Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: surco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.927
Cevap
962
Favori
4.899.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26702671267226732674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba.

Mitsubishi ile başlayan iki marka var. Hangisinin bayiine uğradınız acaba ? Mitsubishi Electric mi,Mitsubishi Heavy Industries mi ?

Mitsubishi'nin detayına göre alternatifler sunabilirim.

Saygılarımla...

• NoBODY44 kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Soğutma için ise Gree Aphro daha iyi olur. Isıtma için ikisi de risklidir.

Saygılarımla...

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam.

Max. bütçeniz nedir acaba ? f/p ürünü olarak Kaira DTXR35E tavsiye edebilirim ancak bir max. sınır olursa belki daha iyi alternatifler de mümkün olabilir.

DD Kion , Arçelik üretimi ve kırpılmış olan bir model. Özellik bakımından çok kısıtlı. Onun yerine bir miktar fark ile LG Dual Cool tercih etmeniz daha iyi olur.

Saygılarımla...

• Merhaba. Dubleks ev için 2 adet klima alma arefesindeyiz. 1 oda 15 m2, diğeri 20 m2 ancak 20 m2 olan odanın yalıtımı iyi değil.

Babam mitsubishi (heavy olan sanırım) bayisi ile görüşmüş 1 adet 9000 btu + 1 adet 12000 btu için 27 bin lira istemişler.

Siz ne önerirsiniz Antalyada oturuyoruz, ısıtma ve soğutma olarak hem üzmeyecek, hem sessiz, hem de elektrik faturasını katlamayacak türden bir tavsiyede bulunabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klima5505 kullanıcısına yanıt

Cevabiniz icin teşekkür ederim. Max butce 12ye kadar olabilir

• 30 m2 oda için bir tavsiyeniz var mı ?

bizim burda mitsubishinin pek ayrımı olduğunu sanmıyorum. iklimsa ürünü de satıyorlar pek çok model saydılar premium vs mitsubishi elektrik mi heavy şubesi mi açıkçası bilmiyorum.

Eğer bu markalar (LG, Baymak, samsung vs) yerine mitsubishi modeli öneriyorsanız önereceğiniz tam modele göre firma ile konuşabilirim. firmalar mitsubishinin 16000 btu modeli önerdi. internetteki bu model olması gerekli Mitsubishi Heavy SRK45ZSP-WS Duvar Tipi Klima

fiyat performans olarak mitsubishi mi?

daikin 18000 btu biraz fiyatlı geldi.

• @klima5505 Tamam hocam teşekkür ederim ben klimaya nasıl bağlantı yapılıyor tam bilmiyorum o yüzden priz takacaktım açık uç şeklinde bağlıyorlarsa bir ucuna erkek priz takıp geçici olarak diğer ucu açık bırakırım üniteye bağlarlar denemeleri için sonrasında buata bağlarım.

Önerinize göre Samsung ve E.C.A'yı öne alıyorum o zaman.

Hocam LG ile ilgili şıkayetvar sitesi ve diğer bolumlerde de tv olsun klıma olsun sıkıntı olduguna dair bınlerce şikayet var. Resmen lg çalışan teknık servıslerı lıstesınden cıkarttı dolandırıcı teknık servıslerle yoluna devam kararı aldı hıbirşekilde tuketıcı haklarını takmıyor adamlar ve sızde onermeye devam edıyorsunuz. Bunu bırazdaha arastırabılırmısınız LG Turkıye su anda resmen dolandırıcı gıbı calısıyor yanı sonucunda turkıyeden cıkabılır lg cunku Turkıyedekı yetkılı fırma mlsf berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 24 Ekim 2022; 19:50:49 >
    Son olarak 12760 tasarım haricinde farklı değil sanırım. Sadece wi fi ekli olarak izlenim edindim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @klima5505 hocam selamlar. Istanbul Kucukcekmecede yasiyorum. 17-18 m2 olan odama klima taktirmayi dusunuyorum. 1. katta oturuyoruz ve evin altinda dukkan var. On taraftan 30 cmnin de alti bos, balkon gibi yani. Kisin isinma yazin da cok sicaklarda sogutma amacli dusunuyorum. https://www.hepsiburada.com/lg-s3-w12ja2aa-s12etk-12-000-btu-dualcool-inverter-klima-p-HBCV00000AB8OM?magaza=Hepsiburada Bu urune ne dersiniz, 18000 btu ile mi almam gerekir sizce. Tavsiye edeceginiz baska urunler varsa cok memnun olurum

• Herkese Selamlar,

Fethiye’de bulunan evimize klima taktırmayı düşünüyorum.

