Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
64.951
Cevap
961
Favori
4.902.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32063207320832093210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürün nasıl sizce Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kanarya214 K kullanıcısına yanıt

23 bine 12btu iyi. baymakın. yeni üretimlerde dolce vita yı kaldırdılar. alınabilir fiyatına göre

• J.Astb33 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, bölge İnegöl dümdüz ova kat olarak 3.kat son kat yani yön güneybatı 2+1 daire hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Ama çok plastik gibi geldi ve kücuk geldi gözüme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Marka olarak Arçelik e karşı ön yargılıyım ama not ettim araştırma yapacağım.

• -Nefer- kullanıcısına yanıt

koç grubunun hala bakır boruyu parayla satması insanı ayar ediyor

• -Nefer- kullanıcısına yanıt
    arçelik kötü değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar daylux dtxm35n wifi takabilir miyiz nasıl bulurum

• Geçen sene forumu okuyarak shira plus 14000 btu aldım. Çokta memnunum, kışın ısıtma içinde kullanıyorum ancak, içine baktığım kir veya toz diyebileceğim bir şeyler gördüm. Biraz da kötü kokuyor. Bu neden olabilir? Öneriniz var mıdır?
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Siemens bayisindeki yetkili kişi bana içi bakır demişti ve Siemens artık kendisi üretiyor demişti. 2 yıl öncesine kadar Midea'ya ürettiriyordu dedi. Bağlantı boruları alüminyummuş ama. Ben de Climate 3000i aldım hem bağlantı boruları bakır olduğu için hem de klima kombiciler montajını yaptığı için

• Aldıktan 24 saat sonra yarın sabah montaja geleceklermiş iyi ki yoğun bölgede değilim

• Balkonun bu duvarı klimadan çıkan sıcak havanın doğrudan dışarıya tahliye edilmesi açısından daha avantajlı. Diğer duvara takılı olduğu durumda ise sıcak hava doğrudan orada bulunan masanın ve sandalyelerin üzerine doğru geleceği için o alanı kullanılmaz hale getirecektir.

Ama yine de kullanım alanınızı netleştirip montajı ona göre yaptırmanızı öneririm. Kullanım sırasında pencereler tamamen açık kalmak kaydıyla iki yöne de montaj mümkün gözüküyor. Dikkat etmeniz gereken tek şey, boruların geçeceği deliğin kolona denk gelmemesi. Kolonu deldirmek gibi bir hataya kesinlikle düşmeyin.

Bağlantısını verdiğiniz cihaz da gayet iyidir. Bölgenizdeki servis memnuniyeti yüksekse tercih edilmesinde bir sakınca görmüyorum. @Berlin93

• tyfnkyg T kullanıcısına yanıt
    Kapağın sökülüp klima temizleme solüsyonu sıkıp basınçlı su ile yıkanması gerekir.

Bu şekilde içinden yeterli hava geçmez elektrik tüketimi artar soğutmakta zorlanır.

Ben geçen sene 4 senelik klimama karcher basınçlı yıkama makinesi ile kendim bakım yapmıştım. Öncesinde hava üfleyemiyordu. Sonrasında sıfır gibi oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FearLes11 F kullanıcısına yanıt

Rica ederim, arkadaşınızın bütçe sorunu olmadığını ve kaliteli bir cihaz almak istediğini belirtmiştiniz. Bu bağlamda, Form Grubu'na ait Mitsubishi Heavy markasının cihazlarına bakabilirsiniz. Şu anda %10 indirim ve kullandığınız karta göre vade farksız 6 - 9 taksit seçeneği sunuluyor. Bölgenizde bulunan bayiler ile görüşüp fiyat almanızı tavsiye ederim. Ücretsiz keşif imkanı da varsa yaptırıp koşullarınıza uygun kapasitede ürün tercih edebilirsiniz. Sadece bu markaya değil, Mitsubishi Electric ve Daikin markalarına da bakabilirsiniz. Mitsubishi Electric markasından Noviro modeli ve üzerine, Daikin markasından da Shira Eco modeli ve üzerine bakabilirsiniz. @FearLes11

• PRO HERE P kullanıcısına yanıt

Merhabalar, LG Dualcool Plus (PC09SQ) modeline göz atmanızı öneririm. İç ünitesi oldukça sessiz bir modeldir. Performansı da Ankara koşullarında memnun edecektir. @PRO HERE

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Merhabalar, modülünü satın alarak kolayca takabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıya bir göz atın isterseniz:

• Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

Cumartesi kurulum yapacaklar. Umarım memnun kalırım.
    Fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Kaira 18.000 btu

seer değeri 7.4 değil mi?

• Rıdvoski kullanıcısına yanıt

18 değil 9 aldım

• Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 32063207320832093210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.