa bir oyunda bu kadar sarsıntılı bir piyasa olamaz gb fiiyatları hatırlıyorum 3 tl idi 30 ytl'e kadar çıktı şimdi yine düşüyor bu ayarlamalarıda k2 yapıyor

bunlar şahsi kendi görüşüm katılmayanlara saygıyla eğiliyorum

• evet her yaz böyle itemler uçuyo. piyasa çıkıyo. çekemeyen düpe var diyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: l ®aP l

evet her yaz böyle itemler uçuyo. piyasa çıkıyo. çekemeyen düpe var diyo.

• quote:

dogrusu budur
  • quote:

Neyi çekemeyen arkadaşım doğru konuş?
    Niye kabullenmek istemiyorsun(uz) hâla anlamıyorum, ben emeğimle kasim, moradonda itemleri toplim we +2, rol +1 basim adamın biri 5 dakikada we +4 bassın var mı böyle bir olay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 9 Temmuz 2008; 14:13:52 >
  • @IIPcSTrikEII

o imzamı öyle nedir
  • quote:

quote:

Niye kabullenmek istemiyorsun hâla anlamıyorum, ben emeğimle kasim, moradonda itemleri toplim we +2, rol +1 basim adamın biri 5 dakikada we +4 bassın var mı böyle bir olay?

Ewt çok haklısın biz uğraşıp didiniyoruz ben ardream cahrıma pot yapıcam die sabahın 6 sında +5 cleawer görevie gidiyorum en kötü örnek budur adam bi açık buluyor YTL ile zengin olucak kadar w.e basıor...Bu haksızlık buresimleri yollayalım da k2 görsün?

• quote:

Orjinalden alıntı: zmax

quote:

quote:

Niye kabullenmek istemiyorsun hâla anlamıyorum, ben emeğimle kasim, moradonda itemleri toplim we +2, rol +1 basim adamın biri 5 dakikada we +4 bassın var mı böyle bir olay?

Ewt çok haklısın biz uğraşıp didiniyoruz ben ardream cahrıma pot yapıcam die sabahın 6 sında +5 cleawer görevie gidiyorum en kötü örnek budur adam bi açık buluyor YTL ile zengin olucak kadar w.e basıor...Bu haksızlık buresimleri yollayalım da k2 görsün?

bu son dupe olayı birçok oyuncunun k2 ye olan güveni sarsıldı,dikkat ederseniz 2 servere düşmesine rağmen 2. serverlere her zaman girmek mümkün,böyle giderse tek servere düşer,sizin yerinizde olsam oyun için ytl yatırmam,KO nun günleri sayılıdır böyle giderse.

• gınayt artık bitsin ömür boyu oynucazmı? tamamen kendi kapansın player bırakmasın oyunu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaancix

gınayt artık bitsin ömür boyu oynucazmı? tamamen kendi kapansın player bırakmasın oyunu..

evet
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.