Şimdi Ara

klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fujitsu siemens amilo m1425 bir laptopım var.bu gün bir dos oyununu çalıştırmayı denedim fakat bilg kilitlendi. Sonra kapayıp açtıktan sonra klavye ilginc bi sekilde calısmamaya başladı. Klavyeyi kaldırıp surucusunu tekrar yuklememe rağmen yine bi sonuc alamadım. Size sorun ne olabilir? yardımlarınızı bekliorm teşekkürler..

• arkadaşlara soru banada çok saçma geliyor. bi laptopun klavyesi nie çalışmaz. saatlerdir uraşıorum. bi fikriniz yada bilginz varsa paylasın lutfen.
  • tam bi fikrim yok ama biosa falan gir default yap ; başlatma seçeneklerinden en son ayarları seç diyecem ama klavye çalışmıyor nasıl olacaksa

eğer maus çalışıyorsa sistem geriyükleme dene belki düzelir
  • ekran klavyesini kullanamaz mı???
  • bunun için zatem maus u kullanacak aynı şey
  • laptopun en büyük problemi bu.kızdıın zaman veya bi sorunda klavyeyi fırlatıp atamıosun.Eger extra klavye girisi varsa ki bazı lap toplarda bu oluyor baska klavye tak v durumu düzeltmeyi dene.
  • bu satırları ekran klavyesi ile yazıorm zaten...sistemi geri yukledim gene bi duzelme olmadı..klavye girisi yok...usbi klavye girisine donusturen bi donusturucu arıom...fakat artık aklıma yapack biside gelmio..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    PS/2 Klavye Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Chrome da Klavye Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klavye ayarlarını değiştirmiş olabilir.Denetim masasından kontrol edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.