Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: motomurat , Jestia Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 63 Misafir (40 Mobil) - 24 Masaüstü41 Mobil1 Android
5 sn
65.105
Cevap
959
Favori
4.962.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 32063207320832093210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim, arkadaşınızın bütçe sorunu olmadığını ve kaliteli bir cihaz almak istediğini belirtmiştiniz. Bu bağlamda, Form Grubu'na ait Mitsubishi Heavy markasının cihazlarına bakabilirsiniz. Şu anda %10 indirim ve kullandığınız karta göre vade farksız 6 - 9 taksit seçeneği sunuluyor. Bölgenizde bulunan bayiler ile görüşüp fiyat almanızı tavsiye ederim. Ücretsiz keşif imkanı da varsa yaptırıp koşullarınıza uygun kapasitede ürün tercih edebilirsiniz. Sadece bu markaya değil, Mitsubishi Electric ve Daikin markalarına da bakabilirsiniz. Mitsubishi Electric markasından Noviro modeli ve üzerine, Daikin markasından da Shira Eco modeli ve üzerine bakabilirsiniz. @FearLes11

Merhabalar, LG Dualcool Plus (PC09SQ) modeline göz atmanızı öneririm. İç ünitesi oldukça sessiz bir modeldir. Performansı da Ankara koşullarında memnun edecektir. @PRO HERE

Merhabalar, modülünü satın alarak kolayca takabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıya bir göz atın isterseniz:

Cumartesi kurulum yapacaklar. Umarım memnun kalırım.
    Fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kaira 18.000 btu

seer değeri 7.4 değil mi?

18 değil 9 aldım

Orijinalden alıntı: JrMaster

Merhaba arkadaşlar,

Çok fazla model araştırdım. Sonra değerlere fiyatlara vs baktım. İyi bir şey almak istiyorum ama internet ortamında çok değişik ve bir birinin aşırı tersi yorumlar var. Servis ağı ve ulaşılabilirlik açısından Arçelik düşünmüştüm, Fakat Bosch içinde çok olumlu yorumlar gördüm. Kaira gördüm daikin üretimli. TCL için de iyi ve kötü yorumlar var işin açıkcası kafa karıştı birazda.

Doğrudan önerebileceğiniz ve inceleme için tavsiyelerinizi almak isterim.

BTU olarak 24’lük bir klima bakıyorum. hem odaları hem salonu genel olarak soğutmak için. Birde ev yanıyor dostlar, sabahtan başlayıp akşam gün batana kadar güneş alıyor ev. En sıcak günlerde ev içi sıcaklık dışarıyla eşitlendi hatta gece de duvarlar ısındığı için bu durum devam etti. Perişan olduk diyebilirim özetle çünkü güneşin doğuşundan batışına kadar gün ışığı alıyoruz…

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Merhabalar. Samsung Windfree Elite kullanıyorum 1 ay kadar oldu. Bugün dış ünitedeki bağlantı bölmesinin içerisinden çok az su damladığını fark ettim. İç üniteden gelen atık su borusunda bir sıkıntı yok şakır şakır su geliyor oradan.

Dış ünite yüksekte olduğundan açıp bakamadım acaba normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 29 Temmuz 2025; 17:36:31 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben geçen seneden bu yana daikin emura 3 kullanıyorum. Süper sessiz bir klima 2 li olarak tek dış üniteye bağlattım. Süper de enerji verimliliği var. 25c civarında tuttuğunuzda odayı 0 sesle çalışıyor. 25 altında hafif bir ses duyuyorsunuz o da çok çok az. Eve gelmeden 30dk önce uygulamasından güçlü modunda klimayı çalıştırıyorum geldiğimde ev soğumuş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 29 Temmuz 2025; 18:14:16 >
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Sefa kullanıcısına yanıt

S.a kurulum yapıldımı

Merhaba, 9000 btu olacak şekilde daikin siesta sensira (35bin tl) ile bosch asx09vw30n (30bin tl) arasında kaldım. İlki bakır boru diğeri alüminyum. 15 m² kuzeye bakan yatak odasında kullanacağım. Öneriniz ne olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhabalar acaba bana bir marka öneriniz olur mu ?

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]donanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161812252

i9 14900K - ROG 4090 OC - ROG Z790 DARK - ROG RYUJİN III 360 -SAMSUNG 990 PRO 4 TB - G SKİLL TRİDENT Z5 64 GB - MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W - CORSAIR iCUE QL120 RGB - COOLER MASTER HAF 700 EVO ARGB - ASUS ROG HERCULX - LOGITECH G PRO X 7.1 KABLOSUZ - LOGITECH G502 X PLUS LIGHTSPEED - CORSAIR GAMING ST100 - CORSAIR MM700 RGB - ASUS ROG Swift 32'' 4K OLED PG32UCDM
  • Daikin zeta shira plus 14000 btu almak uzereyim sizce nasil bir makine ,pisman eder mi? 30m2 ye yeter mi sizce 14000

Biliyorum saçma ama midea extreme save modeli gibi midir elektrik tuketimi, youtube de Adem Helvaci çok tavsiye etmis ,bu modeli ? Merak ettim tuketim olarak daikinden daha mi tasaruflu ?

Gree klima yi eledim emin olamadim airy modelini ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 29 Temmuz 2025; 20:5:55 >

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • istanbulda yalnızca soğutma amaçlı kullanmak üzere 18000btu klima almayı düşünüyorum.

klimalardan çok anlamam borusu, üreticisi vs. genel manada elektrik tüketimi, soğutma performansı, dayanıklılık olarak hangi marka modeli tavsiye edersiniz. ayırabileceğim bütçe maksimum bu dolaylarda. teşekkür ederim.

• Brüt 125 m2 evi tümden soğutmak mümkün mü? Bunun için nasıl bir cihaz önerirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    24000 lik klima için tavsiye alabilir miyim. Bütçem 40 bin ile 55 bin TL arasında. Arçelik 24325 modeli ile gree klimanın arasında kaldım. Daha farklı tavsiyesi veya bunlar hakkında bilgi olacak olan varsa memnun olurum. Durum biraz acil iki gün içinde alınması lazım. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam bugün yine internette dolanırken

bu ürünü gördüm kredi kartına 9 taksit olunca hemen bayiyi arayarak satın aldım önümüzdeki hafta kuruluma gelecekler inşallah memnun kalırız.

bugün bunun 9'luğunu aldım yarın kurmaya gelecekler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.