Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (8 Mobil) - 16 Masaüstü8 Mobil
5 sn
65.107
Cevap
959
Favori
4.969.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32053206320732083209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bende sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Evin krokisini ekleyeceğim. İl Ankara. Bina tünel beton, bina 6 katlı ben 5.katta ikamet ediyorum. Cam balkon mevcut, camlar açılabilir. 1 salona, 2 odaya olacak şekilde 1 motor 3 klima taktırabilir miyim öneriniz ne olur diye danışmak istedim. Ayrıca ısıtma ihtiyacı için kullanmam sadece soğutma maksatlı. Bütçeden ziyade sorunsuzluk, dayanıklılık, sessizlik, servis ağı vs bu tür konular daha öncelikli benim için.

Krokide X ile işaretlediğim yerlere klimayı düşünüyorum. Oluru nedir, öneriniz var mı ?

i9 14900K - ROG 4090 OC - ROG Z790 DARK - ROG RYUJİN III 360 -SAMSUNG 990 PRO 4 TB - G SKİLL TRİDENT Z5 64 GB - MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W - CORSAIR iCUE QL120 RGB - COOLER MASTER HAF 700 EVO ARGB - ASUS ROG HERCULX - LOGITECH G PRO X 7.1 KABLOSUZ - LOGITECH G502 X PLUS LIGHTSPEED - CORSAIR GAMING ST100 - CORSAIR MM700 RGB - ASUS ROG Swift 32'' 4K OLED PG32UCDM

• J.Astb33 kullanıcısına yanıt

1 2 3 aynı zamanda uyunulan odalar evet, salon max gece 12 ye kadar kullanılıyor.

arçelikte takılabiliyor 2 tane 9000 btu olanları odaya 18 btu yu da salona

www.hepsiburada.com
    Arçelik A++ 9000 BTU + 9000 BTU + 18000 BTU İç Ünite (1 adet Fiyatı
    https://app.hb.biz/BS0JKlSkc6Jm

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • klima5505 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, size teknik bir konu danışacağım. Sizin de tavsiyeleriniz ışığında evime Sigma Multi Split Klima taktırdım. Dış üniteyi 28.000 BTU, iç üniteleri ise sırasıyla 24-18 ve 12.000 BTU seçtim. Ancak 24.000 BTU olan iç üniteyi şimdilik taktırmadım, bunu önümüzdeki sene alıp taktıracağım. 18 ve 12.000 BTU iç üniteler takıldı ve aktif.

Önümüzdeki yıl 24.000 BTU iç ünite almak istediğimde, bendeki modelin üretiminin sonlanmış olması gibi bir durum olursa, Sigma'nın yeni modelinin iç ünitesini alıp kullanabilir miyim, uyumluluk sorunu olur mu? Eğer olabilir derseniz iç üniteyi satın alıp depoda bekleteceğim. Şimdiden teşekkürler.

NOT : Bu dış ünite için 24+18+12 fazla derseniz (3'ü aynı anda kullanılmayacak) 18+12+9'a da dönüştürebilirim. bu durumda önümüzdeki yıl 9.000 BTU iç ünite alıp, mevcut iç ünitelerin yerlerini değiştiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 29 Temmuz 2025; 9:20:24 >

• Almayacaktım tam vazgeçtim derken sabah sıcaktan yine söverek uyanınca gittim bayiye gree fairy aldım üzerimden büyük bir yük kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 29 Temmuz 2025; 9:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bende kaira aldım ama kararsızım bilmiyorum her an siparişi iptal edebilirim yani

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Kaira bende düşündüm ama güven vermedi ve seer değeri düşük diye bir kere alıyorum zaten deyip 7.5'luk gree aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kanarya214 K kullanıcısına yanıt

23 bine 12btu iyi. baymakın. yeni üretimlerde dolce vita yı kaldırdılar. alınabilir fiyatına göre

Teşekkür ederim, bölge İnegöl dümdüz ova kat olarak 3.kat son kat yani yön güneybatı 2+1 daire hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Marka olarak Arçelik e karşı ön yargılıyım ama not ettim araştırma yapacağım.

i9 14900K - ROG 4090 OC - ROG Z790 DARK - ROG RYUJİN III 360 -SAMSUNG 990 PRO 4 TB - G SKİLL TRİDENT Z5 64 GB - MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W - CORSAIR iCUE QL120 RGB - COOLER MASTER HAF 700 EVO ARGB - ASUS ROG HERCULX - LOGITECH G PRO X 7.1 KABLOSUZ - LOGITECH G502 X PLUS LIGHTSPEED - CORSAIR GAMING ST100 - CORSAIR MM700 RGB - ASUS ROG Swift 32'' 4K OLED PG32UCDM
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt

koç grubunun hala bakır boruyu parayla satması insanı ayar ediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar selamlar daylux dtxm35n wifi takabilir miyiz nasıl bulurum

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Geçen sene forumu okuyarak shira plus 14000 btu aldım. Çokta memnunum, kışın ısıtma içinde kullanıyorum ancak, içine baktığım kir veya toz diyebileceğim bir şeyler gördüm. Biraz da kötü kokuyor. Bu neden olabilir? Öneriniz var mıdır?

Siemens bayisindeki yetkili kişi bana içi bakır demişti ve Siemens artık kendisi üretiyor demişti. 2 yıl öncesine kadar Midea'ya ürettiriyordu dedi. Bağlantı boruları alüminyummuş ama. Ben de Climate 3000i aldım hem bağlantı boruları bakır olduğu için hem de klima kombiciler montajını yaptığı için

• Balkonun bu duvarı klimadan çıkan sıcak havanın doğrudan dışarıya tahliye edilmesi açısından daha avantajlı. Diğer duvara takılı olduğu durumda ise sıcak hava doğrudan orada bulunan masanın ve sandalyelerin üzerine doğru geleceği için o alanı kullanılmaz hale getirecektir.

Ama yine de kullanım alanınızı netleştirip montajı ona göre yaptırmanızı öneririm. Kullanım sırasında pencereler tamamen açık kalmak kaydıyla iki yöne de montaj mümkün gözüküyor. Dikkat etmeniz gereken tek şey, boruların geçeceği deliğin kolona denk gelmemesi. Kolonu deldirmek gibi bir hataya kesinlikle düşmeyin.

Bağlantısını verdiğiniz cihaz da gayet iyidir. Bölgenizdeki servis memnuniyeti yüksekse tercih edilmesinde bir sakınca görmüyorum. @Berlin93

Bu şekilde içinden yeterli hava geçmez elektrik tüketimi artar soğutmakta zorlanır.

Ben geçen sene 4 senelik klimama karcher basınçlı yıkama makinesi ile kendim bakım yapmıştım. Öncesinde hava üfleyemiyordu. Sonrasında sıfır gibi oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.