Şimdi Ara

Klavye yazım hızımı nasıl arttırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beş yıl gibi bir süredir bilgisayarla ilgileniyorum ve klavye yazımıyla ilgili hiçbir çalışma yapmadım. Bilgisayar başında dura dura artık parmaklarım iyice klavyeye aşina oldu. 6 parmak ile yazıyorum. Aşağıda linkini verdiğim web sitesinde kendimi test ettiğimde dakikada 57 ile 60 arasında kelime yazabiliyorum. Ve düşünüyorum ki artık 6 parmakla ulaşabileceğim maksimum hız bu kadar, zira parmaklarım artık hızdan birbirine giriyor. Eğer 10 parmak yazmaya başlarsam parmaklarım belli bir düzene göre tuşlara basacağı için bu kadar yorulmayacağım. Acaba 10 parmağımı tam verimle kullanıp yazım hızımı nasıl arttırabilirim?

İlgili link:http://turkish-speedtest.10-fast-fingers.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 26 Aralık 2010; 2:57:33 >

• 10 parmak diye bi program vardı ama nernden indircen bilmiyorum bi googlea yaz bulursun büyük ihtimal
  • Kanka msn de kızlarla konuş, insan kaş göz arasında gelişiyor. Bir kızlar var aklın hayalin durur sanki 20 parmak yazıyor. Alıştırma gibisi yok
  • bende test ettim de 57 yaptım kendimi bir çok kişiye göre hızlı görüyorum ki zaten öyleyim gayet normal bence daha ne kadar hız yapçaksın ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 26 Aralık 2010; 2:41:23 >
  • 96 words, Bilgisayar hataim boyunca hic 10 parmak vs. gibi hizli yazmak icin kendimi kasmadim
  • 6 mı 4 mü bi karar ver. Ayrıca ister 4 ister 6 parmakla dakikada 55-60 kelime hiç fena değil.

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Merhaba arkadaşlar

Beş yıl gibi bir süredir bilgisayarla ilgileniyorum ve klavye yazımıyla ilgili hiçbir çalışma yapmadım. Bilgisayar başında dura dura artık parmaklarım iyice klavyeye aşina oldu. 6 parmak ile yazıyorum. Aşağıda linkini verdiğim web sitesinde kendimi test ettiğimde dakikada 57 ile 60 arasında kelime yazabiliyorum. Ve düşünüyorum ki artık 4 parmakla ulaşabileceğim maksimum hız bu kadar, zira parmaklarım artık hızdan birbirine giriyor. Eğer 10 parmak yazmaya başlarsam parmaklarım belli bir düzene göre tuşlara basacağı için bu kadar yorulmayacağım. Acaba 10 parmağımı tam verimle kullanıp yazım hızımı nasıl arttırabilirim?

İlgili link:http://turkish-speedtest.10-fast-fingers.com/

• 6 parmak olacak yanlış yazmışım. 4 parmak sürekli aktif, diğer iki parmak arada yazmaya katılıyor. Tamam hızlı olabilirim ama dakikada 60 kelime az gibi. Yukarıdaki arkadaş da 96 yazdığını belirtmiş. Dakikada 110-120 civarı olursa çok iyi olur. Ben nasıl öğrenicem bunu? Kitabı, programı vs var mıdır? Önceden bir program vardı baya popüler bir işe yararmıki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye Boyama Nasıl Yapabilirim
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben sıctım resmen 46 cıktı. türkce karakter kullanmadan en az 70 yaparim cünkü son bi sene haric türkce karakter kullanmazdım. hala tam gecis yapamadim. mseela hala ç ş ve ö kullanamam bazende ı ları atlarım i yaparim.
  •  Klavye yazım hızımı nasıl arttırabilirim?
    Geçen varsa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkemEge

Klavye yazım hızımı nasıl arttırabilirim?
    Geçen varsa ?

Bu hıza nasıl ulaştığınıza belirtirseniz sevinirim.

Örneğin hergün gördüğünüz kullandığınız klavyede bu hızlara çıkabilirsiniz. Parmaklarınız alışmıştır vs. Fakat asıl sorun ilk defa kulllanacağınız klavyede tökezlememek. Tuşların dizilimi her klavyede aynı diyebilirsiniz fakat gerçekten de farkediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 26 Aralık 2010; 3:23:44 >

• Yattığım yerden 65 kelime yazmışım, yarın sağlam kafayla bakayım bir de

Kurslar oluyor boş vaktin olursa gidebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 26 Aralık 2010; 3:39:47 >
  • tek elimizle 35 yapabildim yarın denemek lazım işimiz var şimdi
  •  Klavye yazım hızımı nasıl arttırabilirim? 1 saat hiç durmadan çalıştım Sanırım işaret parmağım yamuldu
  • You type 636 characters per minute
    You have 124 correct words and
    you have 4 wrong words
  • Şu değerlere nasıl ulaştığınıza da belirtirseniz memnun olurum.
  • http://play.typeracer.com/ Bu daha iyi bence.İngilizce metin var ama online olarak rastgele insanlarla yarış yapıyorsunuz yazma konusunda.Arabanız oluyor,siz yazdıkça o ilerliyor ve sona ilk ulaşan kazanıyor çok eğlenceli
  • 87
    2 hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

87
    2 hata

tr karakter olduğu için bazı yerde sildim baya zaman kaybettirdi :D
  • 45 kelime. İki parmakla yazıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.