Bildirim
Knight Online DUPE VAR !!! (Resimli Gerçek ) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Private server gibi oldu anasını satim, gülim mi ağlim mi bilmiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Alp
Private server gibi oldu anasını satim, gülim mi ağlim mi bilmiyorum
Knightın kapanmasına az kaldı bence bu düpe en büyük vurgun oldu. -
Oyunu bırakma zamanımı seviyorum yaw. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 9 Temmuz 2008; 15:26:13 >
-
7 ay oldu bırakalı mutluyum charı satmadım daha en kısa zamandada onu satarım ohh beee -
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
quote:
Orjinalden alıntı: FreeZoneII
quote:
Orjinalden alıntı: Plain Of Death
anasını satım bu oyunun +8 raptor bastım şimdi rollback gelse çok kötü olur
h.o
ve geçmiş olsunroll back gelirse by by de raptoruna
*.MstF.
haklısın göze alamazlar sanırım tbl değiştirerek itemleri kopyalıyolarmış hiç bi şekilde item almayın pazardan diyorlar üzerinde kalıyomuş hiç bişey yapamıyomuşsun.
biz bu tbl degistirmeyi ke de yapıyoz bayadr oyynamıyom ama cevap veriyim pw srwerlardaki /trade dupesi mesela 1299 da vardı ordaki tbl yi 1337 patche atıp dupe yapırouz ke de sanırsam ko dada olabilir bakmak lazım
/trade tbl ile aktif edilmez. Exe den ayarlanarak edilir.
@Mstf
insanlar hala bu oyuna para veriyor. sen hiç günde trilyonlar kazandığın dükkanını kapatırmısın?
Ne zaman kişiler bu oyuna para vermez ve dupe artar işte o zaman kapanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 9 Temmuz 2008; 15:44:53 >
-
e nolacak simdi
? -
yuhhhhhhhhh oyun (..)ara yedi -
Bence insanların hala kabullenememesinin sebebi oyunu bırakmak istememeleridir. Bu bir gercek ister hoşunuza gitsin ister gitmesin ve yaptıkları hiç birşey yok .
*imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichelleRodriguez -- 9 Temmuz 2008; 16:40:56 > -
oyundak, düpe bitmez bu k2 olduğu sürece -
+1 bencede bitmes kanımca bazı gm ler ve k2 zaman zaman dupeye müsade edio. -
@.MstF.
eline sağlık dostum sanırım artık herkes anlamıştır. -
bu kadarı gerçek fazla,eskiden bus dupesinde fiyatlar uçuktu şimdi artık oynanmaz durumda,o itemlere sahip adama vursan ne olur vurmasan ne olur,sinek ısırmış gibi olacak...iyice soğuttular oyundan,işallah çok fazla kişinin canı yanmaz bu olay bir şekilde kapanazak ama nasıl. -
Bu İtemler Şuanda Hala Oyunda Mı Yoksa Silindi Mi -
İçimden Bi Şeyler Demek Geliyor Ama.. Utanıyorum. ! -
itemlere bak çok içtim heralde -
puff o item listesi ne öle her serverda her çeşit item satıo adamlar.bütçeye göre satış gibi liste yapmışlar daha ne olsun yaa oynanırmı bu oyun lanet olsn -
quote:
Orjinalden alıntı: Plain Of Death
quote:
Orjinalden alıntı: Alp
Yahu hala nasıl dupe yok diyebiliyorsun?
Hadi uniq itemleri Ytl ile topladılar, Warrior Shelleri +9'a nasıl bastılar, veya Ds +10 nu nasıl bastılar? Ds +9'u basan adam bırakmaz mı nasıl bir cesaret bu?
Düpe YOK.. Alp Hoca
Adamlar Clanca Toplamıs Basmıslar işte.. Ne var ßunda
Senden kıllanmaya basladım
Dupe falan mı yapıon len. -
oyunun suyu çıktı bende char almayı düşünüyordum ama bu saatten sonra almam zor gözüküyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X