Şimdi Ara

KMF ~ DP & BJK MAÇI ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
14.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Riot Tr meşruluğunu yitirmiştir. Hokkabazdır.Eyyamcıdır. Holy'e en iyi adc falan verilmez ayıptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Oradaki seyirci ( seyirci denmez ya ) terbiyesizlik saygısızlık yaptılar . Ayıp . Saygı nedir bilmediğimizi gösteren bir görüntü.

sebep? göz var,nizam var. biraz kafaya sahip olan birisi nişancı ödülünü kesinlikle nardeus'un alması gerektiğini, holyi her seferinde madara ettiğini çok rahat biçimde söyleyebilir. fanboy ergenler sayesinde,haksız biçimde ödül almış birisine ne yapmaları lazımdı? DP'ye bile sorsan ödülü nardeus'a verirdi. Naruyu kimsenin yuhlamadı?

Sonuçta seçilmiş yapıcak birşey yok . Bende hakmediğini biliyorum bu sezon tüm maçları izledim. Buradaki olay " saygı " yukarıda arkadaş ne güzel demiş diğer bölgelerde böyle durumlarla karşılaşmıyoruz ne eu lcs de ne na da. Milletimizin ne kadar saygısız kültürsüz olduğunu gözler önüne serdi o madalya töreni. Tartışmaya bile gerek yok .

Sende bu durumu savunuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Abi yuhalamak nedir ya , şerefsizlik resmen. Kesinlikle en büyük DP hater'ı olabilirim ama 18-19 yaşında çocuklar oraya çıkarken yuhalanmaz ya.

Şerefsizlik Holy'e oy atanlarda bence. Hadi Naru'yu anladım Energy ile birlikte çok iyi oynuyorlar da Holy eski performansını gösteriyor mu sence? Yarısı bile yok. Nardeus bu kadar iyiyken onun seçilmemesi çook ama çok büyük bir haksızlık ve tamamen fanlarla ilgili. Bence bu madalyalar sadece şampiyon olan takımın oyuncularına verilmeliydi. Çok büyük bir yanlış var. Şimdi Ferit olsa fanı çok diye o mu olacaktı en değerli oyuncu falan. Çok yanlış çok. En iyi kda'si olana falan verilmeli en azından.
    Bu arada yuhalanmak iyi bir şey değil de adamın kendi yaptığı saçma sapan şeylerini de gördük. Tamamen ligten atılmalıydı bile ama işte.
    Her neyse ben Energy ve Nardeus'a üzüldüm. Özellikle de Nardeus'a. Umarım ileride yayın açar ve daha çok fan toplar olmuyor böyle.

Yok hocam benim seçilip seçilmemesine lafım yok , final serisinde Nardeusun üstünlüğü gayet açıktı ligde izlemedim hiçbir maçlarını. Benim tek bir isteğim vardı Dumble'ın MVP olmasıydı. O olmadı ona üzüldüm sadece , diğerleri ne olmuş umurumda değil ama, o yaşta insanları yuhalayıp onurunu vs. kırmak yakışıkalmaz ne olursa olsun.

• Melih zeonu dövmüş diyorlar. Bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara benzer bi olay olmuştu 2-3 sene önce Ferit iğrenç oynadığı halde MVP olmuştu
  • yahu o spikere acayip kıl oldum her saniye oleyler yok alkıslayın falan demeler sacmalık bu arada börke efsane üclü cektirdi
  • Holy her ne kadar 1 gram haketmese de yuhalanmasına çok üzüldüm. Azıcık empati kurun on bin kişi önünde yuhalandığınızı bir hayal edin. Suratından belliydi adamın ne kadar bozulduğu üzüldüğü. Gerçekten çok üzüldüm Holy'e gencecik adamın düştüğü psikolojiye bakın şimdi.
  • O değil Wildcard maçlarındada BJK (eğer) kayberse tribüne bağlayıp karşı takımı yuhlar bu adamlar , gerçekten böyle organizasyonlarda tek tek adam seçip içeri almak lazım tiplere bak ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Ben Holy'nin yerinde olsam Nardeus'a verirdim madalyayı. Hem yuhlayanlara kapak olur hem de güzel bir davranış olurdu.
    Not: Beşiktaşlıyım.

Avatardan belli zaten niye belirttin kardeşim
  • bence ritonun işi bilerek Türk oyunculara verdiler şu an beşiktaşın kadrosundaki her isim kendi rolünün en iyisi
  • Yuhlamak kötü ama Holyphoenix'in kendisine şu soruyu sorması lazım?

Naru da BJK'değil. Naru yuhlanmadı gayet de güzel alkışlandı ama ben neden yuhlandım?
  • Serinin ilk maçından belliydi zaten BJK' nın alacağı. Özellikle Naru Thres' in Q larına sürekli kafa attı. Ward olmayan çimenlerin sürekli yanındaydı.

Geçen sene LCS de ne kadar yeteneksiz olduğunu göstermişti şimdi de hala devam ediyor. Bu seviyede böyle hatalar yapıyorsa DP daha çok kaybeder bu adamla.

