Şimdi Ara

Knight online 2004 ün sonunda bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala bu oyunu oynayan var mı, şimdiki oynayanlar uğraşma peşinde değil oyun 2004 haliylede gelse kimsr oynamaz herkes krowaz item ister 2 günde 80 olmak ister bunları yapamaz mesela deru slotlarında sıra bekleyemez o yüzden oyun bitti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun nezaman cikti ki tr de 2004de bitsin abartma sende

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Oyun nezaman cikti ki tr de 2004de bitsin abartma sende

Oyun 2004 te çıktı sonra bir patch geldi sene sonunda yada 2005 in başlarında ondan sonra oyun bitti oynamamışlar bilmez eski knight ı, eski knight ta koboltlar daha başka bir yerdeydi yokuşlu bir alan biraz karanlık yerdi o patch geldi oyun bitti, şimdiki çocuklar eksi knight ta oynayamaz zaten bende bu kinght ta oynayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Oyun nezaman cikti ki tr de 2004de bitsin abartma sende

Oyun 2004 te çıktı sonra bir patch geldi sene sonunda yada 2005 in başlarında ondan sonra oyun bitti oynamamışlar bilmez eski knight ı, eski knight ta koboltlar daha başka bir yerdeydi yokuşlu bir alan biraz karanlık yerdi o patch geldi oyun bitti, şimdiki çocuklar eksi knight ta oynayamaz zaten bende bu kinght ta oynayamıyorum

Ne diyon biraderim 2004 te cikmista gelen ilk patchte oyun bitmismis.Madem ciktigi ilk vakit oynadin 12 sene sonra bunu mu dert ettin simdi ne desem bilemedim.

• Lost çok bozdu
  • 2009-2010 gibi bitti bence
  • Sadece knight online değil Wow dahil çoğu mmorpg oyun ya bitti ya da bitmesine ramak kaldı çünkü artık insanlar oyunlara yıllarını verip bir şeyler elde etmek yerine kısa vadede büyük ödüllere ulaşmak istiyor bu yüzden MMORPG oyunların devri malesef kapandı knight online ise ne zaman koxp çıktı o zaman bitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fire Drake patch'inden önce çok daha fazla eğlendiğimiz bir gerçek. Fire Drake ile beraber modernleşti ama bir yandan da düşüşe geçti zannımca. Ara ara anlık yükselme dönemleri oluyor ( EUKO'nun STEAMKO'nun açılması gibi ) ama daha sonra yeniden süratle düşüşe geçiyor. Son halinden ise bilgim yok.
  • 2009 da sallandı 2010-2011 de bitti.
  • Yok canım Knight Online 2003'de bitti. Daha çıkmadan bitti. Öyle böyle değil yani bitti. Artık bitmesin dedik gene bitti.
    Hocam abartının da bu kadarı yani Oyun Fire Drake patchi ile düşüş başladı o da sanırım 2008 mi 2009da mı ne gelmişti? Veya daha öncelerde de olabilir. Ama 2004de bitti demek artık öhö öhö yuh yani.
  • Firedrake bitirdi
  • 2006 firedrake 2007 yeni moradon gelmişti. Sonra da öldü oyun

• bu oyun bitmedi bitmez değişikliklere ayak uyduramayanlar kendileri için bitirir sadece.
    DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE :)
  • En son 2008'de bıraktım. Fire drake patch geldi ve oyun bitti.

• Yılbaşı event bugu ckmıştı ondan sonra bitti oyun.
  • 2008 gibi birakmistim bende.

• quote:

Hala bu oyunu oynayan var mı, şimdiki oynayanlar uğraşma peşinde değil oyun 2004 haliylede gelse kimsr oynamaz herkes krowaz item ister 2 günde 80 olmak ister bunları yapamaz mesela deru slotlarında sıra bekleyemez o yüzden oyun bitti :)

oynamıyorsan neden knight forumundasın dostum sanane herkesin zevki kendine isteyen oynar isteyen oynamaz sana göre bitti ona buna göre bitmedi ne boş boş konular açıyorsunuz şu foruma arkadaş ya burdaki herkes bırakmış ama aslında tam bırakamamış yorumların % 90 ı bırakmış ama hala forumda knight konusu geziyorlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneijder3

quote:

Hala bu oyunu oynayan var mı, şimdiki oynayanlar uğraşma peşinde değil oyun 2004 haliylede gelse kimsr oynamaz herkes krowaz item ister 2 günde 80 olmak ister bunları yapamaz mesela deru slotlarında sıra bekleyemez o yüzden oyun bitti :)

oynamıyorsan neden knight forumundasın dostum sanane herkesin zevki kendine isteyen oynar isteyen oynamaz sana göre bitti ona buna göre bitmedi ne boş boş konular açıyorsunuz şu foruma arkadaş ya burdaki herkes bırakmış ama aslında tam bırakamamış yorumların % 90 ı bırakmış ama hala forumda knight konusu geziyorlar :D

Eski alışkanlık :)

• Isteyen istedigi yerde gezer yorum yapar bu tarz seylere takilmayin cok. Senin yazabildigin gibi.

• 92'de bitti kesin bilgi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.