Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encodemaster , whatismatrix Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (7 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
64.842
Cevap
961
Favori
4.894.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32393240324132423243
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam R32 gazının kg fiyatı Çin'de yaklaşık 8 $. Türkiye satış fiyatı yaklaşık 11$ olması lazım. Ona göre pazarlık etmeye çalışın.

• ray2 R kullanıcısına yanıt

Hocam bilgiler için teşekkürler , hızlı koşturmacalı bir sürec gectigi için buraya bakamadım ; biz secimimizi yaptık hemen bilgi vereyim belki benzer durumda olan arkadaslar için faydalı olacaktır.

- Bina altyapısında sinyal , drenaj ve bakır borular hazır cekili idi fakat her aradıgım yer bunların testlerini vs yapacaklarını soyledi burada ek maliyet cıkabiliryor

- Dış unite için ayrılan yere daire içinden şaltere baglı 2,5 luk bir kablo gidiyor elektrik için ,

- Ben araştırmalarımı sürdürüken bina teknik sorumlusu ile de konustugumda 3 adet bagımsız split kayamayacagımı elektrik hattının kaldırmayacagını söyledi ve aynı zamanda drenaj hortumlarının acısından dolayı drenaj pompasıda kullanıması gerektigini soyledi ,

- Ben araştırırken GREE nin bir kampanyasını buldum ve bize ilaç gibi geldi , hem kapasite problemini 1e 1 karsılamak hemde olası bir arızada klimayı yedeklemek için 12.000 BTU salon split

9+9 Ic Unite 18.000 Dıs Unite olacak sekilde odalara multi sipariş ettik.

- Boylelikle hem kapasite problemini cozdum hemde klima arızası durumda tum sistemin devre dısı kalma olasıgını kaldırdık gelen arkadaslar da drenaj pompalarını gizleyerek gerekli montajı yaptılar.

Gayet güzel bir çözüm oldu bizim için :) soru sormak isteyen arkadaslar olursa cevalamaya calısayım :)

Bu arada GREE de dahili wifi mevcut bilginize yatay , dikey ufleme , zamanlama ,eco , uyku modu vs vs

• 
Sayfa: önceki 32393240324132423243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.