Bildirim
Klima sadece sıcak üflüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tarcanlar ekspertizin bir videosu geldi aklıma.
Klimanın gazı bittiği için sıcak üflüyor demişler sonra bakıyorlar ki arabada klima yok sökmüşler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aklıma kurt düşürme. Bi de ekspere sokup masraf yapmayım :D
Bizim tanıdığında başına geldiydi kompresör arızası büyük ihtimal geçmiş olsun arabayı yeni mi aldınız -
Yok hocam 5 senedir bizde. Ama evvelsi gün çukurun birine sert girdim. 50 kmyle. Ne olduysa ondan sonra oldu. Onu yazmayı unuttum
o zaman kompresör hasar almıştır hocam. içindeki mil tamir edilemediği için yeni kompresör takıyorlar genelde...quote:
Orijinalden alıntı: mor yakut
Yok hocam 5 senedir bizde. Ama evvelsi gün çukurun birine sert girdim. 50 kmyle. Ne olduysa ondan sonra oldu. Onu yazmayı unuttum -
Araç cruze hocam. Çıkma kompresörler bile 1000 lira civarı. Sıfırı 2.500 den başlıyor. Bu çok kötü oldu valla.
Kompresör olduğu kesin gibi. Arkadaşın dediği gibi de olabilir basit bir temassızlıkta. Gidip bi baktırmak lazım -
Baba akü yok gibi bir klimacıya gidip baktırın hocam öncelik kaçak kontrolü yapıyorlar ona göre klima gazı basarlar şuanda istanbulda heryerde klima gazı 120-130-150 vs gibi pankart gibi asıyorlar heryere bi gösterin göstermek para degil ya :)
-
Yanlış anlamadıysam kalorifer sıcaklık ayarını en soğuk yere getiriyorsunuz ve yine sıcak geliyorsa kompresörden değil kalorifer sıcak soğuk ayar motoru görevini yapamıyor gibime geldi muhtemelen sıcak konumda kaldı o çukurdan sert geçtim dediğiniz yerde,sıcak soğuk ayar yapan plastik parça sıyırmış veya yerinden çıkmış olabilir.Aracın harareti soğuk iken klimayı açın dış sıcaklıktan daha soğuk hava geliyorsa bu yukarıda dediğim nedenleden olabilir arıza geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunder 06 -- 20 Haziran 2020; 18:30:1 > -
Klima uzun süre kullanılmazsa gaz çökme yapıyor,öyle bir durum varsa biraz çalıştırın klimayı hasar falan yoksa normale döner...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X