Bildirim
klimasız araba kullanılırmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Klimasız araba elbette kullanılır. Kullanan binlerce insan var ancak varken de kullanmamak saçmalık olur. Çok tutmuyorsa yaptır. Faydası olur zararı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön camı sök -
4 cam indirerek bu iş çözülseydi, klima diye bir şey hiç olmazdı!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadolu'da herkes torosa Broadwaya biniyor.. yüzlerce binlerce Tofaş var.
Soru biraz saçma ;)
Kullanılır niye kullanılmasın
-
Nerede yaşadığına bağlı. Akdenizdeysen zorlar adamı ama iç anadolu yada karadenizdeysen çok sıkıntı olmaz. Ayrıca daha 20 sene önce birçok arabada yoktu klima, çabuk alıştı insanımız rahata.
Şu araba denen aracın belki de en değerli konfor elemanı klimadır.
Bazen bakıyorum haybeden opsiyonlar 7-8 bin lira, acaba diyorum klima opsiyon olsaydı kaç para olurdu, bence en az 20 bini vardı.
Düşünsenize bir Passat klimasız 230 klimalı 250, kim klimasız alır ki.
Bazen de 25-30 bin civarı arabalara bakıyorum, klimalı olan var klimasız olan var aynı modelde ve aralarında sadece 2-3 bin lira fark var, saçma.
Bence klima çok önemli.
5 sene klimasız Broadway kullandım defalarca Corum Antalya' ya gittim geldim 900+ km. zor oluyordu tabi özellikle şehiriçi kundu Muratpaşa arası 41 derecede 45 dk trafikte kaldığımı bilirim motor ve yolunda sıcaklığıyla arabanın içi 50 dereceyi geçiyordu belki kel olduğum için direk kafadan çıkıyordu ter bezle silip camdan sıkıyordum :)
Arka iki kapı ve arka cama 3 numara film. Ön iki cama 1 ya da 2 gece sürüşünüze ve göz sağlığınıza göre. Öne şeffaf ısı kesen film çok faydası oluyor. -
Şahsen çok fazla kullanmıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Sabah işe giderken cam yetiyor. Akşam ise havayı kırana kadar açıyorum 5-6 dk sonra kapatıyorum. Nedense zararlı olsuğunu hissediyorum.
Kullanılır tabiki ne olucak.. Şu anda pek çok 5-10 yaşındaki üst sınıf bazı araçların bile klima compressoru bozuk arızalı dır değiştirmesi büyük paralar tuttuğu için değiştirmeler klimasız kullanırlar.. İlanlara gir tonla öyle araba görürsün açıklamasında klimada bir sorun var çalışmıyor falan yazarlar...
Bazılarının alerjisi vardır olsada açmaz bazılarını etkiler astımı vardır yada çarpar ondam açmaz.. Bazıları fazla titizdir klima sonuç da gazla soğutuyor diye sağlık için açmaz...
Yani olmasıda bazı insanlar için bir şey ifade etmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 20 Nisan 2020; 13:13:46 >
Son 2 yil klimasiz kullandim, ankarada ya da ic anadolu sehirlerinde problem olmuyor ama antalya yolculugu felaket oluyor. Benim gibi en az 1 cam acik olmali hava almaliyim diyen birisi bile klima sart diyorsa klima sarttir
konfor hatta güvenlik diyelim. insanın beyni dönüyor çok sıcakta. -
Klima soğutmadığı için 2-3 kere klimasız kullanmak zorunda kaldım yazın. Kesinlikle kullanılmaz. Hele Akdeniz falan offf off of -
Kliması çalışmayan e200 mercedesle çanakkaleden bursaya girerken aşağı indikçe 42 dereceyi gösterdi camlar fayda etmedi yanmıştık.
Kullanılır neden kullanılmasın. Şu an aracımda klima yok. Ama olsun ister miydim? Tabiki isterdim. Lacivert renkle birlikte klima olmayan bir araç yazın biraz zorlayabiliyor.
Gazla mı soğutuyor?! Hayır canım yok öyle bir şey.quote:
Orijinalden alıntı: darkmoon34
Kullanılır tabiki ne olucak.. Şu anda pek çok 5-10 yaşındaki üst sınıf bazı araçların bile klima compressoru bozuk arızalı dır değiştirmesi büyük paralar tuttuğu için değiştirmeler klimasız kullanırlar.. İlanlara gir tonla öyle araba görürsün açıklamasında klimada bir sorun var çalışmıyor falan yazarlar...
Bazılarının alerjisi vardır olsada açmaz bazılarını etkiler astımı vardır yada çarpar ondam açmaz.. Bazıları fazla titizdir klima sonuç da gazla soğutuyor diye sağlık için açmaz...
Yani olmasıda bazı insanlar için bir şey ifade etmez..
O insanlar herhalde buzdolabına giren yiyecekleri de yemiyordu bu mantıkla.
Gaz ile çalışır ama gaz sistemin içindedir buzdolabında olduğu gibi.
Zaten buzdolabında da kompresör bozulur bazen ve gaz ihtiyacı doğar.
Klima açılınca gaz falan solumazsınız rahat olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben Akdenizde hiç yaşamadım ama Karadeniz daha özele inersek trabzonda %95 e kadar nem oluyor klimasız asıl hiç olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ön camı sök
|
Anadolu'da herkes torosa Broadwaya biniyor.. yüzlerce binlerce Tofaş var.
Soru biraz saçma ;) |
Şu araba denen aracın belki de en değerli konfor elemanı klimadır.
Bazen bakıyorum haybeden opsiyonlar 7-8 bin lira, acaba diyorum klima opsiyon olsaydı kaç para olurdu, bence en az 20 bini vardı. Düşünsenize bir Passat klimasız 230 klimalı 250, kim klimasız alır ki. Bazen de 25-30 bin civarı arabalara bakıyorum, klimalı olan var klimasız olan var aynı modelde ve aralarında sadece 2-3 bin lira fark var, saçma. Bence klima çok önemli. |
Nerede yaşadığına bağlı. Akdenizdeysen zorlar adamı ama iç anadolu yada karadenizdeysen çok sıkıntı olmaz. Ayrıca daha 20 sene önce birçok arabada yoktu klima, çabuk alıştı insanımız rahata.
![]() |
4 cam indirerek bu iş çözülseydi, klima diye bir şey hiç olmazdı!
|
Klimasız araba elbette kullanılır. Kullanan binlerce insan var ancak varken de kullanmamak saçmalık olur. Çok tutmuyorsa yaptır. Faydası olur zararı olmaz.
|
5 sene klimasız Broadway kullandım defalarca Corum Antalya' ya gittim geldim 900+ km. zor oluyordu tabi özellikle şehiriçi kundu Muratpaşa arası 41 derecede 45 dk trafikte kaldığımı bilirim motor ve yolunda sıcaklığıyla arabanın içi 50 dereceyi geçiyordu belki kel olduğum için direk kafadan çıkıyordu ter bezle silip camdan sıkıyordum :)
|
Benzer içerikler
- 205 55 r16 lastik basıncı
- talisman kronik sorunları
- v kayışı koparsa ne olur
- range rover evoque kronik sorunlar
- megane 3 coupe
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- sıfır doblo fiyatları
- chery omoda 5 sıfır fiyat
- seres araba hangi ülkenin
- volvo ex30
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X