Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
64.978
Cevap
961
Favori
4.904.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26282629263026312632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , Adana’da ikamet ediyoruz. İki adet yaklaşık 15 metrekare çocuk odalarına klima ihtiyacımız var.Tercihimiz uygun fiyatlı , servisi kaliteli, tasarruflu ve sorunsuz cihazlar. Odalar küçük olduğu için odayı sabit sıcaklıkta tutabilecek termostat ayarı iyi olan odayı aşırı soğutmayacak istediğimiz derecede tutabilecek cihazlar (bazı cihazlar maalesef 25 dereceye ayarlansa bile daha düşük derecelere iniyor) Wi-Fi gibi teknolojilere gerek yok kumanda yeterli , uzun ömürlü sorunsuz servisi kaliteli marka ve model tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyat i uygunken 12 lik kaira aldim memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an alınabilecek en iy duvar tipi spliti klima hangisidir? Mitsubishi yada daikin mi? hangi modeli?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 5 Ağustos 2022; 10:38:43 >
  • İyi forumlar herkese
    Demirdöküm Kion 12 A++ BTU inverter klima aldım nasıldır, yurtdisinda olduğum için babam almış evime kurduracak. Uzun süre sonra deneyimleme şansım olacak. Kullananlar veya bilenler alıntılarsa sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bu 4 modelden hangisini önerirsiniz? Kesinlikle alma dediğiniz model var mı? Veya bu ürünlere alternatif. İstanbulda yaşıyoruz. Çoğunlukla soğutma için kullanılacak. Ara kat güney cephe yalıtımlı evimiz var.
    Klimalara tamamen yabancıyım. Tesadüfen bu konuyu gördüm.

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Sigma comfort 18.000btu 13.800 e aldim umarım pişman olmam mitshubish aklımı çok çeldi

• Cevabiniz için teşekkür ederim. 18000 btu lg uv artcool sipariş ettim alerjim olduğu için. Konuyla ilgili geri dönüş yaparım buradan.

• burak190591 kullanıcısına yanıt

Hocam Bosch 3000i çok güzel bir klima, seçeneklerde bu varken diğerlerine bakmaya gerek bile yok. Bütçeniz el veriyorsa kesinlikle Bosch.

• Arçelik 12465 modelini almaya karar verdik. İstanbulda kullanacağız. Önceliğimiz soğutma amaçlı. Teknolojik ve hava iyonizer özelliği olduğu için bu modelde karar kıldık. Fiyat bir tık yüksek ancak koç ailem indirimi ile normal bir fiyata alacağız.

Kesinlikle almayın pişman olursunuz diyebileceğiniz bir durum söz konusu mu?

• Arkadaşlar özellikle kış için kullanmalık klima bakıyorum. 18lik. Tavsiye edeceğiniz iyi bir klima var mıdır? Bütçe 13bin civarı.

• Altus klimalar nasıldır. 18000 lik olanı 8000 liraya temin edebiliyorum, tavsiye eder misiniz?

• Sizce ideal klima kaçlık klimadır

• Hocam merhaba, 28 m2 olan salonumuz için genelde yazları soğutma amaçlı kullanmak üzere klima almak istiyoruz. Salon öğleden sonra akşam güneş batana kadar güneş alıyor. Dediğim gibi soğutma amaçlı düşünüyoruz. Bingöl de ikamet ediyoruz. Servis imkanlarını da göz önüne alarak, kaç btu ve hangi markanın hangi serisini tavsiye edersiniz. Bütçe 20 bine kadar çıkabilir.Teşekkür ederim hayırlı günler.

• Airfell klima 18 BTU inverter klima alacağım

Siparis vermeden önce size sormak istedim. Sizce nasıl arkadaşlar alınır mı son zamanlarda bu klimanın pek ismi geçmiyor forumda.

Bütçeme en uygun 18 lik klima bunu buldum varmıdır başka tavsiyeleriniz?

• Mesajım bulunsun güzel konu

• Artık sıcaklardan da bıkmanın etkisiyle birlikte klima araştırmaya başladım ve bir çok site ve youtube videosunu taradım. Açıkçası karar vermek pekte kolay olmadı en son https://aferin.net/en-iyi-klima-markasi/ bu yazıda karşılaştığım Daikin Sensira FTXF35A A++ 12000 BTU/h Inverter R32 Duvar Tipi Klima modelinden aldım daha 3. günündeyim ve bi sıkıntı görünmüyor şimdilik.

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Öyle bir ideal yoktur :) yerine göre ideal klima vardır.

• calzebur kullanıcısına yanıt
    Alk1840 olandan bahsediyorsunuz sanırım. Fiyatı gerçekten uygun bulmuşsunuz. 4-5 ay önce 9500 civarıydı. Yatak odasında kullanmak için biraz sesli, salonda kullanmak in uygun denebilir. Ömür açısından bilgim yok. Fiyat performans denebilir.

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Evet hocam 1840 modeli. Klimayı aldık ama yerleşimi konusu çok büyük muamma şu an. Evimizin yalıtımı çok iyi kışın hiç üzmedi bizi ama artık yazları zorlanmaya başlıyoruz Balıkesirde. Daire planını resimle iletiyorum size. Ara katta oturuyoruz. Odalar küçük olduğu için tek bir odaya koyma şansımız olmaz diye düşünüyorum iç üniteyi. Çoğunlukla doğu tarafındaki odalarda geçiyor vaktimiz. Salon kullanılmıyor çoğu zaman. Koridora yerleştirme düşüncesi ortaya atıldı ama fikrinizi almak isterim en mantıklı nasıl bir hamle yapılabilir.

• calzebur kullanıcısına yanıt
    Odalarınız çok ufak, yalıtımında iyi olduğunu söylüyorsunuz, güneye bakan odanızda sanırım yok, 18 liği nereye takarsanız takın komple evinizi serinletecektir ama heryeri eşit serinletmesi biraz zor, biraz kapı aç kapat yapacaksınız gibi duruyor :) . Keşke 2 tane 9 luk alıp, birini salona ya da hole, diğerinide en çok oturduğunuz odaya taktırsaydınız. Değişim imkanınız yoksa holde koridor yazan yere takarsanız 13,5m2 olan odaya etkisi olur, salonada olacaktır, ya da 13,5m2 olan odanın koridor kapısının üstüne takarsanızda aynı şey olacaktır. Sizin yapacağınız aslında koridoru soğutup koridordan soğuk havayı istediğiniz odaya kapı açarak ya da ufak sessiz bir vantilatörle çekmek olacaktır. Klimayı takarken mutlaka üflediği yer uzunlamasına olsun, yoksa sensörler sapıtıp çok soğuk olduğu zannedip kendini kapatır. Benim görüşün bu yöndedir hocamızda görünce yorumlayacaktır saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 26282629263026312632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.