Şimdi Ara

Klasik ayna mı fotoğraf mı sorusu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
3
Favori
11.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilgincbisey

Beyler peki videodaki sesimizle duyduğumuz sesin farklı olması?

İnsan kendi sesini duyarken kemiklerindeki titreşimle hava sesini birlikte duyar. Fakat başkalarina sadece hava yoluyla iletilir bu yüzden ses kaydindaki ses insanin gerçek sesidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Xao Kahn

quote:

İnsan kendi sesini duyarken kemiklerindeki titreşimle hava sesini birlikte duyar. Fakat başkalarina sadece hava yoluyla iletilir bu yüzden ses kaydindaki ses insanin gerçek sesidir.

Bu kanıtlanmış bi şey mi? Öyleyse neden sesinin güzel geldiğini söyleyen kimse yok? Ulan kendi sesimizi yanlış duyuyoruz o zaman hayat boyu :( böyle bi şey olabilir mi? Üretim hatası bildiğin allah affetsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Xao Kahn

quote:

Bu kanıtlanmış bi şey mi? Öyleyse neden sesinin güzel geldiğini söyleyen kimse yok? Ulan kendi sesimizi yanlış duyuyoruz o zaman hayat boyu :( böyle bi şey olabilir mi? Üretim hatası bildiğin allah affetsin.

Kesinlikle durum böyle. Ayrica ses kaydindaki sesi kendi duyduğu sesinden güzel olan insanlar var. Tabi ses geliştirilebilir.

• ayna olayına hala kesin cevap yok :D
  • Doğduğundan beri kendi görüntünü aynadan görmeye başlarsın. Hep ters şekilde yani. Beynin o görüntüye alışkındır. Ama insanlar seni normal halinle görürler. İnsanların beyni de o görüntüye alışkındır. Yani aynayla fotoğraf aslında aynı görüntüyü verir. Ama beynin alışkın olmadığı için farklı gibi gözükür. Olay tamamen bundan ibaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ışık,açı önemli fakat aynadaki ışığın açısını ve rengini değiştirip denediğimizde benzer sonuç elde edersiniz. öbürü ise 10mp kameradan çıkan bir görüntüdür.Fotojenik olabilmekte önemli tabi fotoğrafta.Ben cevabımı aynadan yana kullanıyorum

Orijinalden alıntı: -Liseli-

,
     Klasik ayna mı fotoğraf mı sorusu?

Bunu koymaya gelmiştim. Gidiyorum.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.