Şimdi Ara

KLİMASI EN İYİ SOĞUTAN BİNEK ARAÇ HANGİSİ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
26.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim meganell kendini soğutuyo desem yeridir, babamda corolla var onun çok iyi. 2 dakikada buzhane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam sıcaktan terledim diyor neresi saçma bunun demek ki klima işini iyi yapmıyor. vücudun ihtiyacı olduğu serinlikten bahsediyor millet saçma olan senin cevabın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jason Becker

    Belki inanmayanlar olacak ama Logan MCV ön camı hafiften buz tutturuyor

    Belki sende inanmayacaksın ama bizim Connect'te şimşek atıyor kar yağıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.McRae

    Türkiye' de 1993-94 yılında kullanımı ozon tabakasına zararlı olduğu için yasaklanan, G12 soğutma gazına sahip 1980 li yılların sonlarında üretilen üst sınıf araçlar, en etkili soğutan klimalara sahip araçlardır.

    artik 134 gaz var . Gaz doldururken gazin markasina bakin dupont (suva) en iyisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Mitsubishi'nin iddialı olduğu tek konu kliması, ben Mitsubishi diyorum
  • Binek demeseydiniz x-trail derdim. 2004 model deli gibi soğutuyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla dizel 7,2 derece, palio 9,2 derece üflüyor.
     KLİMASI EN İYİ SOĞUTAN BİNEK ARAÇ HANGİSİ? KLİMASI EN İYİ SOĞUTAN BİNEK ARAÇ HANGİSİ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • klima deyince mitsubishi markası aklımıza geliyor.
    otomobillerinde klima verimi nasıldır kullanan var mı?
  • Golf 5 aracımda Antalya da 40 derecelerde klimayı 23 dereceye ayarladığım da içeride üşütmeye yeterli oluyor. Şu ana kadar 23 derecenin altına inmedim.
  • Golf 7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cok değişken bir konudur.şöyle ki klimalar dış ortam sıcaklığına gore çalışır...bu çok iyi dediginiz klimalari İskenderun adana gibi yerlerde denemek daha sağlıklı sonuçlar verir...mesela sivasta cama buz atan klima İskenderun gibi Arabistan sıcağında çok yetersiz gelebilir ....bir çok defa edindiğim tecrübeye gore bu konuda her ne kadar japon araçları iyi olsa da Alman araçları kompresor leri daha kaliteli oldugundan biraz daha iyi performans veriyor zorlu şartlarda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara audi a6ya binmiştim, içeride üşüdüm desem yeridir.
    Buz gibiydi resmen.
    Başka araçlar soğutmayı bakmadığım için anca bizim araçla ilgili konuşabilirim.
    Önler fena değil ama arka tarafa boşu boşuna kanal koymuşlar, klima tam oranın da vereceği şekilde ayarlı ve fan en üst seviyede çalışırken bile düzgün hava vermiyor. 2010 Fluence, diğer model yıllarında düzeltilmiştir umarım.
  • Binek aracım hyundai accent blue da klimam hep en soğukta çalışıyor,performamsı yeterli seviyede.ticari aracım volkswagen crafter ise ön kliması yeterli,arka klimatik klima ise arkalara doğru etkisinin olmadığını söylediler yolcular.sanırım araç ekstra uzun olduğundan arka klimanın soğukluğu oraya gitmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model CorsaD dizel 5.6 derece üflüyor.
     KLİMASI EN İYİ SOĞUTAN BİNEK ARAÇ HANGİSİ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey biliyoruz ki yazıyoruz ev ve araç klimalarına özel ilgim vardır.fanatik takım taraftarları hemen eksilemiş iskenderunda yaşıyorum ve burada Arabistan dan esintiler bulunuyor.Manuel klimalarda Kliması en iyi soğutan marka genel olarak Opeldir.ve diğer Alman araçları da çok iyi soğutur.Japonlar da iyi soğutur ama Alman araçları kadar başarılı değillerdir klima konusunda...Split klima olayını Japonya tekeline almış durumdadır ve bu konudaki en iyi elemanları kendi bünyelerinde toplayıp bu konuda yılların tecrübesi ile uzmanlaşmışlardır fakat Ev kliması ile araç kliması teknolojileri çalışma prensipleri farklıdır.Kullanılan kompresörler ise araçlara has modellerdir.Son dönemlerde araç teknolojiileri de globalleşmeye başladı ve dijital klima işin içine girince pek çok marka birbirinden faydalanmaya başladı dacia nın renonun yeni modellerinin iyi soğutması buna bağlanabilir. Sıcak bölgelerde toyota tercih edilmesinin sadece klima ile ilgisi yoktur.Bu konu Endüstri meslek lisesinin ISITMA/SOĞUTMA bölümünde pek çok araca klima bakım ,gaz dolum vs yapılırken bizzat denenmiş ve test edilmiştir.

    Normal şartlarda Hiçbir civic ,corolla,corsa nın astranın ve bilimum alman araçlarının indiği dereceye inemez denemesi bedava.Örneğin 2000 model astra g 3 dereceye inebiliyor corsa 4 dereceye inebiliyor aynı şartlarda aynı dakikada ölçümlediğimiz civic 9 dereceye inebiliyor corolla ise en fazla 7 dereceye inebiliyor.

    Özetle Japon araçları iyi soğutur ama Alman araçları daha iyi soğutur...Çünkü kullanılan kompresörler ve totalde araç klima teknoljisi,keçesine,pompasına,vidasına kadar daha kalitelidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 20 Temmuz 2015; 21:16:30 >




  • Şu anki mercedesim inanılmaz iyi, işin ilginç yanı kapattıktan sonrada 5 dakika buz gibi hava üflüyo, soğuk havayı bi yerde depoluyor galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2001. Yer Iskenderun. Hava 39 derece. 1996 Model Efsane kasa Corolla. Klimayı açınca üfleme yerlerinde buz salkıtı oluşuyordu. Hala onun üstüne klima görmedim.

    Şuan bende 2005 fiesta var. Araç Güneş Altın'da kalınca içeriyi 30 dakika da ANCA soğutuyor. Rengi lacivert. Araç Gölgede iken açınca 5 dakika sonra yeterli soğuğa ulaşıyor. Yer yine Iskenderun. Şu sıralar hava 30-35 derece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla çok iyi soğutuyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 22 Temmuz 2015; 12:33:55 >
  • Artık tüm yeni araçlar iyi bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu biraz eski ama, b7 Passat'ın soğutmasından hiç memnun değilim. Ön tarafta sorun yok ama arka tarafı hiç soğutmuyor desem yeridir, orta konsolun arkasında havalandırma ızgarası var ancak arkadaki yolculara bir faydası yok.

    116i aracımda analog klima olduğu için arka tarafta havalandırma ızgarası yok fakat iç hacim küçük olduğundan yüksek kademede herhangi bir olumsuzluk yaratmıyor.

    Son olarak eski aracım Lineanın klimasından çok memnundum, 2. Yada 3. Kademede belirli bir süre soğuttuktan sonra 1. Kademede gayet serin tutuyordu araç içini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.