Gençlikte iş yok hepsi knight wow peşinde. E knightında wowunda başlığı forumda mevcut dedim ve kulübü kapatma kararı aldım katılanlara katılmayanlara herkese teşekkür ettim
Beyler forumda bi +25 aldı başını gidiyor.Şöyle bi baktım foruma, forumun bize ihtiyacı var.Öğrendim ki daha önce defalarca açılmış ve tutmamış.Tüm "Gençleri" bekleriz.Bize bir levye verin tüm forumu yerinden oynatalım .Forumu sallamaya geliyoruz...
-Kız arkadaşın mı terketti gelin geri çevirelim, -Terkedecek bi kız arkadaşın bile yok mu hemen bulalım, -Havalar mı sıcak hemen serinletelim, -Bilgisayarın da sorun mu var korkma gençler burda, -Youtube da bi video beğendin paylaşmak mı istiyorsun konu senin herşeyi paylaşabilirsin, -Canın mı sıkıldı o iş kolay canım tam yerindesin
Konu içerisinde "beni de ekle " , "yaz oraya" gibi şeyler yazıp isminizin listeye alınmasını beklemeyiniz.Lütfen yaşınızla beraber kulübe üyelik istediğinizi belirten bir PM(Private Message - Özel-Kişisel Mesaj) yollayınız... =Bir süre sonra kulüp kalabalıklaşınca gözden kaçmak istemezsiniz=
Yaşınızı da yazarsanız süper olur
->BURAYA TIKLA<- <--- İşte imzamızın linki.Kodları aynen imzanıza aktarın fark yaratın.İmza bu şekliyle imza kurallarına uygundur...
-->Kulübümüzde yapılan değişiklikleri, üyelerimiz tarafından sıkça sorulan sorulara yapılan açıklamaları,kulübümüzün başlığı altında tartışılan en güncel konuları ve üyelerimize yapılan uyarıları bu bölüm altından takip edebilirsiniz.
Uyarı:
1. d4nce4lif3 2. radyasyo_N 3. caiz2005
-Listede ki arkadaşların kısa sürede topic içerisinden ya da pm yoluyla yaşlarını bildirmeleri rica olunur.
-Kulübümüze üye olan arkadaşların kısa bir süreliğine de olsa, imza olarak kulübümüzün imzasını taşımaları şiddetle rica olunur.
Duyuru 1:
-25 yaş kulübü üye listesinde; erkek üyelerimiz mavi renk ile, bayan üyelerimiz ise pembe renk ile yazılmıştır.Bunun dışında herhangi bir şekilde isminizin listemizde değişik renklerde yazılması mümkün değildir!
Duyuru 2:
-Kulübümüzün üye sayısı 170 i aşmasına rağmen beklenen ilgi ne yazık ki görülmemiştir.Sizden şiddetle kulüp içerisinde yaptığınız paylaşımları arttırmanızı,çeşitli yarışmalar,oyunlar vs. gibi katılımlarda bulunmanızı istemekteyiz!
--- Teröristlerle Girilen Çatışmalarda Vatan Uğruna Sınırlarımızda Şehit Olan Kahraman Türk Askerlerine Allah'tan Rahmet, Yakınlarına Sabır Dileriz ---
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ExtremE:: -- 15 Aralık 2008; 1:24:59 >
ya bişey sölicem -25 çok açıldı ama hiç tutmadı inşallah tutar.
beni eklersen iyi olur yaş 15
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 30 Haziran 2007; 3:00:24 >
Hayırlı olsun...Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar...
