Şimdi Ara

KNİGHT İÇİN İNTİHAR ETTİ..! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
7.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haydi, vakit geldi. Zaman beklemez. Ve çember asla yuvarlak değildir.
  • k.o yüüznden akşam sanayiden arkadAŞlarla çıkıyoruz t.t nin cafesi orda oyun oynayacaz liseliler oturmuş nasılda oynuyor sanki devlet kurtaracakalr
    ***erkam_arslan***
  • _____________________________
    Gemi sola yatmıyor, bayaa bayaa su alıyor.
  • oyun artık uyuşturucu gibi bişey oldu herelde:S
  • sinirden ısınıp buharlaşsa neyse ama donuo:D

Nuri ALÇO ? Coşkun ? Erol TAŞ ?

Orjinalden alıntı: Soulfly

kim yazdi bu trajikomik hikayeyi ?

Nuri ALÇO ? Coşkun ? Erol TAŞ ?

yazanlar o üçünden biri inanlarda ahu tuğba serpil çakmaklı bu ikisi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Barkley -- 16 Kasım 2006; 14:17:39 >

Hiç oynamadım ama sevmiyorum da cafede adamlar doluşuyor cafede çalışıtıgım halde sevmiyorum.
  • _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Allah belasını versin o oyunun

Hiç oynamadım ama sevmiyorum da cafede adamlar doluşuyor cafede çalışıtıgım halde sevmiyorum.

inş. sonu gelmek üzere zaten

ڛٲ ڝژځ ڟ ـٲٲصزئةؤ؛غم ٹڞرٽټٸ ٭ځڊڒم

• Allah belasını versin o oyunun
    Pioneer CDJ 1000 MKII + Pioneer DJM 600 + Pioneer HDJ 1000 = My Life
  •  KNİGHT İÇİN İNTİHAR ETTİ..!

• gerçekten beyin yıkayan bir oyun. her cocugın yetişlkin bir hale gelirken bir gelişim süreci vardır. gözlemler paylaşır araştırır , merak eder sorar öğrenir, kendine has zevklerini geliştirir becerilerinin farkına varır. bu bir günde olan birşey değildir belki bir sene onun gelişimi için çok önemlidir.. bir dahaki sene başka bir yönü gelişir falan. işte bu oyun tüm bu evreleri atlatıyor. zaman geçiyor çocuk bu aşamalrı yaşayamadan bitiriyor.. o açıdan bu oyun çok ama çok sakıncalı. insanın mental gelişimini çok engelliyor. zararları ilede çıkacak tabi.
  • ciddi ciddi de yorum yazan olmuş yazanların çoğuda ko oyuncusu ya bu oyunu nasıl bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum bende mmorpg oynuyorum ama hiç bir zmaan böyle hastalık derecesine varma dı oyunum benimde gecenin bi körüne kadar oynadığım oldu ama kafam attığında ise cart diye oyunu bırakmasını da bildim

bi oyun için intihar etmişse zerre kadar üzülmem akıl yokmuş derim hala anatomisi bile çözülemeyen eşsiz bir varlığı bir kaç bit uğruna yok etmişse bu yapan kişinin aptallığıdır

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: Fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor (dinamik ip kullananlar için söylüyorum) öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı?
  • aslında knight Online çok gereksiz bi oyun kapatmalılar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.