Klima Tavsiyesi
Merhaba, evi az çok çizmeye çalıştım, pencereler batıya bakıyor, mümkünse odaların tamamını soğutmak istiyoruz.
evin en çok ısınan yeri salon ve 1 numaralı oda.
2 ve 3 numaralı güneş almıyor ama gecede uyunmuyor sıcaktan. 1 adet klimayla evi soğutmak imkansız gibi en az kaç adet olmalı fikir ve model önerileriniz için şimdiden teşekkürler

S22 Ultra Bootloop
Merhaba herhangi bir şey yokken geçen hafta müzik dinlerken bir anda youtube dondu ve ses takılı kaldı ekran dondu ve telefon bootloop a girdi, geçen haftadan beri her gün en az 2 kere bootloopa giriyor telefon One UI 6.1 yüklü telefonda ve sadece 2.5 senelik bir telefon bu sorunu yaşayan ve net bir şekilde çözebilen var mı? Smart Switch den yedek almak istiyorum 20gb veri sil diyor ama wechat whatsapp iş görüşmeleriyle dolu fotoğrafları sadece alamıyorum albüm bazından almak istiyorum alsam albümler bozuluyor, çözüm önerisi olan var mı başta yedekleme için sonra bootloop sorunu çözmek için. Telefon 128gb nerdeyse full dolu anca 7gb veri silebildim, her gün bootloop tekrardan olur ve açılmaz korkusuyla telefonu düzgün kullanamıyorum bazen wifi açınca direkt giriyor bootlopa.
|
Xbox One X Alınır Mı?
|
Acil kırmızı ekrann
|
Hangi aksiyon kamerası
|
Ülke ve Üniversite Tavisyesi Ve Denklik konusu
|
55'' tv tavsiyesi alabilir miyim
|
55'' Televizyon Önerisi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 115
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0