Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2828. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
64.984
Cevap
960
Favori
4.905.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 28262827282828292830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Çok teşekkür ederim,o sizlerin güzelliği. Sağ olun var olun. :)

Saygılarımla...

• prok P kullanıcısına yanıt

Merhaba. Anlayşınız için çok teşekkür ederim. Ben de böyle olsun istemezdim. Dediğim gibi teşekkür beklentim yok. "İstemem yan cebime" tabiri gibi beklemiyorum diyip için için beklenti içerisinde de değilim ancak hem geri dönüşlerin azlığı boşa kürek çektiğimi hissettirmeye başladığı için hem de dediğim gibi perde arkasında gerçekleşen rekabetin tatsızlaşması gibi sebepler beni bu duruma getirdi. Bir günde onlarca insana yardımcı olmaya çalışıp sayısız mesaj atarken fayda elde eden kişilerin iki satır yazı ile tercih ve tercihi hakkındaki görüşlerini yazmayı çok görmesi ipleri zayıflatan bir detay oldu. İlk veda mesajımda da dediğim gibi böyle yapmayan forumdaşlarım üzerlerine alınmasınlar. Ayrıca görüş belirtmeye kimse mecbur değil ama işin tadını kaçıran kısım tavsiyelerim neticesinde ürün tercih edip sonra ortadan kaybolan ve bir sorun yaşayınca tekrar meydana çıkıp soru soran kullanıcıların bu tavrı idi. Üstelik yardımı alıp çözüme ulaşınca yine ortadan kaybolunması insanın canını sıkıyor açıkçası. Özellikle özel mesaj yoluyla bunu yapıp sorusuna cevap aldıktan sonra "görüldü atmak" eylemini gerçekleştiren kullanıcılar da cabası. Diğer yandan o kadar keyifle özveriyle bir çalışma sergilerken bu duruma gelmek inanın benim de isteyebileceğim bir şey değildi. Bahsettiğim eylemleri yapanlar 3-5 kişi olsa bu dert edilmez. Ama genele yayılmaya başlayınca benim de bir aksiyon almam şart oldu. Dediğim gibi bu sebeplerden sadece birkaçı. Heves kaçtı mı bir daha kolay kolay geri gelmiyor. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,sağ olun var olun. Tekrar söylemek isterim ki,böyle davranış sergilemeyen forumdaşlarım kesinlikle bu sözlerimi üstüne almasın.

Saygılarımla...

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Merhaba. Düşünceleriniz için ben de sizlere çok teşekkür ederim. Aynı dilekleri ben de sizlere temenni ediyorum. Sağ olun var olun.

Saygılarımla...

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Merhaba. Güzel dilekleriniz için ben de sizlere çok teşekkür ederim. Sizlerin de hakkında her şeyin hayırlı olmasını dilerim.

Sizlerin de forumda emeği çok,bu nedenle ben de sizlere ayrıca emekleriniz için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• foxryum kullanıcısına yanıt

Merhaba. Emekleriniz için şahsım adına çok teşekkür ederim. Şahsen faydalı olabildiysem ne mutlu bana...

Güzel dilekleriniz için ayrıca ben de sizlere çok teşekkür ederim ve aynı dilekleri sizler için temenni ediyorum.

Veren el olmak da inanın benim için sorun değil. Yıllarca bu düşünceyle varlığımı sürdürdüm. Ama diğer mesajlarımda belirttiğim gibi boşa kürek çekme hissi meydana gelince işin tadı kaçmış oldu. Fanatizm de bu tatsızlıklardan biri.

Biri gelir sorusunu sorar,yetmezse başka foruma gider sorar. Bu gayet doğaldır,isteyen istediği kadar kişiye soru sorabilir,bu istişaredir. Ama başka bir platforma gidip de önceden soru sorduğu kişinin cevabını alıp "bu doğru mu söylüyor?" diye sormak veya soru sormayıp da cevap alamadım diyip başka bir yere haksız olarak eleştirisini ilan etmek hiç hoş şeyler değil. Dediğim gibi bu eylemleri sergilemeyen forumdaşlarım asla üstüne alınmasın,onların bu hitaplarla hiçbir alakası yok. Ayrıca başka başka sebepler de eklenince sonuç bu şekilde oldu maalesef.

Tekrar görüşmek dileği ile,cümleten sağlıcakla kalınız.

Saygılarımla...

