Şimdi Ara

KMF ~ DP & BJK MAÇI ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
14.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Abi yuhalamak nedir ya , şerefsizlik resmen. Kesinlikle en büyük DP hater'ı olabilirim ama 18-19 yaşında çocuklar oraya çıkarken yuhalanmaz ya.

Yuhlayanlarda o yaşta o yüzden sıkıntı yok Sezon başı takımı bırak sonra yine geri dön. Yani iki takımı da sırayla sat sonuç yuhlanırsın. Kaldı ki finalde de gördük ki nardeus ile arasında dağ kadar fark var şu sıra ve yine seçiliyorsun. Seyirci belki de holy'yi değil ritoyu yuhladı bunu da düşünmek lazım.
  • Sunucu zorla alkış yaptırıyor oley çektiriyor. Rezillik. Seyirci berbat.
  • community ölü. adam seçsinler la artık ölü salon resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

E-Sporu gerçek bir spor dalı olarak gören kendini kandırır.

Yav he he.

http://www.esportsearnings.com/tournaments

panpa bu duruma göre lol türkiye kupası, dota şampiyonlar ligi kupası. şu verdiği para ile pek spor dalı gibi durmuyor lol :D

Futbol,basketbol veya tenis gibi diğer dallara göre bakma. Satranç bile spor olarak kabul ediliyor.

• en iyi adc nin holyphoenix değil nardeus olması lazımdı. holy yi yuhlayanlar ayıp etmiş olabilir ama, nardeusu seçmeyenler bence daha çok ayıp etti.
  • Bütün ligleri takip ediyorum,lck lcs brezilya ligi vs.Hayatımda bu kadar salak bir community görmedim.Sahneye ödül vermeye birileri çıkıyor alkışlamak yok,biri madalya almaya geliyor yuhluyorlar,ekran başından ben utandım.
  • Holy bir gram hakketmedi ödülü ama yuhalayanlar tam ilkokullu bebe
  • Ülkece gerçekten geri kafalıyız.Eski nesilden yeni nesile kadar hepsi,istisnalar hariç hepsi.Adam ödül almış,haketti yada haketmedi orası tartışılır ancak o platforma çıkan birisini yuhalamak gerçekten alçaklık,terbiyesizliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Oradaki seyirci ( seyirci denmez ya ) terbiyesizlik saygısızlık yaptılar . Ayıp . Saygı nedir bilmediğimizi gösteren bir görüntü.

sebep? göz var,nizam var. biraz kafaya sahip olan birisi nişancı ödülünü kesinlikle nardeus'un alması gerektiğini, holyi her seferinde madara ettiğini çok rahat biçimde söyleyebilir. fanboy ergenler sayesinde,haksız biçimde ödül almış birisine ne yapmaları lazımdı? DP'ye bile sorsan ödülü nardeus'a verirdi. Naruyu kimsenin yuhlamadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Abi yuhalamak nedir ya , şerefsizlik resmen. Kesinlikle en büyük DP hater'ı olabilirim ama 18-19 yaşında çocuklar oraya çıkarken yuhalanmaz ya.

Şerefsizlik Holy'e oy atanlarda bence. Hadi Naru'yu anladım Energy ile birlikte çok iyi oynuyorlar da Holy eski performansını gösteriyor mu sence? Yarısı bile yok. Nardeus bu kadar iyiyken onun seçilmemesi çook ama çok büyük bir haksızlık ve tamamen fanlarla ilgili. Bence bu madalyalar sadece şampiyon olan takımın oyuncularına verilmeliydi. Çok büyük bir yanlış var. Şimdi Ferit olsa fanı çok diye o mu olacaktı en değerli oyuncu falan. Çok yanlış çok. En iyi kda'si olana falan verilmeli en azından.
    Bu arada yuhalanmak iyi bir şey değil de adamın kendi yaptığı saçma sapan şeylerini de gördük. Tamamen ligten atılmalıydı bile ama işte.
    Her neyse ben Energy ve Nardeus'a üzüldüm. Özellikle de Nardeus'a. Umarım ileride yayın açar ve daha çok fan toplar olmuyor böyle.

• iyi oldu holy'e sen sezon basında dp yi sat sonra ace i begenme tükürdügünü yala dp ye gel. onceden gelen populerlıgın ile bedavadan mvp al ben olsam bende yuhlardım
  • haftasonu şu maçı izlemektense yatarım daha iyi dedim ve yattım

bjk kazanmış ve wildcarda gidiyormuş, yine bir dp vakası yaşıcaz.
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    Aynen Katılıyorum insanlar aptal değil. Yuhaladıkları eyyam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

E-Sporu gerçek bir spor dalı olarak gören kendini kandırır.

Yav he he.

http://www.esportsearnings.com/tournaments

panpa bu duruma göre lol türkiye kupası, dota şampiyonlar ligi kupası. şu verdiği para ile pek spor dalı gibi durmuyor lol :D

Klasik tek sporu futbol sanan türk insanı curling spordan sayılıyorsa dama bile spor sayılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnondraX

en iyi adc nin holyphoenix değil nardeus olması lazımdı. holy yi yuhlayanlar ayıp etmiş olabilir ama, nardeusu seçmeyenler bence daha çok ayıp etti.

Holy haketmedi ama en iyi adc olarak onu seçenlerde yuhlayan kişilerle aynı yani seyirci oylarıyla belirlendi.
  • Rezillik ya harbi rezillik. Seyirci rezaletin ötesindeydi. Şu olayı da futbol tribününe çevirmek gereksiz. Rekabet hoş iyi güzel de bir takımdan nefret etmek, bir oyuncu yuhalamak saçmalık ötesi.
  • % kaçlık bir gelişim oldu bjk'de merak ettim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Holyphoenix seçildi diye Riot'u suçluyor, onları seçen Riot değil. OYUNCULAR.

Naru Türkiye'nin en iyi mid lane oyuncusudur. Bunu da yazayım.
  • Ben Holy'nin yerinde olsam Nardeus'a verirdim madalyayı. Hem yuhlayanlara kapak olur hem de güzel bir davranış olurdu.
    Not: Beşiktaşlıyım.
  • Wildcard'da Çarşının bir el atması lazım. 3'lü bilmeyen taraftar mı olur?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.