Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.950
Cevap
961
Favori
4.902.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31993200320132023203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fabrikasyon hasarlı airfel için daikinden dış ünite değişimi talep ettim. Pek sıcak bakmadılar ama bakalım sonuç ne olacak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • J.Astb33 kullanıcısına yanıt

Hocam, bulunduğum bölgede arkadaşım da klima alma arefesinde evi 80 M2 hem yaz hem kış bütün evi ısıtmak soğutmak icin kullanacak maddi yönden sıkıntısı yok en iyisini almak istiyorum diyor 24.000 BTU düşünüyor bende sizlerin tavsiyesi ile kaira aldım kendisinede kaira alabileceğini söyledim,bu konuda o da sizlerin tavsiyesini önemsiyor siz bir siralama yaparmisiniz

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 bin bütçem var bu bütçede hangi klimayı önerirsiniz

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

İzmir'de aradım çoğu bayiyi. En fazla 38 en düşük fiyat da 30 bin aldım taksitli fiyat kredi kartına.

• Kaira plus 12000 25.000 Tl'yi kaçırdım.Dün akşam alacaktım dedim kart dönsün sabah alırım stokta kalmamış.Düz modeli aynı fiyattan satışta sizce onumu alayım.Çok klima baktım her markaya baktım ama forumdaki yorumlardan dolayı Vestel,Arçelik ve Beko üçlüsünden daha uyguna kaira almak çok mantıklı geldi.

• Dayrelax infini 12.000. Btu. 32 bin tl
    Dayrelax indşni 18.000 btu 38 bin tl

12 taksit. Bayiden fiyat aldım nasıl. Kaira yerine bunu mu alsam acaba

• mathiasrex M kullanıcısına yanıt
    12lik için yüksek 18 için az yüksek. Normalde 12 ile 18 arasında 10 bin fark olur. En çok 12 satılıyor diye abartmışlar.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi trendyoldan aldım 6 taksit. Hala duruyor bakın isterseniz. Kurulum ile alakalı ortalama kaç gün sürüyor acaba bilgisi olan var mı?

• Merhabalar, bütçeniz tam olarak ne kadar? Bir de hangi il için soruyorsunuz ve klimayı hangi odada kullanmayı planlıyorsunuz? @Berlin93

• dostlarım selam FR 12HR/25 model fujiplus 12 lik. anlaşmak üzereyim oturma odası için ne dersiniz. soğutma amaçlı.

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

doğrudan kaira Türkiye’den sipariş verdim hocam. Satıcıda kaira gözüküyor ek olarak kaira sitesiden doğru link mevcut. Hocam sipariş alındı statüsünden hazırlanıyor statüsüne ilerletilmiş umarım gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crastag -- 28 Temmuz 2025; 15:25:24 >
  • sedat9476 S kullanıcısına yanıt

Merhabalar, C tipi sigortaya gerek yok. B tipi, gecikmesiz sigorta almanız yeterlidir. @sedat9476

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt

Merhabalar, bulunduğunuz bölgedeki servis durumu iyiyse tercih edilebilir. Kaira'ya iyi bir alternatiftir. @Pratik Adam

• RNGamer kullanıcısına yanıt

Merhabalar, Plus modelini tercih edebilirsiniz. İki modelin de üreticisi ve altyapısı birebir aynı. Plus modelinde, düz modele ek olarak 3D hava üfleme, iyonizer ve daha fonksiyonel kumanda gibi artılar bulunmakta. @RNGamer

• crastag C kullanıcısına yanıt

gönderirler. stok yenilenmesi yüzünden olabilen bir durum. şuan stokta görünüyor. ben 9binlik aldım geçtiğimiz hafta.

• hknkula H kullanıcısına yanıt

Merhabalar, listedeki tüm cihazlar alınabilir iyi modellerdir. Bölgenizdeki servis yoğunluğuna ve memnuniyet durumuna göre tercihte bulunabilirsiniz. @hknkula

• FearLes11 F kullanıcısına yanıt

80m2 evi tek bir noktadan soğutamazsınız malesef. odalar vs bilgisi alınıp ona göre 2 hatta gerekirse 3 klima alınması gerekebilir.

kaira şuanda fiyat performans ürünü ama bütçe sorunu yoksa japon gruplar çok daha iyi olur.

• Merhabalar, aşağı yukarı 40 m2'lik odam için bir klima düşünmekteyim ama odanın koridora açılan kısmında kapısı yok, sizce 18000'lik yeter mi yoksa 24000 mi düşünmeliyim ve marka önerilerinizi alabilir miyim? Kaira Plus için ne dersiniz mesela, maddiyatı göz önünde bulunduracak olursak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TLKiller990 -- 28 Temmuz 2025; 15:38:6 >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

Merhabalar, iki markanın da belli seviye üzerindeki cihazları iyidir. Mesela, Mitsubishi Electric markasında Noviro modeli ve üzerindeki modeller; Daikin markasında da Shira Eco modeli ve üzerindeki modeller gönül rahatlığıyla alınabilir. İki tarafın da cihazları memnun edecektir fakat daha uygun fiyatlar sebebiyle Daikin markası bana daha mantıklı geliyor. Servis olarak da Mitsubishi servisleri daha profesyonel geliyor. Gerçi bu durum bölgeden bölgeye değişebildiği için net bir yorum yapmak mümkün değil. @serkan1216

• J.Astb33 kullanıcısına yanıt

benim sorduğum hakkında ne dersiniz kardeş.

• 
Sayfa: önceki 31993200320132023203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.