Şimdi Ara

Kizlarla konusma rehberi orneklerle (SSli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
14
Favori
92.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Senin muhabbet ettiğin kızlar 16-17 yaşındaki kızlar , 25 yaşındaki kızlar aynı kafada değiller onu söyliyim . 16-17 yaş training mood ise 25 yaş expert

Resimde gordukleriniziin hepsinin yasi 20den basliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Ulan demekki sevgilisi olan her kıza yazan bu tipler... Her kıza da yürümez bee. Sonra kızlar niye egolari tavan oluyor. Senin gibiler her kıza yazarsa tabikide Tavan olur. Ara sıra sevgilime böyle yazan tiplere küfür edip engelliyorum. Umarım denk gelmemişizdır.

Gidip de sevgilisi olana yazacak kadar karaktersiz degilim.
    Bakiyorum zaten var mi yok mu diye her kiza yazcak halim yok.

Su son 7-8 aydir da dm atmadim desem yeridir.

• cavalry123 kullanıcısına yanıt
    😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş burda olayı gayet güzel anlatmış, her ne kadar bazı muhabbetler saçma olsa da muhabbet eğer saçma ya da normal bir şekilde devam ediyorsa sorun yoktur. Kızları kafanızda fazla büyütmeyin, işte görüyosunuz bazılarının konuşmalarını. Bazı noktalarda ise kızdan tam ümit kesmişken arkadaş topu çizgiden çıkartmış resmen. Bunu da kız kendini sorgulatarak, konuyu 180 derece çevirerek yapmış. Son olarak da şunu söylemeliyim ki bunu yazan kişi de sağlam tip olmalı, arkadaşa instagram profili de yardım etmiş burda.
  • Sağol kardeş bugünde boş geçmedik utanma barını fulledim.
  • Amacınız bir sürü kızla takılıp birşeyler yaşamaksa taktik almaya devam edin. Ama yok amacınız sevdiğiniz birisini bulup düzgün bir ilişki yaşamaksa kendiniz olun o sizi bulur. Oturun evde kısmetinizi bekleyin demiyorum karakterinizi bozmayın insanlarla tanışın kaynaşın ama o kişi karşınıza çıkar illaki ben buna inanıyorum

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Oyle hocam insallah hepimize cikar da ben o islerden dilimi cok yaktim o yuzden bir sure biraktim ask vs isleri

• Bu kadar dandik muhabbet döndürmeyi nasıl başarıyorsun
  • Bu ne biçim rehber?
    Zebani yok
  • Hayir niye ucu acik biraktin ki simdi:D

Bundan sonrasını pek okumadım. Yazdığın kızların yaşı küçük ya da beyin yaşları. Bu sohbetle kızlarla pek ilerleyemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Hayir niye ucu acik biraktin ki simdi:D

Bundan sonrasını pek okumadım. Yazdığın kızların yaşı küçük ya da beyin yaşları. Bu sohbetle kızlarla pek ilerleyemezsin.

Her kiza ayri davraniyorum iste o yuzden.Yasi olsun neye guldugu olsun onlara da bakiyorum.Gidip 24-25-26 yaslara da o kucuk kizlara yazilanlari yazmiyorum yani.Onlara karsi biraz daha ince espri takilmak ve espriyi minimumda tutmak lazim

• beyler arkadaş gayet güzel bir rehber sunmuş bence güzel girişler mevcut
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meot1 -- 3 Haziran 2020; 8:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meot1

Analizlerin falan doğru ama giriş cümlelerin çok muhtaçlık içeriyor.Tanışabilir miyiz acaba yazarak kızdan onay bekliyorsun bu yanlış bi hareket daha baskın bi şekilde girersen herkesde işe yarar

herkes bi öğrenmiş bu lafı muhtaçlık muhtaçlık ne alaksı var kardeşim sanki kendileri gökten muhabbet indirerek tanışıyo
  • hocam tanışmak istiyorum dedim bi kıza neden dedi

ne denir bu tiplere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam tanışmak istiyorum dedim bi kıza neden dedi

ne denir bu tiplere
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meot1 -- 3 Haziran 2020; 8:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meot1

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

hocam tanışmak istiyorum dedim bi kıza neden dedi

ne denir bu tiplere

Dostum işte senin tepene çıkıp ego kasmamaları için muhtaçlık göstermiceksin bi tek kızlar da değil hayatın heryerinde bunu yapmalısın

hocam sen o kıza merhaba dediğindede tanışalım anlamına geliyo emin ol anlamıcak kadar salak değiller ve erkek her zaman kadınlar üstündür sen ilk adımı atıp tanışalım demek zorundasın
  • Su forumdaki en gereksiz en faydasız rehber olabilir. Kişisel algılamayın ama yazdıklarınız maalesef saçmalıktan ibaret.

Ve kızlar ergenlik döneminde yani 98-00 li civarı oldukları için geri dönüsler olmuş büyük ihtimal. Olgun bir bireyle böyle konuşursan engel yemeden 10 dakika duramazsın.

• Bu kadar uğraşacağıma veririm 500 lirayı günümü gün ederim

• Up

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.