Şimdi Ara

KNİGHT İÇİN İNTİHAR ETTİ..! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • k.o yüüznden akşam sanayiden arkadAŞlarla çıkıyoruz t.t nin cafesi orda oyun oynayacaz liseliler oturmuş nasılda oynuyor sanki devlet kurtaracakalr
  • oyun artık uyuşturucu gibi bişey oldu herelde:S
  • Durum Raporu : İnandırıcı gelmedi, Kaynak yetersiz, haberlerde cıkmadı, göz yası nasıl donar? Hava kac dereceymıs.
  • sinirden ısınıp buharlaşsa neyse ama donuo:D
  • kim yazdi bu trajikomik hikayeyi ?

Nuri ALÇO ? Coşkun ? Erol TAŞ ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soulfly

kim yazdi bu trajikomik hikayeyi ?

Nuri ALÇO ? Coşkun ? Erol TAŞ ?

yazanlar o üçünden biri inanlarda ahu tuğba serpil çakmaklı bu ikisi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Barkley -- 16 Kasım 2006; 14:17:39 >
  • Allah belasını versin o oyunun

Hiç oynamadım ama sevmiyorum da cafede adamlar doluşuyor cafede çalışıtıgım halde sevmiyorum.
  • bencede yalan bu bea çünkü aklı başında olan bir insan yapmaz böyle şey..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Allah belasını versin o oyunun

Hiç oynamadım ama sevmiyorum da cafede adamlar doluşuyor cafede çalışıtıgım halde sevmiyorum.

inş. sonu gelmek üzere zaten
  • Allah belasını versin o oyunun
  • Lanet olsun mu diyim ne diyimki Ailesine başsaligi dilemekten baska cagremiz yok..
  •  KNİGHT İÇİN İNTİHAR ETTİ..!

• gerçekten beyin yıkayan bir oyun. her cocugın yetişlkin bir hale gelirken bir gelişim süreci vardır. gözlemler paylaşır araştırır , merak eder sorar öğrenir, kendine has zevklerini geliştirir becerilerinin farkına varır. bu bir günde olan birşey değildir belki bir sene onun gelişimi için çok önemlidir.. bir dahaki sene başka bir yönü gelişir falan. işte bu oyun tüm bu evreleri atlatıyor. zaman geçiyor çocuk bu aşamalrı yaşayamadan bitiriyor.. o açıdan bu oyun çok ama çok sakıncalı. insanın mental gelişimini çok engelliyor. zararları ilede çıkacak tabi.
  • ciddi ciddi de yorum yazan olmuş yazanların çoğuda ko oyuncusu ya bu oyunu nasıl bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum bende mmorpg oynuyorum ama hiç bir zmaan böyle hastalık derecesine varma dı oyunum benimde gecenin bi körüne kadar oynadığım oldu ama kafam attığında ise cart diye oyunu bırakmasını da bildim

bi oyun için intihar etmişse zerre kadar üzülmem akıl yokmuş derim hala anatomisi bile çözülemeyen eşsiz bir varlığı bir kaç bit uğruna yok etmişse bu yapan kişinin aptallığıdır
  • aslında knight Online çok gereksiz bi oyun kapatmalılar
  • Faqe
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.