Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3208. sayfa)

-
-
23 bine 12btu iyi. baymakın. yeni üretimlerde dolce vita yı kaldırdılar. alınabilir fiyatına göre
-
Teşekkür ederim, bölge İnegöl dümdüz ova kat olarak 3.kat son kat yani yön güneybatı 2+1 daire hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama çok plastik gibi geldi ve kücuk geldi gözüme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Marka olarak Arçelik e karşı ön yargılıyım ama not ettim araştırma yapacağım.
koç grubunun hala bakır boruyu parayla satması insanı ayar ediyor
-
arçelik kötü değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar daylux dtxm35n wifi takabilir miyiz nasıl bulurum
-
Siemens bayisindeki yetkili kişi bana içi bakır demişti ve Siemens artık kendisi üretiyor demişti. 2 yıl öncesine kadar Midea'ya ürettiriyordu dedi. Bağlantı boruları alüminyummuş ama. Ben de Climate 3000i aldım hem bağlantı boruları bakır olduğu için hem de klima kombiciler montajını yaptığı için
-
Aldıktan 24 saat sonra yarın sabah montaja geleceklermiş iyi ki yoğun bölgede değilim
Balkonun bu duvarı klimadan çıkan sıcak havanın doğrudan dışarıya tahliye edilmesi açısından daha avantajlı. Diğer duvara takılı olduğu durumda ise sıcak hava doğrudan orada bulunan masanın ve sandalyelerin üzerine doğru geleceği için o alanı kullanılmaz hale getirecektir.
Ama yine de kullanım alanınızı netleştirip montajı ona göre yaptırmanızı öneririm. Kullanım sırasında pencereler tamamen açık kalmak kaydıyla iki yöne de montaj mümkün gözüküyor. Dikkat etmeniz gereken tek şey, boruların geçeceği deliğin kolona denk gelmemesi. Kolonu deldirmek gibi bir hataya kesinlikle düşmeyin.
Bağlantısını verdiğiniz cihaz da gayet iyidir. Bölgenizdeki servis memnuniyeti yüksekse tercih edilmesinde bir sakınca görmüyorum. @Berlin93
-
Kapağın sökülüp klima temizleme solüsyonu sıkıp basınçlı su ile yıkanması gerekir.
Bu şekilde içinden yeterli hava geçmez elektrik tüketimi artar soğutmakta zorlanır.
Ben geçen sene 4 senelik klimama karcher basınçlı yıkama makinesi ile kendim bakım yapmıştım. Öncesinde hava üfleyemiyordu. Sonrasında sıfır gibi oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, arkadaşınızın bütçe sorunu olmadığını ve kaliteli bir cihaz almak istediğini belirtmiştiniz. Bu bağlamda, Form Grubu'na ait Mitsubishi Heavy markasının cihazlarına bakabilirsiniz. Şu anda %10 indirim ve kullandığınız karta göre vade farksız 6 - 9 taksit seçeneği sunuluyor. Bölgenizde bulunan bayiler ile görüşüp fiyat almanızı tavsiye ederim. Ücretsiz keşif imkanı da varsa yaptırıp koşullarınıza uygun kapasitede ürün tercih edebilirsiniz. Sadece bu markaya değil, Mitsubishi Electric ve Daikin markalarına da bakabilirsiniz. Mitsubishi Electric markasından Noviro modeli ve üzerine, Daikin markasından da Shira Eco modeli ve üzerine bakabilirsiniz. @FearLes11
-
Merhabalar, LG Dualcool Plus (PC09SQ) modeline göz atmanızı öneririm. İç ünitesi oldukça sessiz bir modeldir. Performansı da Ankara koşullarında memnun edecektir. @PRO HERE
-
Merhabalar, modülünü satın alarak kolayca takabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıya bir göz atın isterseniz:
-
-
Kaira 18.000 btu
seer değeri 7.4 değil mi?
18 değil 9 aldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X