Şimdi Ara

Chrome da Klavye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
16.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Az önce çok tuhaf bir sorunla karşılaştım ve sıkıntı devam etmekte. Bilgisayarı az önce açtım ve chrome da açtım. İlginçdir ki klavye ile yazı yazamıyorum ne Google da ne de chrome un adres çubuğunda. Fakat yine enteransdır ki internet expolerer da hiç bir sorun yok klavye çalışıyor. Yine yeni metin belgesi oluşturdum orda denedim klavyeyi sıkıntı yok. Sadece chrome açıldığında klavye ile hiçbirşey yapamıyorum mause da sıkıntı yok. Chrome ayarlarını restledim fayda etmedi. Format da atmak istemiyorum açıkçası. Çözüm önerilerinizi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chrome'da Klavye Sorunları: Nedenleri ve Çözümleri

Birçok kullanıcı, Google Chrome tarayıcısını kullanırken klavye sorunları yaşadığını bildirmektedir. Bu sorunlar, fiziksel klavyenin çalışmama sorununu veya tarayıcıdaki sanal klavyenin düzgün çalışmamasını içerebilir.

Fiziksel Klavye Çalışmıyorsa

• Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    • Klavyenizin USB kablosunun düzgün şekilde takılı olup olmadığını kontrol edin.
    • Farklı bir USB bağlantı noktasını deneyin.
    • Klavye sürücülerinizi güncelleyin.
    • Klavyenizi başka bir bilgisayarda deneyin.

Sanal Klavye Çalışmıyorsa

• Google Sanal Klavye Çalışmıyorsa:
      • Chrome tarayıcısını yeniden başlatın.
      • Chrome'un en son sürüme güncellendiğinden emin olun.
      • Chrome uzantılarınızı kontrol edin ve soruna neden olabilecek herhangi birini devre dışı bırakın.
    • Chrome Sanal Klavye Çalışmıyorsa:
      • Chrome tarayıcısını yeniden başlatın.
      • Chrome'un en son sürüme güncellendiğinden emin olun.
      • Chrome sanal klavyenizin ayarlarını kontrol edin ve gerektiği gibi etkinleştirildiğinden emin olun.

Genel Çözümler

• Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin.
    • Chrome tarayıcınızı varsayılan ayarlarına sıfırlayın.
    • Bilgisayarınıza yönetici olarak giriş yapın ve aşağıdaki komutları Komut İstemi'ne girin:
      • Windows: regsvr32 /u msftedit.dll
      • Mac: sudo killall "Google Chrome Helper (Renderer)"

Bu çözümlerin sorununuzu çözmediği durumlarda Google Chrome topluluğundan yardım isteyebilir veya Google destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • düzelttin mi ve nasıl düzelttin yazarmısın
  • Şöyle,yavaşca hortlatalım...Çözüm bilen varsa yazabilir mi lütfen?Aynı sorundan müzdaribim...
  • Beyler aynı sıkıntı bende de var birkaç gündür. Silip tekrar yüklemeyi denedim ama bir şey değişmedi, ara ara klavyeyi algılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaider -- 7 Eylül 2015; 10:45:31 >
  • Bende aynı sorunla karşılaştım.Chrome'da ara ara yazı yazamıyorum. Chrome 64bit sürümü kurulu, işletim sistemim windows10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonletter -- 7 Eylül 2015; 12:46:05 >
  • aynı sorun bende de var arkadaşlar. chrome u kapatıp açınca düzeliyor ancak
  • bende de aynı problem oluyor. Ara sıra takılıyor yazmıyor. mouse ile birkaç kez farklı yerlere tıklayınca tekrar yazmaya başlıyor. çözüm nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    chrome'da youtube sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk olarak dün başıma geldi. kapatıp açıyorum düzeliyor. chome ile alakalıdır güncelleme ile düzeltirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gündür bende de aynı sıkıntı var. Çerez merez ne varsa sildim, Win 8 den win 10'a geçtim, chrome'u kaldırıp kurdum ama sorun çözülmedi. 45 sürümüne güncellenmeden önce böyle bir sorun yoktu. Muhtemelen 45 sürümü ile ilgili genel bir sıkıntı var. Belki donanımdan kaynaklanıyordur diye donanım bilgilerimi ekledim
     Chrome da Klavye Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 9 Eylül 2015; 21:16:25 >
  • Aynı sorun bende de var.Sanırım şimdilik çözümü yok gibi gözüküyor.Dediğiniz gibi güncellemeyi bekliyecez.
  • Demekki son güncellemeden sonra böyle oldu. Aynı sorun bende de mevcut
  • Beyler geçici çözüm buldum ekran klavyesini açıp bir iki tuşa basın ekran klavyesinden sonra aşşağıya indirip kalvyeden yazmaya devam :D :D kapamayın tekrar takılıyo :D :D :D "kimsenin bulamadğını ben bulunca tepkim:

• aynı sorun bendede var konu açtım tutmadı sorun hala devam ediyor çözüm bulursanız lütfen mesajıma cevap verin
  • Tam anlamıyla rezillik sorunun kanağınıda bilmiyorum 3 haftadan fazladır var sorun ya windows 10 dan kaynaklı ya da chrome den yabancı forumlardada görüyorum bir sürü kişi var bu sorunu yaşıyan
  • Aynı sorun bende de var. İnsanı çıldırtıyor nasıl düzelir bilen varsa lütfen paylaşsın.
  • Merhaba,

Problemi tam olarak çözecek birşey değil ama Chrome'un forumunda yazdığı kadarıyla; chrome ilk açıldığında çalışıyor, sonrasında çalışmıyor demiş. Chrome'u kapattıktan sonra görev yöneticisini açtığında, chrome kapalı olmasına rağmen hala chrome a ait bazı uygulamaların çalıştığını görmüş, bunları sonlardırmış. Problem tekrar nüksedene kadar klavyeyi kullanabildiğini bildirmiş.

Geçici de olsa bulabildiğim şimdilik bu.
  • chrome kapatmanıza gerek yok simge durumuna küçültün geri açın düzeliyo
  • ben bu sorunu önce keylogger sandım çok korktum ama şimdi başkalarınında bu sorunu yaşadığını görünce emin olmuş oldum. Bu arada hiç bişi yapmanıza gerek yok. Altta simgelerin durduğu çubuğa tıklayın bir iki tuşa basın klavyeden. sonra adres çubuğuna yada chrome içinde yazacağınız yere tıklayın yazıyor. Muhtemelen google ın yazılımsal bir bugı. Yakında düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redefee -- 16 Eylül 2015; 7:07:00 >
  • Bende de aynı sorun oluyor son günlerde.Duyduğuma göre eklentilerden (uzantılardan) olabilirmiş.Hepimiz IDM kullanıyor muyuz örneğin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsdister

Bende de aynı sorun oluyor son günlerde.Duyduğuma göre eklentilerden (uzantılardan) olabilirmiş.Hepimiz IDM kullanıyor muyuz örneğin?

Evet IDM var ve bende de yazmadığı oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.