Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: caliskansahis41 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
64.950
Cevap
961
Favori
4.902.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32083209321032113212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

24.000 lik Daikin zeta shira plus ve Mitsubishi heavy Diamond Srk 63zr arasında kaldım. Ağırlıklı olarak soğutma amaçlı kullanacağım. Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rıdvoski kullanıcısına yanıt
    Kurulum icin nasil randevu aldiniz. Kendi sitesindeki formu doldurdum ama onay kodu hic gelmedigi icin islemi tamamlamadi. Daiken i aradim airfel sitesine yonlendirdi. Orada da robot kaydi aldim doncem ben sana dedi, ama ne zaman donerler Allah kerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün klima almayı düşünüyorum dün Vestel’le görüştüm Wi-Fi 12 binlik 28.000 TL yazıyor odam o kadar büyük değil diğer odaları kapatıp ufak bir serinlik vermek istiyorum metre kare 65 metre²

• onurnml O kullanıcısına yanıt

vestel almayın aldırmayın. kullanacağınız oda kaç m2 o önemli öncelikle. 65m2 evi bir klima ile soğutmanız mümkün değil. illa 12lik alacaksanız kaira plus , airfel , bosch tarzı ürünler fiyat performans ürünleridir.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Vestelin ne gibi sıkıntısı var, Flora serisi 18.000 btu klima aldım gördüğüm kadarıyla bir sorunla karşılaşmadım.

• klima5505 kullanıcısına yanıt

9000 Kaira ve 12000 Airfel montajı yapıldı.

Servis saatinde elektrik yoktu. Arkadaşlar idare etti sağolsunlar 1-2 saat sonra gelip akşam 9a kadar 2 tane klimayı taktılar.

10dk ya yakın vakum yapıldı. O kadar işe karışmadım göstergesine bakayım vs diye. 2 klimada buz gibi soğutuyor. Gece modu vs güzel, 27 ye alıp çarpmadan gece rahat uyuduk. 9000lik klima 21 e alınca buzhaneye çevirdi odayı.

Sadece benim klimanın takıldığı yer kolonmuş. Ytongla kolonlar eşit seviye olduğu için anlayamıyoruz delmeden bizime evde. Ben sadece iç ünite kalır boru gözükmez derken 1 metre kadar camdan aşağı boru indirip kalorifer oradaki ytong kısımdan deldik. Ona servis arkadaşların yapacağı bir şey yok maalesef. Tanıdık bir karotçuyu aradı ancak bir deliğe 2000tl çekti. Ertesi sabah dedi. Ev batmışken ertesi sabaha karotçu bekleyip bir de arkadaşlardan 4 5 gün boşluk olunca gelmesini beklemedik direkt taktırdık. Uzun zaman sonra rahat uyuduk. Benim odanın çatısına ünite konuldu camla aynı hizada. Airfelde diğer yatak odasına koyduk, dış ünite balkona takıldı. Yere koymadık balkonu yıkayınca pas tutmasın vs diye.

Mobil uygulamasına yorum yapamayacağım 1-2 güne modem değişecek uğraşmadım, o zaman giriş yapacağım.

Kısacası Regal parasına böyle kaliteli cihalzar aldığım için memnunum. Tabiiki uzun dönem kullanıcı yorumları daha doğru olur.

5505 ve diğer forumdaşlara çok teşekkürler.

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

Dünya varmış be hayata döndüm resmen

15 dk vakumlama yapıldı işçiliği ve ustaları beğendim

• arda02 A kullanıcısına yanıt
    Mitsubishi'leri karıştırmayın.Kalitesi ile sektörde adından söz ettiren marka, Mitsubishi Heavy Industries değil Mitsubishi Electric'tir.

Dolayısıyla Daikin Zeta Shira Plus ile Mitsubishi Heavy Industries kıyaslaması yanlış olur ve tercih kesinlikle Daikin olmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt

dış ünite sesi , enerji tüketimi ve kompresörün vaadedilen btudan düşük olması. iç ünitede düşük fanda su akıtması vs vs.

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum, sağolun.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Üretimde seri farkı oluyor sanırım. Aldığım üründe dış ünite cidden sessiz, btu değerini nasıl ölçerim bilmiyorum. İlk aldığım zaman akıtma sorununu ben de yaşadım gelen teknik servis su tahliye hortumunu dik bırakmış su içine doluyordu iyice eğdim aşağıya doğru düzeldi. Cidden elektronik şans işi.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Rahat bir uyku uyursun bu gece. Hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hilas28 kullanıcısına yanıt

Şükür hocam teşekkürler seneye de salona alırım gibi bir tane daha

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Hocam peki daikin zeta shira plus ile mitsibishi electrik te hangi model dengi oluyor, zeta plus almayi dusunuyorum , ama mitsibushi elec enviro. Mu almaliyim , kalite olarak hangisi, veya kirigamine zen ile denk midir zeta plus modeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 30 Temmuz 2025; 12:15:13 >
  • Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

chatgpt sordum yılda 50 gün günde 8 saat çalışsa 10 yılda ne kadar elektrik harcar. Bana bu sonucu verdi sizce doğru mu bir yanlışlık var mı? Ankara gibi nem olmayan bir yerde kullanım için pek farketmiyor yüksek fiyatlara çıkmaya gerek yok gibi.

• cicek_7 C kullanıcısına yanıt

Yok hocam sakın almayın bugün 6. gün daha kargo teslim bile edilmedi. TCL kurulum için haftaya pazartesiye gün verdi.

• ayrıca wifi özelliği önemli mi sizce eve gelip 5 dk beklerim zaten ev genellikle boş olmaz bizde wifi olursa fiyat çok mu artıyor başka avantajı var mı wifinin?

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Klima denkliklerini kıyaslayacak kadar uzman birisi değilim ama geçen sene kendim için belli başlı Japon markalarını iyice araştırmış bir son kullanıcı olarak kişisel fikrimi söylersem ; ben bu ikilide ki tercihimi kesinlikle Daikin'den yana kulllanırdım.

Daikin daha performanslı ve daha donanımlı bir klima , üstelik taksitli fiyatta da daha avantajlı gözüküyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 30 Temmuz 2025; 13:45:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

çabuk gelip kurmuşlar benimki 8 ağustos kurulum Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Buradaki bayi sayesinde iyi ki bayiden aldım internetten alsam ölme eşeğim ölme, iç dış üniteyi biz taşımayız deyip sırtımda kata çıkarttırırdı kargocular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 30 Temmuz 2025; 13:56:18 >
  • 
Sayfa: önceki 32083209321032113212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.