Beyler forumda bi +25 aldı başını gidiyor.Şöyle bi baktım foruma, forumun bize ihtiyacı var.Öğrendim ki daha önce defalarca açılmış ve tutmamış.Tüm "Gençleri" bekleriz.Bize bir levye verin tüm forumu yerinden oynatalım .Forumu sallamaya geliyoruz...
-Kız arkadaşın mı terketti gelin geri çevirelim, -Terkedecek bi kız arkadaşın bile yok mu hemen bulalım, -Havalar mı sıcak hemen serinletelim, -Bilgisayarın da sorun mu var korkma gençler burda, -Youtube da bi video beğendin paylaşmak mı istiyorsun konu senin herşeyi paylaşabilirsin, -Canın mı sıkıldı o iş kolay canım tam yerindesin
Konu içerisinde "beni de ekle " , "yaz oraya" gibi şeyler yazıp isminizin listeye alınmasını beklemeyiniz.Lütfen yaşınızla beraber kulübe üyelik istediğinizi belirten bir PM(Private Message - Özel-Kişisel Mesaj) yollayınız... =Bir süre sonra kulüp kalabalıklaşınca gözden kaçmak istemezsiniz=
Yaşınızı da yazarsanız süper olur
->BURAYA TIKLA<- <--- İşte imzamızın linki.Kodları aynen imzanıza aktarın fark yaratın.İmza bu şekliyle imza kurallarına uygundur...
-->Kulübümüzde yapılan değişiklikleri, üyelerimiz tarafından sıkça sorulan sorulara yapılan açıklamaları,kulübümüzün başlığı altında tartışılan en güncel konuları ve üyelerimize yapılan uyarıları bu bölüm altından takip edebilirsiniz.
Uyarı:
1. d4nce4lif3 2. radyasyo_N 3. caiz2005
-Listede ki arkadaşların kısa sürede topic içerisinden ya da pm yoluyla yaşlarını bildirmeleri rica olunur.
-Kulübümüze üye olan arkadaşların kısa bir süreliğine de olsa, imza olarak kulübümüzün imzasını taşımaları şiddetle rica olunur.
Duyuru 1:
-25 yaş kulübü üye listesinde; erkek üyelerimiz mavi renk ile, bayan üyelerimiz ise pembe renk ile yazılmıştır.Bunun dışında herhangi bir şekilde isminizin listemizde değişik renklerde yazılması mümkün değildir!
Duyuru 2:
-Kulübümüzün üye sayısı 170 i aşmasına rağmen beklenen ilgi ne yazık ki görülmemiştir.Sizden şiddetle kulüp içerisinde yaptığınız paylaşımları arttırmanızı,çeşitli yarışmalar,oyunlar vs. gibi katılımlarda bulunmanızı istemekteyiz!
--- Teröristlerle Girilen Çatışmalarda Vatan Uğruna Sınırlarımızda Şehit Olan Kahraman Türk Askerlerine Allah'tan Rahmet, Yakınlarına Sabır Dileriz ---
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ExtremE:: -- 13 Temmuz 2008; 17:24:30 >
İyi bakalım madem +25 var bizimde -25 imiz olsun kendi kabuğumuzda muhabbet edelim nasıl oluyormş bakalım sarmazsa ,ki sanmıyorum gerektiği gibi muhabbet dönerse sarar, o zaman dağılırız ama öncelikli hedef topiği ayakta tutmak olsun yaz hocam benide eğer liste fln yaparsan en başa 17
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 30 Haziran 2007; 8:26:51 >