Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3235. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
64.853
Cevap
961
Favori
4.895.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 32333234323532363237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gayet iyi

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Hocam bu vakum suresi standardinin mitsubishi için ne oldugu ile ilgili bir dökùman varmi ne ,yazdigini gerçekten merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Hocam vakum öyle birşey değil ilk vakumdakinden daha iyi performans almanız imkansız. vakum ilk yapıldığındaki kadar iyidir.

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Bilemeyeceğim ama çok farklı bir uygulama değildir; tüm klimalar için geçerlidir diye düşünüyorum. Geçen sene Samsung'un WindFree Elite PM 1.0 modeli için resmi Türkiye sitesinde yalnız HIZLI kullanım kılavuzu vardı, detaylı kullanım kılavuzu yüklenmemişti. O sebeble internette bayağı aradım bu dökümanlara denk gelince de kenarda dursun diye indirdim.

Klima modelleri coğrafi bölgeye göre farklı farklı isim ve model numarası alıyorlar. En azından Samsung'da böyle... Bu sebepten aradığınız modeli bulmak zor olabiliyor. Siz yinede model numarasını yazıp "service manual" ibaresini ekleyerek arayın; belki benim gibi şansınız yaver gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 12 Ağustos 2025; 23:55:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ozaman problem yok demekki bosuna ortaligi karistirmiyalim, belkide dogruyu soylediler insan güvenemiyor

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Aynı cihaz vakumlanmadı hocam. Dış ünite sıfır olarak değişti. Yeni cihaz sonrası vakumladık yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanKlima Tavsiyeleri [ANA KONU] Benimki de bugün takıldı ve benim oda da 18 m2 hemen soğutuyor baya iyi soğutması varmış beko nun bu modelinin memnun kaldım ses az iç ve dış ünitenin kolay takıldı da adamlar denemeden takıp havasını alıp gidiyor işi elektrikçi yapıyor gibi kabloyu bağlayarakKlima Tavsiyeleri [ANA KONU]  ne para ama 1 metre kablo tak 800 tl kap vay anam vayKlima Tavsiyeleri [ANA KONU] Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] neyse bilerek aldık umarım sıkıntısız kullanırız wifiyi de bağladım takanların haberi bile yok nasıl bağlanırKlima Tavsiyeleri [ANA KONU] Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Dış üniteyi çekmedim sonra eklerim Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Kaira plus 12.000 but klima montajımı dün yaptırdım. Teslimden 1 gün sonra arayıp montaj oldu. Daikin Denizli servisi Ege teknik yaptı montajı. Memnun kaldım
    Elektirik bağlantısını elektrikçi yapacakmış, prizin arkasından alacağız . 10 dk kadar vakumlama yapıldı. Test için çalıştırıldı ve gayet güzel soğutuyor. Wifi ve diğer ayarları elektrik bağlantısından sonra kontrol edeceğim.
    3-4 tane elektrikçi aradım hepsi çok yoğun 5-6 gün sonra geliriz diyorlar , hayırlısı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasuoyasu -- 13 Ağustos 2025; 5:21:43 >

• Yasuoyasu Y kullanıcısına yanıt

Ya seninkini ne güzel mesafede takmış bizimkini manyak elinden gelse tavana koyacakmışKlima Tavsiyeleri [ANA KONU] bakıyorum filtreyi nasıl temizleyeceğizKlima Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Sizinkini kirişe monte etmiş, arkadaşınkini duvara. Taşıyıcı elemanı delmemiş. Ama öteki türlü de çok aşağıda olmuş. Sizin klima daha fazla çalışır ısınan hava yükseldiği için sizin klima oda sıcaklığını daha geç algılayacaktır. Arkadaşın klima daha önce yavaşlayacak.

• Merhaba arkadaşlar,

evde odaya bir klima alacağım sizlerden tavsiye almak istedim. gerekli olacağını düşündüğüm bilgileri sizlere vereyim:

öncelikle ısınma için kullanılacak ama soğutma için de kullanılacak, mesai şeklinde çalışıyorum haftaiçi genelde akşamları çalışacak bir klima istiyorum.

bütçe 25k civarında

sizlerin önerisi neler olur ?

bütçe olarak üstüne çıkarsam değer dediğiniz model varsa belirtebilirsiniz.

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

• Klima elektrik tesisatı için elektrikçiler ne kadar istiyor, bir kaç yerden fiyat aldım. 2.500 ve 3.600 lira fiyat verdiler.

• mask345 M kullanıcısına yanıt

Yuhhhh o neymiş öyle alt tarafı 8 10 metre kabloyla dandik bir sigorta takacak

Bizim klimacı arkadaştan allah razı olsun bu çakalların elinden kurtardı beni gittim kabloyla fişi kendim aldım 200 liraya kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 13 Ağustos 2025; 14:2:3 >
  • mask345 M kullanıcısına yanıt

Memlekette herkes çakal oldu. 300 metre hat çekecek herhalde. O fiyata sokağa direk dikilir :D

Aç Youtube kendin yap hocam. Beş dakikalık iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Ağustos 2025; 14:3:54 >
  • Ustalık işi acemiliğe gelmez, hele ki elektrik tesisat işi. Aman hocam sakın diyeyim. İyi bir ustaya makul sınırlarda ücrete anlaşarak kaliteli malzeme kullanmak şartıyla yaptırın. 2-3 bin lira canınızdan kıymetli değil. Cihazın sağlığı da önemli ayrıca...

• shinoir kullanıcısına yanıt

Klimaya elektrik çekmenin neresi ustalık işi? Buattan çekmiştim ben. Sigorta bağlama ile birlikte yarım saat sürmüştü.

• bu ustalar yakında elektrikçi de yapacak bizi, evin bataryasını ben değiştirdim bir tane ingiliz anahtarı alıp ama elektriğe cesaret edemiyorum işin ucunda ölmek olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 13 Ağustos 2025; 18:16:3 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Babamızdan gördük; evimde alet çantası, matkap gibi temel ev aletleri vardır. Oğlum mühendis ama benim sayemde tornavida almıştır eline, kumpas okumasını ben öğrettim; okullara kalsa ohoooo...
    Ekonominin kötülüğü bizi bu hale getirdi. Geçenlerde mutfak sandalyesinin yüzleri değişecekti; uçuk paralar istenince aldım internetten zımba makinesi, sünger, sunni deri falan. Mis gibi oldu. Zımba makinesi yanıma kâr kaldı...

• Bu klima için yorumlar nasıldır? Kendi bayi, daylux iyi değil demiş.

• Bana da 18000btu luk klima lazım. Arayışa başladım. Bu yaz bitti gibi. İndirim olur mu sizce.
    Klima tamiri ile uğraşan bir abi ile konuştum. Mitsubishi almadıktan sonra arcelik al geç dedi. Parça sorunu da olmaz 10-15 sene götürür seni dedi.

• 
Sayfa: önceki 32333234323532363237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.