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Merhaba değerli hocam,

Sizinle hem forum konusu üzerinden hem de özel mesajdan alım-satım ve montaj sürecinizde çokça kez istişareler gerçekleştirip görüşmüştük. Davetinize de o zamandan bu yana icabet edemedim,hâlâ aklımda ancak inanın buna fırsatım olmadı. Dün veda edeceğimi ilan ettiğim halde o bile bir gün geç oldu,o derece şu aralar vakitsiz durumdayım.

İşe yarar,faydası olacak bilgiler aktarıp zihin ve gönüllerinizde iyi bir yer kazandı isem daha ne isterim...

Düşünceleriniz için ben de sizlere çok teşekkür ediyorum.

Bahsetmiş olduğunuz gibi elimden geldiğince dikkat ederek,anlaşılır şekilde yazıyorum. Belki içinden "o kadar uzun yazmasaydın,biz mi uzun yazmanı istedik" diyenler olabilir. Evet,doğru ben kendi rızamla yazdım. Teşekkür de beklemediğimi belirttim. Öyle olsa yıllarca bunu sürdürmezdim.

Benim o bahsettiğim eylemleri yapan kesimden beklediğim şey "teşekkür" değil , "vefa" idi. Evet onların isteği doğrultusunda sayfalarca yazmadım. Zaten istemeden bunu yazmam hatrına en azından gelip teşekkür edilmese bile ben şu şu klimayı aldım,memnunum dese bu da yeterli. Bunu bile sık sık umumi olarak talep ederken diğer kullanıcılara faydası olsun,görüş çeşitliliği olsun diye talep ettim. Şahsen yaptığım incelemelerin haricinde filanca kullanıcı belki benim gözümden kaçan bir detayı yakalamış olabilir vs. yani görüşlerin aynı ürün üzerine çeşitli olması arayışta olan kullanıcı adaylarına da fayda sağlayacaktı. Bu nedenle görüş belirtecek olan kullanıcının illaki benim tavsiye ettiğim cihazı satın alması halinde görüş belirtmesi gibi bir şart kural yok. Sen bunu tavsiye ettin ama ben bunu beğendim ve bunu aldım desin,çok da memnun kaldım desin. Ben hayırlı olsun derim. Foruma üye olanlar benim tavsiye ettiğim cihazdan başka tercih yapmayacağına dair sözleşme senet imzalamadı. Bunun için trip atsam ben haksızım,ben anormalim.

Ve dediğim gibi tekrar tekrar olacak ama perde arkasında gerçekleşen rekabet,tatsız olaylar korku duygusuyla değil,hevesimi kaçırması sebebiyle beni bu karara itti. Yani sebeplerin bileşkesinden bu sonuç çıktı desem daha doğru olur. Ve dediğiniz gibi evini soğutan burayı unutuyor. Hatırlaması da şart değil ama vefa diye bir şey var. Onca yıllık emeğin sonucu bu olmamalıydı. Ben bu hizmeti ticari kaygılarla birlikte para karşılığı da yapabilirdim. 50 kişi sormazdı da 20 kişi sorardı ama ücretini de alabilirdim. Şimdiye kadar rızam ile bunu karşılıksız olarak sundum. Belki foruma aşina olmayanlar forumdan maaş vb. aldığımı düşünebilirler ama maddi açıdan hiçbir kârım yok. Aksine üye trafiğinin artmasına yol açarak ben kazandırmış oldum. O kısmıyla ilgili derdim yok,yanlış anlaşılmasın. Demek istediğim maaş,komisyon vs almıyorum. 2bin mesaj atmış olmam ile 10bin mesaj atmış olmam arasında bir fark yok. Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak bu hizmeti verdim. Forumda yeni olan kullanıcılar belki öyle zannedebilir diye açıkladım,buradan bir gelirim yok.

Güzel dilekleriniz için ve şahsım adına yararı olacağını düşünerek sevindiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben de sizlere her konuda hakkınızı tam olarak alabileceğiniz bir yaşam diliyorum. Sizinle ve diğer böyle nezih vefalı forumdaşlarımla tanışmaktan çok mutluluk duyuyorum. Sizlere ve tüm forumdaşlarıma sağlık ve esenlik diliyorum. Sağlıcakla kalınız,sağ olun var olun.

Düzenleme : Yazım hatası

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 28 Ağustos 2023; 0:17:7 >

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Sayenizde içim daha da rahatladı. İyi forumlar dilerim.

• motomurat kullanıcısına yanıt

midea montaj parası alıyor ayrıyetten, sigma alırdım ben 3 ü arasında

• Herkese selamlar, koyu renk tonlarında 12 bin btu’luk bir klima bakıyorum. 20 bin bandında iki seçenek haricinde alternatif model bulamadım.