Kışları 1-1.5 ay ısıtma amaçlı kullanımı olacak,
    Isı yalıtımı yok,
    Kullanılacak alan 7m2

değerli önerilerinizi bekliyorum.

şöyle bir klima baktım:
    Samsung windfree 9000 btu
    shopsamsung.com
    WindFree™ Premium Plus Duvar Tipi Split Klima (Wi-Fi Özellikli)
    https://shop.samsung.com/tr/product/4898/?integration_kapasite_kapasitesogutmabtusaat=8530%26nbsp%3B

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam NetHome Plus kurdum kumandadan 7 defa basıyorum klimada hiçbir tepki olmuyor hatta 3-5 sn kumanda işlem yapmıyor.

• Merhaba max 13 14 bin tl civarı ısıtması çok da kötü olmayan 18000 btu klima arıyorum öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanosman -- 27 Ekim 2022; 14:58:29 >

selam yazlık iki kat, egede, alt 30 üst 30 toplam 60m2. Kısın ısıtma amaclı ekonmik model bakıyoruz, kampanyadan 11 bin 500 e 24btu vestel yan sanayi windsor aldık, gelen servis buraya 24btu cok buyuk sorun yasarsınız dedi, kurmadık iade ettik. Şimdi 18 bin lik ısıtma icin uygun bir sey bakıyoruz, radarda vestel flora ya da arcelik ekoloij 18 var, hangisini oneririsiniz arada 2 bin tl fark var, deger mi, cok fark eder mi

• Gree Fairy A++ 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima

Kaira DTXR35E 12000 BTU WiFi A++ Inverter Duvar Tipi Klimay

Bu klimalardan hangisi iyidir.. izmirde 10 m2 odaya ısıtma amaçlı alacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakaryavib -- 30 Ekim 2022; 22:39:19 >
  • @klima5505

Tekrar merhaba. 2. Kaira DTXR35E kurulumunu da sorunsuz yaptık. Tavsiye için teşekkürler. Şimdi benim şöyle bir sorum olacak. Klimalardan biri salonda koridora doğru diğeri ise yatak odasında koridora doğru çalışıyor olacak. Bu şekilde evi ısıtacağını konuşmuştuk.

Ben çocuk odasına bir kablosuz termostat koysam klimaların bu termostata göre çalışmasını sağlayabilir miyim? Yani klimaları belli sıcaklığa ayarlamak yerine çocuk odasını sabit 24 derece olacak ayarlasam mesela klimalar buna göre ayarlar mı kendilerini? Mümkün mü böyle bir şey?

• sakaryavib kullanıcısına yanıt

10 m2 12 binlik klima fazla hocam 24 luk fairy kullaniyorum iyi klima ama iaitmada dur kalk yapiyor bu yuzden gree istimada cok onerilmiyor forumda isitma icin

• Merhaba,

3.5x 7 m2 Guney cephe oturma odasi sogutma icin klima ariyorum oncelikle Bosch servis cagirdim 18 k btu luk klima onerdi ancak aliminyum boru taktiklari icin vazgectim,

Mitsubishi servisten kesife geldiler onlar ise 12 K btu yeter dediler EnviroME MSZ-AP 14k BTU mu taktirsam bilemedim. fiyatlari ise gayet yuksek ama takilmisken bi kere takilacak mantigiyla da gitmiyor degilim. Kaira 18 bin Btu luk bakiyordum onlarda 15 bin TL den 18 e cikti birden ne yapacagimi bilemedim. Servisini cagirdim daha donus alamadim zaten...

Onerilerinizi bekliyorum.

Tesekkur ediyorum simdiden cevaplariniz icin.

Kolay gelsin.

• Herkese Merhaba. Aşırı yoğun bir hafta sebebiyle mesajlarınıza vaktinde bakamadım. Lütfen kusuruma bakmayınız. Kısmetse bu gün içerisinde cevaplamış olacağım.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 26702671267226732674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.