İyi bakalım madem +25 var bizimde -25 imiz olsun kendi kabuğumuzda muhabbet edelim nasıl oluyormş bakalım sarmazsa ,ki sanmıyorum gerektiği gibi muhabbet dönerse sarar, o zaman dağılırız ama öncelikli hedef topiği ayakta tutmak olsun yaz hocam benide eğer liste fln yaparsan en başa 17
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 30 Haziran 2007; 8:26:51 >
İyi bakalım madem +25 var bizimde -25 imiz olsun kendi kabuğumuzda muhabbet edelim nasıl oluyormş bakalım sarmazsa ,ki sanmıyorum gerektiği gibi muhabbet dönerse sarar, o zaman dağılırız ama öncelikli hedef topiği ayakta tutmak olsun yaz hocam benide eğer liste fln yaparsan en başa 17
valla yapabilirseniz çok güzel olur biz çok memnunuz
Başarı istemek değildir. Jack Barringer Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs Benim başarı konusunda bildiğim tek şey, başarmak konusundaki kararlılıkdır. William Feather
burayı bizim altyapı kulübü ilan ediyorum,haydi gençler
Beyler forumda bi +25 aldı başını gidiyor.Şöyle bi baktım foruma, forumun bize ihtiyacı var.Öğrendim ki daha önce defalarca açılmış ve tutmamış.Tüm "Gençleri" bekleriz.Bize bir levye verin tüm forumu yerinden oynatalım .Forumu sallamaya geliyoruz...
HAYIRLI OLSUN KULÜBÜNÜZ ,
açılışa davetlimiyiz pekiii,
Mavim1974 başkanımız da destek verdi size ,artık sırtınız yere gelmezzz
İlk sayfanıza şehirlerinizi de eklerseniz daha iyi olur bence,hatta işinizi de yazın yardımlaşmak için fikriniz olur birbiriniz hakkında
Danışmaya değil de çaya -kahveye , sohbete -muhabbete bekleriz arada saygıda kusur olmaz da elimizden geldiği kadar küçüklerimizi de severiz
yolunuz uzun olsun
başlıkta bi düzeltme olsaymış " forum gençleri "derken "delikanlıları" demek istediniz galiba ,zira "genç bayanlar" da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 30 Haziran 2007; 12:55:12 >
Benide ehle. yaşım 16...babamın bursada 3 otomotiv fabrikası var..2 mercedes 1 bmw si var...2 tane çok şükür evimiz var...pardon malikanemiz..kzılar sizi bekliorum pm 7-18 açık
abi yenilicen mi çok ekleme var 10 kişiyi aştık sanırsam daha az neyse
up
Başarı istemek değildir. Jack Barringer Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs Benim başarı konusunda bildiğim tek şey, başarmak konusundaki kararlılıkdır. William Feather
aferin gençler.kim demiş gençler birlik olamaz diye.yürürün kim tutar sizi.(ama herzamanki gibi büyüklere saygı lazımdır bunu unutmayacak gençlere benziyorsunuz.yürüyün yolunuz açık olsun)
İlk sayfanıza şehirlerinizi de eklerseniz daha iyi olur bence,hatta işinizi de yazın yardımlaşmak için fikriniz olur birbiriniz hakkında
Danışmaya değil de çaya -kahveye , sohbete -muhabbete bekleriz arada saygıda kusur olmaz da elimizden geldiği kadar küçüklerimizi de severiz
yolunuz uzun olsun
başlıkta bi düzeltme olsaymış " forum gençleri "derken "delikanlıları" demek istediniz galiba ,zira "genç bayanlar" da var
biz farklıyız size benzemeyiz
yok bayanları da bekleriz onlara da değer veren bi kulübüz biz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ExtremE:: -- 30 Haziran 2007; 16:56:31 >
yolunuz uzun olsun
biz farklıyız size benzemeyiz
yok bayanları da bekleriz onlara da değer veren bi kulübüz biz
AMANNNN sakın benzemeyin de zaten ,yoksa farkımız kalmaz bayanlara mecburen değer vereceksiniz; doğanın kanunu bu
burada iyi duruyosunuz yakıştınız yanii ........... bi imza için de çok acele etmeyin daha 1 hafta bile olmamışsınız HAFTAİÇİ BİRİSİ YAPAR MUTLAKA