Merhaba, 24.000 lik Daikin zeta shira plus ve Mitsubishi heavy Diamond Srk 63zr arasında kaldım. Ağırlıklı olarak soğutma amaçlı kullanacağım. Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3210. sayfa)

-
-
Kurulum icin nasil randevu aldiniz. Kendi sitesindeki formu doldurdum ama onay kodu hic gelmedigi icin islemi tamamlamadi. Daiken i aradim airfel sitesine yonlendirdi. Orada da robot kaydi aldim doncem ben sana dedi, ama ne zaman donerler Allah kerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün klima almayı düşünüyorum dün Vestel’le görüştüm Wi-Fi 12 binlik 28.000 TL yazıyor odam o kadar büyük değil diğer odaları kapatıp ufak bir serinlik vermek istiyorum metre kare 65 metre²
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vestel almayın aldırmayın. kullanacağınız oda kaç m2 o önemli öncelikle. 65m2 evi bir klima ile soğutmanız mümkün değil. illa 12lik alacaksanız kaira plus , airfel , bosch tarzı ürünler fiyat performans ürünleridir.
-
Vestelin ne gibi sıkıntısı var, Flora serisi 18.000 btu klima aldım gördüğüm kadarıyla bir sorunla karşılaşmadım.
-
-
-
Mitsubishi'leri karıştırmayın.Kalitesi ile sektörde adından söz ettiren marka, Mitsubishi Heavy Industries değil Mitsubishi Electric'tir.
Dolayısıyla Daikin Zeta Shira Plus ile Mitsubishi Heavy Industries kıyaslaması yanlış olur ve tercih kesinlikle Daikin olmalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dış ünite sesi , enerji tüketimi ve kompresörün vaadedilen btudan düşük olması. iç ünitede düşük fanda su akıtması vs vs.
-
Çok teşekkür ediyorum, sağolun.
Üretimde seri farkı oluyor sanırım. Aldığım üründe dış ünite cidden sessiz, btu değerini nasıl ölçerim bilmiyorum. İlk aldığım zaman akıtma sorununu ben de yaşadım gelen teknik servis su tahliye hortumunu dik bırakmış su içine doluyordu iyice eğdim aşağıya doğru düzeldi. Cidden elektronik şans işi.
-
Rahat bir uyku uyursun bu gece. Hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şükür hocam teşekkürler seneye de salona alırım gibi bir tane daha
Hocam peki daikin zeta shira plus ile mitsibishi electrik te hangi model dengi oluyor, zeta plus almayi dusunuyorum , ama mitsibushi elec enviro. Mu almaliyim , kalite olarak hangisi, veya kirigamine zen ile denk midir zeta plus modeli ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 30 Temmuz 2025; 12:15:13 >
chatgpt sordum yılda 50 gün günde 8 saat çalışsa 10 yılda ne kadar elektrik harcar. Bana bu sonucu verdi sizce doğru mu bir yanlışlık var mı? Ankara gibi nem olmayan bir yerde kullanım için pek farketmiyor yüksek fiyatlara çıkmaya gerek yok gibi.
-
Yok hocam sakın almayın bugün 6. gün daha kargo teslim bile edilmedi. TCL kurulum için haftaya pazartesiye gün verdi.
-
ayrıca wifi özelliği önemli mi sizce eve gelip 5 dk beklerim zaten ev genellikle boş olmaz bizde wifi olursa fiyat çok mu artıyor başka avantajı var mı wifinin?
-
Klima denkliklerini kıyaslayacak kadar uzman birisi değilim ama geçen sene kendim için belli başlı Japon markalarını iyice araştırmış bir son kullanıcı olarak kişisel fikrimi söylersem ; ben bu ikilide ki tercihimi kesinlikle Daikin'den yana kulllanırdım.
Daikin daha performanslı ve daha donanımlı bir klima , üstelik taksitli fiyatta da daha avantajlı gözüküyor zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 30 Temmuz 2025; 13:45:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çabuk gelip kurmuşlar benimki 8 ağustos kurulum
-
Buradaki bayi sayesinde iyi ki bayiden aldım internetten alsam ölme eşeğim ölme, iç dış üniteyi biz taşımayız deyip sırtımda kata çıkarttırırdı kargocular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 30 Temmuz 2025; 13:56:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X