< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3079. sayfa)

-
-
Merhabalar. Lütfen kusuruma bakmayın. Şahsım nezdinde planladığım gibi gitmeyen işler sebebiyle şu süreçte ilgilenemedim. En kısa zamanda yardımcı olmaya çalışacağım.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi günlerde kullanın öncelikle.
Ama bu soruları ; ürünü almadan önce sorsaydınız keşke.Çünkü ürün hakkında kalkar birisi olumsuz bir detay yazar, hiç memnun değilim v.s. der, o zaman da üzülürsünüz.Dolayısıyla fazla kurcalamayın ve keyfini sürmeye bakın.
Toshiba'ya gelirsek ; klima konusunda başarılı bir firma diye biliyorum.Hatta geçen sene bende aynı modeli araştırmıştım ve hakkında oldukça olumlu yorumlar duymuştum.Mesele Toshiba'lar ; az elektrik tüketimi konusunda oldukça popüler klimalardır...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alacağınız klima Mitsubishi Electric Legendera. 18 btu bütün odalar için rahatlıkla yetecektir.
-
yorumunuz için çok teşekkür ederim haklısınız iyi bir fiyat ve güzel bir taksit seçeneği olunca kaçırmak istemedim hocam yoksa önceden bilgi almak çok daha mantıklı olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kompresör yukarıda kalan klimalar için kurulum farklıdır. Yağ kapanı yapılması gerekir. Bunlara dikkat edin. Bu konuda açıklanmıştı. Yağ kapanı diye aratın.
-
Bugün Bosch 3000i 12000 btu alarak arayışımı bitirdim çok şükür. Kaira ile arasında kalmıştım ama bosch u tercih ettim. Umarım pişman olmam.
12000 btu f/p ne var şu sıralar arkadaşlar? yaz gelmeden halledeyim diyorum. oda 25 m2.
vakum işleri çok korkutuyor beni diye kaçındım hep klima almaktan.
kaira airfel
-
Merhabalar, geri dönmenize sevindim. Daha önce tavsiye konusunu bıraktığınızı okumuş üzülmüştüm. Öncesinde tavsiyelerinizi okuyarak kanıya vardım ve alt kat için iki farklı klima alımı(mitsubishi heavy plus ve giriş seviyesi olan) yapmıştım ancak şimdi biraz daha kompleks bir alan için( teras kapama yapılan, 25 metrekare salon-üstü sandviç panel- 3 tarafı cam cephe olan ve sabahtan akşama kadar güneş alan bir cephe(güney). Şehir olarak Çanakkale. 25 metrekareye ek olarak 15 metrekare de iç tarafta osb ve standart çatı malzemesi kullanılmış bir oda var arada kapı var ama sürekli açık duruyor, klimayı salon olarak kullandığım 25 metrekarelik yere takacağım.
Fiyat olarak 75 bin maks gibi bir fiyat bandındayım. Uzun ömürlü, performanslı olarak bu tür bir alanı soğutmak için ne almam mantıklı olabilir? Direkt bayi den alacağım, mitsubishi heavy, elektrik ve daikin hem bayi hemde servisi olanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 15 Mart 2025; 17:38:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostlar selam, 10 - 15 gune klima almayi düşünüyorum. Araştırmalara başladım. Hic anlamadigim bir konu. 18.000 btu almak istiyorum. 60 binbütçe var. Ne tavsiye edersiniz? 56k ya arceligin siyah renk bir klimasini gordum pesin fiyatina 7 taksit, arcelik tavsiye edermisiniz? Genelde sogutma icin kullanacagim ama almisken isitmada olsun isterim bu fiyatlara.. bu fiyata muitsubishi alabilirmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 15 Mart 2025; 17:52:28 >
Bugün mitsubishi hera 18 btu ya 65 bin fiyat verdi bayisi.
salona soğutma amaçlı 12000 btu arçelik-beko-airfel-lg mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 16 Mart 2025; 0:6:26 > -
Limiti 65 bine cikarabilirim. Bayiye gidip fiyat bilgisi alacagim.
Yatak odasına 12000 lik bir klima almayı düşünüyorum. En önemli kriterim sessizlik. Isınması da iyi olsa fena olmaz ama asıl soğutma için kullanılacak. Alttaki klimalardan hangisi bu kriterlere daha uygun sizce
Bosch climate 3000i
Airfel ltxm35n
Kaira dtxr35e
Daikin sensira ftxf35e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 16 Mart 2025; 2:38:1 >
Aynı arayış içerisindeyim 2 sene önce parayı bastım salona mitsubishi aldım soğutması vasat geldi bana.
Yatak odası için 25k bütçem var sigma ve airfel arasındayım.
Takipteyim.
-
Bütçe sıkıntınız yoksa Panasonic Etherea (12.000 Btu ) tavsiye ederim.
Sadece 19 dB (A) ses seviyesi ile bir nevi Kütüphane sessizliğinde...
-
Hocam bütçe sıkıntım var aslında. Ama dün ya bir kere alayım, ömürlük olsun diye düşündüm Panasonic i. Yalnız bulunduğum ilde(bingöl) Panasonic servisi yok. Mesela yukarıda bahsettiğim modellerden önce midea düşünmüştüm ama onun da servisi yok. Mitsubishinin r32 olan modellerini düşündüm ama o firmanın da servisi yok burada
Dayrelax INFINI XTXM35R 12000 BTU
Bu klima ile ilgili bir fikri olan var mı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curtaincall1905 -- 16 Mart 2025; 23:26:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X