Şimdi Ara

KMF ~ DP & BJK MAÇI ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
14.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10-15? +25 falan olmalıydı değil mi? Muhtar seçimi sanki adamın kafaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

haftasonu şu maçı izlemektense yatarım daha iyi dedim ve yattım

bjk kazanmış ve wildcarda gidiyormuş, yine bir dp vakası yaşıcaz.

bjk geçen seneki dpden daha iyi...
  • Yalnız madalyalar Gnctrkcll üzerinden yapılan oylama sonuçlarına göre yapılıyor. Bu yüzden Riot Games'i suçlamak biraz komik. Oyları atan DP fanboylarının işi. Yuhalayanlar belki de Anıl'ı değil Anıl'ın seçilmesini yuhaladı; bilemezsiniz.

Ha her türlü yuhalanmayı doğru bulmuyorum ama sezon başlamadan 1 hafta önce takımı bırakan Anıl yuhalanınca çok da üzülmedim. Devran bi şekilde dönüyor günler geçse de.
  • Kim neden yabancıya oy versinki. Yabancı istediği kadar hak etsin umrunda olmaz ki toplulukta da durum benim düşündüğüm gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı izlemedim ama dediğiniz gibi holy'e MVP ödülü verilmesi saçmalık. Maçı mı taşıdı da bu ödülü veriyorsun?

Genellikle bu tür ödüllerde oylamanın %50'sini halk %50'sini oluşturulan bir komisyon belirler ki böyle saçma sapan sonuçlar ortaya çıkmasın.

• kaçırdık yav
  • Beşiktaş ne koydu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg-

Tekrar sormuş olcam ama TR maçlarını pek seyretmediğim için bilmiyorum, orda oyuncular sunucuları duyabiliyolar mı? Yani kulaklıklar var ama ses geçiyodur biraz da olsa elbet. Eğer öyleyse organizasyon tırt. Zaten sunucular gereksiz bağırıyolar, anlatmayı hiç bilmiyolar.

o kulaklıklar dışardan kolay kolay ses almaz. ben böle birşey oldgunu zannetmiyorum. duymuyorlardır muhtemelen oyunun sesleri bastırıyordur.

Edit : Yanlış anons

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 4 Nisan 2015; 16:32:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Ben Holy'nin yerinde olsam Nardeus'a verirdim madalyayı. Hem yuhlayanlara kapak olur hem de güzel bir davranış olurdu.
    Not: Beşiktaşlıyım.

Avatardan belli zaten niye belirttin kardeşim

• https://mobile.twitter.com/DP_Naru/status/584341551154888704

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Bu holy olayının beyaz futbol da değerlendirilmesi lazım en iyi Ahmet hoca çözer

Sesli güldüm.
    İlk maç çok güzeldi, bir tek o finale yakıştı diyebilirim..
    Wolswagen Arena'da yapılacak bir organizasyon için inanılmaz amatörce davrandı Riot.. Gerçekten olmamış. Ülker de 10 kat daha iyilerdi.
    MVP oyuncuları seçildikten sonra "kupayı kaldırabilirsiniz" dendi.. Naru'da anıl'a dönüp biz de mi kaldırıyoz? dediği zaman gülümsemiştim. Kupa kaldırılacak, Berke takım arkadaşından bunu yapmasını istiyor, o sıranın sonuna geçiyor. Hiç mi seramoni çalışmadınız, provasını yapmadınız arkadaş... Riot haswan ödül verecekti, bir kere göremedim adamı yayında. Naru'da şimdi twitter'da 60hz ile oynamak zorunda kaldıklarından bahsetmiş... Ülker'de her şey çok daha iyiydi. Beklediğimiz gibi olmadı be Rito. Wildcard'ı batırmazsan seviniriz.

• ordaki insanların %80'i asosyal tipler zaten sosyallikle alakaları yok ne communitysinden bahsediyosunuz anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb824

Yalnız madalyalar Gnctrkcll üzerinden yapılan oylama sonuçlarına göre yapılıyor. Bu yüzden Riot Games'i suçlamak biraz komik. Oyları atan DP fanboylarının işi. Yuhalayanlar belki de Anıl'ı değil Anıl'ın seçilmesini yuhaladı; bilemezsiniz.

Ha her türlü yuhalanmayı doğru bulmuyorum ama sezon başlamadan 1 hafta önce takımı bırakan Anıl yuhalanınca çok da üzülmedim. Devran bi şekilde dönüyor günler geçse de.

Sadece thaldrin e verilen madalya gnctrkcll üzerinden verildi. Geri kalanını riot games seçiyor açıkçası bana göre yuhalanması kötü oynadığından değil lig başında yaptığı hareketlerden ve egosundan dolayıdır naru da da ego var ama thaldrinin yayınlarını izlediyseniz arada oyun içinden konusmalarını görürsünüz thaldrin ve naru sanki aynı takımdalarmıs gibi sohbet ediyorlar amacın sadece şampiyonluk olmadığını ikisi de biliyor. Dediğim gibi kötü oynadığı için değildir örneğin naru yerine ferit alsaydı o madalyayı alkış yağmuruna tutarlardı ferit iyi mi oynuyor hayır ama sevilen bir oyuncu.

• Kim kazandı beyler? İşteyim izleyemedim.

• şöyle bi düşünüyorum da Theo ile aynı evde yaşamak zor olsa be. Ben kendimi hayal edemiyorum muhtemelen Thaldrin de onla aynı kafada o yüzden anılın ayrılmasına bişey diyemiyorum
  • Bjk fena tokatlamış 3-0 nedir yav

• DP'yi destekliyordum ama olmadı, kazanmakta var kaybetmekte her zaman kazancaz diye bir şey yok. Wildcard'da BJK daha iyi temsil eder zaten bu oyunla. Önündeki maçlara bakması lazım DP'nin sorun olmadan
  • Bjk 3-0

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

Kim kazandı beyler? İşteyim izleyemedim.

beşiktaş şamarladı...
    sağdan soldan tokatladı geçti...
    dp'nin tek yaptığı bir önceki maçta onları ezen şampiyonları banlamak veya picklemek gibi aciz bir taktik sergilemek oldu...
  • Burada hangi dil konuşuluyor nereye geldik ya

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.