Şimdi Ara

KNİGHT İÇİN İNTİHAR ETTİ..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BeyLer Bu :Lord:KqDir: İn Üstüne Çok GidiLior .. ADam PayLaşmak İstior Alıntı Yapmış ne Banı Ne BilMm Nesi Yaa Adam Msn DE forumu Bırakcam Dior .. Bi Tarafınıza Kına yaKarsınız (Yarası OLan Gocunur.. ) O Virüs SilMe Topici Ve HacKLenMemeye karşı TopicLerinde Çoğu Kişi Uygulamadan .. BAn SmileyLerini Yolluor Bile Post Kasmanın Çok Yolu Var NasoLsa Benden bu KAdar ..
  • wallaha bende cook üzüldüm knight icin bence deymez
  • baya bi eskiden verilmisti ota b.ka mesaj yazmayan ben bile (hava atıyorum burda) onbası idim o zmnlar

ama boyle bisi olduysa gercekten o adama ihtihar eden cocukla karsılasırlar obur dunyada inş
  • Gülüyorum buna ben sadece..

1.si esat ın soyadı ne ? kaynak ne ? hiç bi haberde neden çıkmadı ? hiç bi kaynak göstermeden bende yazarım ne var ki bunda..

2.si gözyaşı donmuşmuş.. yok yaa çocuk kutuptamı yaşıyo ölünce gözyaşı donuyo gözünde...

Geçin bu işleri.. yalan dolan şeyler..
  • kadir arkadaşıma katılıyorum bu yazının ne zaman verildiği önemli değil belki görmemiştir olamazmı
    siz daha önce verildi dicenize yazılan şeye yorum yapın mesela adam intihar etmiş yazık olmuş faln deyin
    başka yerlere o küçük beyninizi yormayın ok?
  • bende yorum yapayım bana pek inandırıcı gemedi açıkçası ne kadar oyun bağımlısı olunursa olunsun böle bişeyi hiç kimse oyun için yapmaz...

bide ben bu gidi durumlarda intahar etmem. sinirden pc yi parçalarım en fazla oyunu bırakmak isterim.
  • Bi oyun için değermi bi can ya
  • saol efsane34
  • ya şu raptoru wermeyen adamın allah cezasın wersin ancak bu arkadaş içinde çok üzgünüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

Gülüyorum buna ben sadece..

1.si esat ın soyadı ne ? kaynak ne ? hiç bi haberde neden çıkmadı ? hiç bi kaynak göstermeden bende yazarım ne var ki bunda..

2.si gözyaşı donmuşmuş.. yok yaa çocuk kutuptamı yaşıyo ölünce gözyaşı donuyo gözünde...

Geçin bu işleri.. yalan dolan şeyler..

aynen katılıyorum
  • Çok üzücü gerçekten... Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallahh...
  • bunu foruma ilk başladığım zamanlar okumuştum ssde wermişlerdi
  • oyun için kimse intihar etmez bence o hapı falza kaçırdı ve etkisi ile öldü
    Eroin tuzaklarına düşmeyin gençler hergün haberlerde görüyorsunuz eroinden uyuşturucudan ölenleri yazık değmez bir saçmalık uğrunua canınızdan oluyorsunuz
  • Bu haberde zerre kadar doğruluk payı olsaydı,uzun zamandır akşam haberlerinde knight online oynattığı için polis tarafından basılan internet kafeleri izliyor olurduk.Bunu okuyup da inanan insanları gördüm ya helal olsun valla.
  • 2 ay Önce Okuduğum Bir Haber Bence Doğru Değil...
  • Çok saçma gerçekten. Ben inanmıyorum bu habere.
  • Inanmayın.
  • Fake Fake Fake.. Bi oyun icin intahar edebiliyosa zaten yaşaması yanlış... Gerçek degil ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Hurafe, Ben şahsen inanmıyorum böle bişi yapcagına bi insanın Bende 2kere Hacklendim
    İntiharmı edelim? Ama bi gazatede Falan olsa Neyse dicem ..

ßencede ßir Oyun İçin Nİye İntahar Etsin.O Kadar ßağımlı İse Gider ytl İle İtem Alır.Yani O Kadar zor Değil ßir Oyun İçin İntahar Edeceğini Düşünmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Hurafe, Ben şahsen inanmıyorum böle bişi yapcagına bi insanın Bende 2kere Hacklendim
    İntiharmı edelim? Ama bi gazatede Falan olsa Neyse dicem ..

ßencede ßir Oyun İçin Nİye İntahar Etsin.O Kadar ßağımlı İse Gider ytl İle İtem Alır.Yani O Kadar zor Değil ßir Oyun İçin İntahar Edeceğini Düşünmüyorum

doğru söylüyorsun iori, o kadar bağımlısıysa YTL ile gb,item alır düzer charını yanii

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.