Şimdi Ara

klimasız araba kullanılırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Hocam ben Akdenizde hiç yaşamadım ama Karadeniz daha özele inersek trabzonda %95 e kadar nem oluyor klimasız asıl hiç olmuyor
    Doğrudur ama orada sıcaklık görece olarak daha düşük en azından. Ya da geceleri rahat olur iç Anadolu da olduğu gibi. Ama Akdeniz’de 40-45 C sıcaklık ve yüzde 80-90 nemde klimasız yaşanmıyor gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Şu anki aracını bize ver, sana sıfır kilometre araba verelim. Tek sorun kliması yok ve takılamıyor deseler, hayır derdim. O kadar olmazsa olmaz klima benim için.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • İç Anadolu civarlarında çokta ihtiyaç unsuru olmamakla birlikte, yaşanılan yere göre değişir.

klimasız araba kullanılırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence." - Nikola Tesla
  • Aynen kullanırım.. onun tadıda bir başka zaten..

• Arabanın ne olduğuna bağlı. Fiat'ta klima olsada yıl içinde haftada 1 sistemi çalıştırmak için açıyorum. Bir de yazın 40-45 derece sıcaklıklarda kullanıyorum. Onun dışında aracın aerodinamik şekli cam ile yolculuğa uygun olduğu için %99 camlar açık giderim.

Araç örneğin Ford Focus ise bu günlerde olduğu gibi mis gibi bahar aylarında bile klimayı seve seve açmak zorundasın. Camı açarsan maksimum yapabileceğin hız saatte 78 km/h. 79 oldumu aracın içinde inanılmaz bir basınç oluşuyor ve gerçekten kulaklar için rahatsız edici.

Focustaki durum rüzgar gürültüsü değil yalnız. İkisi çok başka. Fiat'ta rüzgar gürültüsü oluyor, 150 km/h gibi arabada cidden bağırarak konuşmanız gerekiyor ama rahatsız edici bir basınç oluşmuyor.

Kısaca arabada camlar açık gidilebiliyorsa klimasız da gidilir. Ama her arabada değil.

Sony PS4 500 GB Xbox One S 500 GB
  • Cam açık seyahat etmeyi sevmiyorum o rüzgar sesi beynime beynime işliyor. Klimasız arabayı tercih etmem şahsen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Arabanın ne olduğuna bağlı. Fiat'ta klima olsada yıl içinde haftada 1 sistemi çalıştırmak için açıyorum. Bir de yazın 40-45 derece sıcaklıklarda kullanıyorum. Onun dışında aracın aerodinamik şekli cam ile yolculuğa uygun olduğu için %99 camlar açık giderim.

Araç örneğin Ford Focus ise bu günlerde olduğu gibi mis gibi bahar aylarında bile klimayı seve seve açmak zorundasın. Camı açarsan maksimum yapabileceğin hız saatte 78 km/h. 79 oldumu aracın içinde inanılmaz bir basınç oluşuyor ve gerçekten kulaklar için rahatsız edici.

Focustaki durum rüzgar gürültüsü değil yalnız. İkisi çok başka. Fiat'ta rüzgar gürültüsü oluyor, 150 km/h gibi arabada cidden bağırarak konuşmanız gerekiyor ama rahatsız edici bir basınç oluşmuyor.

Kısaca arabada camlar açık gidilebiliyorsa klimasız da gidilir. Ama her arabada değil.
    Focus kullanırken basınç yapmaması için 4 camı da açıyorum ama helikopter gibi patlıyor rüzgar. Cam içi pervazlar, direk kaplamaları da rüzgar sesini artırabilir.

Ön cam eğimi benzeyen 407 ön kapılarında kelebek cam vardır. Aynı şekilde yapılırsa gürültüde yumuşama olacaktır.

Focus usb şarjı da ayrı bir kangren. İphone yavaş şarj ediyor. Samsung olursa bataryadan yiyor.

• En azından az klıma acık Fan 1- yada 2 konumda az acık sıcakta hem aracın ıcıne toz gırmez koltukların uzerıne berbat yapışıyor bazen tavana bıle sıyah havadan pislıkler yapışabılıyor Arkadaslar hemde Klıma gazı devırdaım olur Mis gibi ..ayda en azından bı 10 dakıka Klıma gazı devırdaımi iyidir...

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

Kelebek cam veya taze hava girişi varsa klimaya ihtiyaç duymam.

Eski variantımda vardı kelebek cam. Yaz kış aralardım. Kışın buğu olmazdı camlarda. Yazın tam açınca klima gibi serinletirdi içersini.

1996 Renault 9 Broadway
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.