TCL C-Fresh (20.300) ve Samsung Windfree (21.600) bu iki model arasında sizce hangisini tercih etmeliyim kafam çok karıştı. Destek olan herkese şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    80 M2 yüksek tavanlı 5 odalı depomuz için soğutmada kullanım amaçlı Daikin Shira Plus 14.000 btu cihaz almayı düşünüyorum yeterli olur mu? Bu cihazın değerleri sanki biraz güçlü. Tavsiyeniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

merhaba

çatıda yalıtım varmı bilmiyorum ama dış cephede yalıtım mevcut.8 yıllık bina.yazın aşırı sıcak,kışında ev pek soğuk olmuyor

bahsettiğim klima bu

https://www.pazarama.com/mitsubishi-heavy-srk50zs-ws-premium-serisi-a-18-000-btuh-klima-p-4260392945785

• Zeze1 kullanıcısına yanıt

hayırdır ustam, buzhanemi işletiyorsunuzKlima Tavsiyeleri [ANA KONU] Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] selamlar.

• ritchie88 kullanıcısına yanıt
    Hocam midea nin kurulum ücreti olduğunu bilmiyordum ve bu çok saçma. Uyarınız için teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kıymetli forumdaşlar,
    Yaşadığım olumsuz bir durumu paylaşayım. Almayı düşünen varsa kararını tekrar gözden geçirebilir.
    FUJİPLUS marka klima alıp kullanma gafletinde bulunduğum için 45 gündür sorunlu klimanın tamirini bekliyorum. Müşteri hizmetleri ve servisleri büyük sorun. Tüketici hakem heyetine başvuracağım.

• Tekrar selamlar, zamanım biraz kısıtlı olduğu için sorumu yineliyorum ve tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. TCL C-Fresh ve Samsung Windfree modelleri içerisinden hangisini tavsiye edersiniz. Teşekkürler.

Klima Tavsiyeleri Ana Konu Başlığını, klimalar hakkında bilgi almak amacıyla son iki haftadır takip ediyorum. Bildiklerinizi sabırla bizlere aktardığınız için çok teşekkür ederim. Sizler gibi insanları gördükçe umudumuz tükenmiyor. Sağ olun, var olun...

• nofear_61 kullanıcısına yanıt

Hocam c fresh dış ortamdan hava alarak odaya verebilen bir cihaz ic unite pastik uzerine boya yapilmis daha klima kurulmadan bu boyanin soyuldugundan şikayet eden yorumlar okudum. samsungun ruzgarsiz serinlik verebilen bir özelliği var yatak odası için iyi olabilir ama bunun dışında çok da işe yaradığını söyleyemem. Samsung un şu anda güncel windfree modelini kullanıyorum. . Dis unite kasası plastik çift sıra kondenserli iyi bir cihaz .

Ama fiyatı çok yüksek 17bin küsüre aldim ben.

İlla siyah istiyorsanız size önerebilecegim sigma exclusive serisinin dhc kodu ile biten klimalarini tavsiye edebilirim. Haier üretimi cihazda varlık sensoru, UV, dondurarak yıkama vb. Zengin özellikler ve çift sıra kondenser var seer değeri 8.5 bütçeniz bu cihaza uygun görünüyor.

Bu arada Samsung wind free premium plus modelinde de varlık sensoru olduğunu belirtmek isterim ama şu anda piyasada bu klima yok bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noirdesire -- 29 Ağustos 2023; 14:9:3 >

• adk80 A kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun hocam sorun nedir klimada ?

• noirdesire N kullanıcısına yanıt

Öncelikle kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Premium plus modeli bayilerde yok evet ama hepsiburada üzerinden almayı düşünüyordum. Haricinde sigma bilindik bir marka değil diye pek yanaşmadım yalnız samsunga alternatif olarak öneriyorsanız bir araştırayım. TCL’i elemeye çok yakındım şu yorumunuz ile eledim diyebilirim.

• nofear_61 kullanıcısına yanıt

Midea xtreme save alacakken ısıtmada genleşme sesi çok olduğundan vazgectim.Bende bu sıralar dhc kodlu 12000lik sigma bakıyorum.istanbulda telefonla aradığım çoğu bayide ya bulamadım yada liste fiyatı verdiler.internette bakıyorum 22500e bulunuyor ama başka ilde.

inat ettim biraz indirimli fiyat veren olmazsa almayacağım.

• 
Sayfa: önceki 28262827282828292830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.