Şimdi Ara

KNİGHT İÇİN İNTİHAR ETTİ..! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NO_oB -- 9 Kasım 2006; 21:45:45 >
  • Bir oyun için intihar edilirmi ya Oyun oyundur eğlenmek içindir 1-2 saat keyifli zaman geçirmek için sadece okadar.Belki oynama süresi artar ama oyun oyundur.
  • yok artık!!!! gercek dil dmi bu!!!.
  • allah rahmet eylesin
  • Yazıları hayretler içinde okudum gercek mi yalan mu onu bilmem ....ama ben sunu biliyorum..burada sadece bir "oyun" için kavga eden birbirine ana bacı küfreden okulu asan( daha dogrusu hiç gitmeeyen...) adamlar var....ha bunlar intihar boyutunda orasını psikologlara sormak lazım....ama eger bu gercekse biz ne için ve kimin için yasiyoruz gercekten bilmiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdurden -- 9 Kasım 2006; 22:15:47 >
  • anlamıyorum abi bi insan oyun için nie intihar eder ama bunu gec obur..................ne demeli işte bole alıp.

arkadaşlar onu bunu gecın arkadaşa cok uzuldum

• topiği atan vatandaş seni kaale almıyorum. ettiğin hakaretleri aynen sana iade ediyorum. sürekli de böyle uyduruk haberleri ilgi uyandırmak için yazıp durma. bir gün de aklı başında mantıklı bir şeyler yaz. asparagas yalan haberlerden artık bıktık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

topiği atan vatandaş seni kaale almıyorum. ettiğin hakaretleri aynen sana iade ediyorum. sürekli de böyle uyduruk haberleri ilgi uyandırmak için yazıp durma. bir gün de aklı başında mantıklı bir şeyler yaz. asparagas yalan haberlerden artık bıktık...

birini daha kaybettik
    bunu bedensel değil,zihinsel olarak kaybettik

• Şehir efsanesi!

• quote:

Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir

quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

topiği atan vatandaş seni kaale almıyorum. ettiğin hakaretleri aynen sana iade ediyorum. sürekli de böyle uyduruk haberleri ilgi uyandırmak için yazıp durma. bir gün de aklı başında mantıklı bir şeyler yaz. asparagas yalan haberlerden artık bıktık...

birini daha kaybettik
    bunu bedensel değil,zihinsel olarak kaybettik

• eğer bu olay doğruysa KNİGHT ONLİNE ADLI OYUNU YAPANIN TAAAAAAAAAA ........................................
  • Eğer bu doğruysa çocuk resmen niyazi olmuş
  • yanı haberlerde göremedik hic?
    ama KO'da hic hafife alinmayacak bi oyun yillarini geciriyosun. emek veriyosun. tabii bukadar delicesine bagimli olmayi anlamiyorum
  • Acikcasi yasptiginiz yorumlarin hicbirisine anlam veremedim. Ya topici acani hedef almissiniz yada oyun icin intihar edilirmi dusuncesini gutmussunuz. Oncelikle dogrulugu yanlisligi beni ilgilendirmez. Eger dogruysa bu kisi bence oyun icin intihar etmemis.Bence insanlarin acimasizligi ve bencillikleri intihar etmesine sebep olmus. Allah rahmet eglesin
  • Böyle bir olay olsaydı şimdiye kadar çoktan gazatelerde ve televizyonlarda çıkardı. İnanmayın artık internet hikayelerine...
  • ya item alsa ne olur almasa ne olur yazik
  • knight oynayamıcak artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.