Tebrikler BJK. Açık ara Türkiye' de ki en iyi LoL takımı. Umarım dünya şampiyonalarında kendilerine yer bulurlar.
  • Buraya yaziyorum

BJK worlds de grubuna fazla çekik gözlü düşmezse 2. olarak çıkar ve EU'daki her takımı tokatlama potansiyeli var.
  • Holyphoenix akıllı bir insan olsa gidip o madalyayı Nardeus'a verirdi. O yuhlamalar bana yapılmış olsaydı ben çoktan vermiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Abi yuhalamak nedir ya , şerefsizlik resmen. Kesinlikle en büyük DP hater'ı olabilirim ama 18-19 yaşında çocuklar oraya çıkarken yuhalanmaz ya.

Şerefsizlik Holy'e oy atanlarda bence. Hadi Naru'yu anladım Energy ile birlikte çok iyi oynuyorlar da Holy eski performansını gösteriyor mu sence? Yarısı bile yok. Nardeus bu kadar iyiyken onun seçilmemesi çook ama çok büyük bir haksızlık ve tamamen fanlarla ilgili. Bence bu madalyalar sadece şampiyon olan takımın oyuncularına verilmeliydi. Çok büyük bir yanlış var. Şimdi Ferit olsa fanı çok diye o mu olacaktı en değerli oyuncu falan. Çok yanlış çok. En iyi kda'si olana falan verilmeli en azından.
    Bu arada yuhalanmak iyi bir şey değil de adamın kendi yaptığı saçma sapan şeylerini de gördük. Tamamen ligten atılmalıydı bile ama işte.
    Her neyse ben Energy ve Nardeus'a üzüldüm. Özellikle de Nardeus'a. Umarım ileride yayın açar ve daha çok fan toplar olmuyor böyle.

Yok hocam benim seçilip seçilmemesine lafım yok , final serisinde Nardeusun üstünlüğü gayet açıktı ligde izlemedim hiçbir maçlarını. Benim tek bir isteğim vardı Dumble'ın MVP olmasıydı. O olmadı ona üzüldüm sadece , diğerleri ne olmuş umurumda değil ama, o yaşta insanları yuhalayıp onurunu vs. kırmak yakışıkalmaz ne olursa olsun.

Evet ben yuhalamazdım ama yuhalanmasına da biraz sevinmedim değil. Senin benim oyunumu elo boost yaparak mahveden, el sıkışırken saygısızlık yapan bir tipten ne beklersin. Şampiyon olunca egoları kalkmış başka bir şey değil. Ve Nardeus hiçbir zaman ondan kötü olmadı her seferinde iyiydi. Naru'yu yuhlamadılar bak çünkü kötü değildi.
    Yine de keşke o seçilmeseydi de böyle bir durum hiç yaşanmamış olsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

bence ritonun işi bilerek Türk oyunculara verdiler şu an beşiktaşın kadrosundaki her isim kendi rolünün en iyisi

Hadi Naru-Energy konusunda bi tereddüt yaşarım, haketmedi diyemem ama Holy'e verilmesi komik.
  • Günün kazananı BJK kaybedeni Riot TR nin Saçma sapan organizasyonu

• Gencler iyi misiniz oyuna fazla kaptirmissiniz yorumlari okudumda :((

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

Oradaki seyirci ( seyirci denmez ya ) terbiyesizlik saygısızlık yaptılar . Ayıp . Saygı nedir bilmediğimizi gösteren bir görüntü.

sebep? göz var,nizam var. biraz kafaya sahip olan birisi nişancı ödülünü kesinlikle nardeus'un alması gerektiğini, holyi her seferinde madara ettiğini çok rahat biçimde söyleyebilir. fanboy ergenler sayesinde,haksız biçimde ödül almış birisine ne yapmaları lazımdı? DP'ye bile sorsan ödülü nardeus'a verirdi. Naruyu kimsenin yuhlamadı?

Sonuçta seçilmiş yapıcak birşey yok . Bende hakmediğini biliyorum bu sezon tüm maçları izledim. Buradaki olay " saygı " yukarıda arkadaş ne güzel demiş diğer bölgelerde böyle durumlarla karşılaşmıyoruz ne eu lcs de ne na da. Milletimizin ne kadar saygısız kültürsüz olduğunu gözler önüne serdi o madalya töreni. Tartışmaya bile gerek yok .

Sende bu durumu savunuyorsun.

haksız bir şekilde şeçiliyorsa o saygıyı geçeceksin... nasıl o ses türkiye ebru gündeş'in adayı birinci olduğunda,hiçbir juri tebrik bile etmedi aynı hesap... haaa holy'nin şuçu var mı bu olayda o da tartışılır, riot'un şaçmalıklarının bir ürünü olarak ödülünü aldı.10-15 yaş aralığındaki bebelere şeçim hakkı verirsen olacağı bu. Nardeus'un yerinde olduğunu düşün, karşılaştığın tüm maçlarda tokatlamışsın, turnuva genelinde maç kaybetmemişsin, lanede ezilmemişsin ama ödül başkasına gidiyor, sizin oy sisteminize tüküreyim deyip orada mikrofonu alıp ana avrat sövmediğine dua etmeleri lazım...

maç boyunca spikerlerin DP'ye yıkama yağlama çekmesinede bir türlü anlam veremedim.

• Holy'nin yuhlanması ve en iyi adc seçilmesi ile yine oyun bilgisini ve karakterini gösterdi tr oyuncu kitlesi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.