Şimdi Ara

Klasik ayna mı fotoğraf mı sorusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
3
Favori
11.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu soruyu heryerde bulmak mümkün. Fakat hiçbiyerde kesin bi cevap veren çıkmadı. Şimdi olaya geçecek olursak eğer ...

Çok güzel bir gündür senin için bi aynaya bakarsın harika görünürsün senden yakışıklısı yada güzeli yoktur değişik değişik hareketler filan aynanın karşısında :D neyse sonra dersiniz çok iyiymiş bugün bi fotoğrafımı çekeyimde sosyal medyada paylaşayım. ve bi fotoğrafınızı çekersiniz ve rezalet. Dersiniz ben buysam aynadaki kim. Yada tam tersi bu kim lann! gibi bişey.

Dersiniz sonra acaba ben hangisi gibiyim aynadaki mi fotoğrafta ki mi? ve araştırırsınız kimi ayna kimi fotoğraf der fakat kesin bi cevap yoktur ortada.

Şöyle bişey vardır birde bi arkadaşınızla aynaya gidersiniz ve bi direk arkadaşına bakarsınız bide aynadan bakarsınız. ikiside aynıdır fark yoktur. sonra arkadaşa sorarsınız ben aynadaki gibimiyim diye oda evet der tabi. fotoğraf çekersiniz kendinizin fotoğrafı gösterirsiniz ben böylemiyim diye onada evet der. fakat aynada görülenle fotoğraf bambaşkadır.

Diğer bir olay ise toplu fotoğraf çekiliyosunuzdur herkes bildiğiniz gibi normal çıkar fakat kendiniz bi garip çıkmışsınızdır. Dersiniz bu ne lan kötü çıkmışım bu benmiyim filan ama kimse tarafından garipsenmez aslında.

Son olay Eğer ayna ters gösteriyorsa fotoğrafı ters çevirince aynadaki görüntü oluşması lazım ama olmuyor. Tip aynı sadece fotoğraf ters dönüyor. Aynı şeyi ünlü birinin fotoğrafındada deneyebilirsiniz tipi asla değişmez ters çevirince sadece fotoğraf ters döner. Eğer ayna ters gösteriyorsa ve fotoğraf normal gösteriyorsa aynadan fotoğraf çektiğimizde aynadaki gibi çıkmalıyız fakat yine garip çıkarız. Deriz yine sorun ne?

Sonuca gelecek olursak eğer ayna doğruysa fotoğrafta neden garip çıkıyoruz?

Eğer fotoğraf doğruysa 1000'de 1 de olsa aynadaki gibi çıkarız arada bi aynadaki gibi mi oluyoruz yoksa?

Kimisi ise fotoğraf çekinmeyi çok sever. Dersiniz ki sen aynada ve fotoğrafta aynımısın diye aynıyım der. peki bu olay nedir.

Biz Aslında kimiz, nasıl görünüyoruz, hangisi doğru! aynalar mı yanıltır fotoğraflar mı! çok garip bir olay aslında :D bunu çözebilen hiç görmedim. Varmı çözebilecek.!

• Aynı olay benimde kafamı karıştırıyor
  • Aynaya görüntun yansir ve o goruntudeki kisi sensindir

Kg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem klasik soru o zaman klasik cevap,
    aynadaki tipinin fotoğrafını çek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ya aynadaki görüntümüzün fotoğrafını çekersek?
  • No More ozaman fotoğraftaki kimdir :D klasik cevap aynadan fotoğraf çekincede aynadaki görüntüyü yakalayamıyorsun :)
  • Aynada bendede sorun yok. Ama kendimi fotograf yada videoda gorsem bir garip oluyor sanki ben degilim baskasiymis gibi geliyor bana. Galiba bu yuzden olacak ki fotograf cekinmekten nefret ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erkekler aynada kendilerini 4 kat yakisikli buluyormus diye okumustum

• Aynada da fotoğrafta da kendimi tanıyamıyorum aslında kimim ben?
  • Ayna bence, fotoğraf bir şeyleri degistiriyor gibi geliyor. Güzel olan her insan fotojenik değildir mesela.

• Arkadasina aybada bak.sonra arkadasinin fotografini cek.
    Ben denedim cevap dogru olan ayna

• Aynada görünen sadece ışık daha iyi geldiğinden öyle yani ışığın açısı senin saç, göz ve ten rengini değişik gösterebilir o yüzden hiç bir zaman tamamen nasıl olduğundan emin olamazsın.

• Bide bunun ses olayı var. Videolarda sesin normal konusmandan farklı geliyor sorun bence teknolojik aletlerde !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoheiwa -- 28 Nisan 2014; 20:13:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoheiwa

Bide bunun ses olayı var. Videolarda sesin normal konusmandan farklı geliyor sorun bence teknolojik aletlerde !

Hocam doğru olan videolardaki ses.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynaya fotoğraf tut.

Ciddi cevap vereyim birde,
    Bunun sebebi senin çok az resim çekinmen.

• Bh kadar uzun yazınca net bir cevap gelmeyecek ne gerek vardı paragraflara

• quote:

Orijinalden alıntı: ketto plazma

quote:

Orijinalden alıntı: Aoheiwa

Bide bunun ses olayı var. Videolarda sesin normal konusmandan farklı geliyor sorun bence teknolojik aletlerde !

Hocam doğru olan videolardaki ses.

Ses tellerimi aldırsam sorun çözülür mü 😢

• Hocam bir arkadaşınızın fotoğrafını çekin, sonra çektiğiniz fotoğrafa ve arkadaşınıza bakin aradaki farki anlarsınız

• Cam'dne fotoğraf çekerken ayna modu var bir de normal mod var inanın o modda bile farklı
  • Peçeteden üreyen adam kullanıcısına yanıt
    Zaten sorun da o değil mi ? Arkadaşımız fotoğrafta da aynı gözüküyor bize göre, kendimizi neden farklı görüyoruz ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.