herkese merhaba, fujitsusiemens amilo m1425 bir laptopım var.bu gün bir dos oyununu çalıştırmayı denedim fakat bilg kilitlendi. Sonra kapayıp açtıktan sonra klavye ilginc bi sekilde calısmamaya başladı. Klavyeyi kaldırıp surucusunu tekrar yuklememe rağmen yine bi sonuc alamadım. Size sorun ne olabilir? yardımlarınızı bekliorm teşekkürler..
arkadaşlara soru banada çok saçma geliyor. bi laptopun klavyesi nie çalışmaz. saatlerdir uraşıorum. bi fikriniz yada bilginz varsa paylasın lutfen.
tam bi fikrim yok ama biosa falan gir default yap ; başlatma seçeneklerinden en son ayarları seç diyecem ama klavye çalışmıyor nasıl olacaksa
eğer maus çalışıyorsa sistem geriyükleme dene belki düzelir
ekran klavyesini kullanamaz mı???
bunun için zatem maus u kullanacak aynı şey
laptopun en büyük problemi bu.kızdıın zaman veya bi sorunda klavyeyi fırlatıp atamıosun.Eger extra klavye girisi varsa ki bazı lap toplarda bu oluyor baska klavye tak v durumu düzeltmeyi dene.
bu satırları ekran klavyesi ile yazıorm zaten...sistemi geri yukledim gene bi duzelme olmadı..klavye girisi yok...usbi klavye girisine donusturen bi donusturucu arıom...fakat artık aklıma yapack biside gelmio..