Şimdi Ara

kızların hoşlandığı erkek davranışları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
10
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 30 yasina kadar serseri sonrasinda zengin oldun mu gerisi hic onemli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

Neden kızlar onlara değer vermeyen umursamayan kötü davranan 4s uygulayan vb... erkeklerden daha çok hoşlanır en azından benim yaşımdaki kızlar böyle (lise)

en basit yolu üstünden bakışlarını kaçırma ve daima gizemli ol dayanamayıp seni çözmeye çalışacaktır tabi o sırada her şey oluyor yakınlaşmalar vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3856B4E17 -- 23 Ekim 2013; 1:32:58 >
  • 4S'i iPhone diye tanımlayanlar olmuş

• Eğer kızın dikkatini çekiyorsan o durum olur. Diğer türlü bi hakaret et direk gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunakbal

Kardeşim kızlar sessiz erkeklerden hoşlanır valla lisedeyim ilk haftalardan kızlar kendiliğinden sohbet etmeye geliyor

Tecrübeyle sabit. İşin sırrı gizemde.
  • Ya fırlama olacaksın (tipin de olmalı tipsizsen fırlama değil soytarı olursun)
    Ya da gizemli olacaksın. (gizemli derken kendini anlatıp gizemli noktalar bırakacaksın. yoksa bir köşede oturursan kimse gelmez.)

Maalesef böyle.

• Kaçan kovalanir.

• alfa erkeği diye bir kavram var duymadınız mı?

kızlar da aslında içgüdüleri ile hareket ediyorlar, hemde primal içgüdüleri, kendilerini en güvende tutabilecek erkeği seçiyorlar, barzo marzo bir dişinin en hassas olduğu konu kas ve zeka dengeli üstünlüktür.

o yüzden siz de gidin böyle sümsük kezbanlar arayacağınıza kurt sürüsündeki gibi dişi alfayı bulmaya çalışın. kalitesiz kızlar zaten sürekli en maço, en caka satan erkeği seçerler. Lisede görmüşsünüzdür o tipleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trcarion

4s ne la ?

iphone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Ekim 2013; 2:35:58 >
  • vurdunmu masayı 2 ye ayıracak vurdun mu çatıya tavanı indirecek vurdun mu kolona binayı devirecek.
  • Sırf sevgili olmak için kız isteyip birde mühim bir iş gibi kız ararsanız o tür kızlarla çok muhatap olursunuz. Gereksiz ve kısa süreli ilişkiler istemediğim için sevgilim yok şu an. Bir sürü kızla tanıştım büyük bir bölümü sizin dediğinizin tam tersi olan kızlar. Kültürlü, akıllı, nerede ne konuşacağını bilen vs. Tencere yuvarlanıp kapağını buluyordur belki de. O tür erkekler o tür kızlarla karşılaşırlar. Kızlarda beni severler hatta seni seviyorum diyen bile var ama ben mesafeliyim biraz. Duygularımla hareket etmeyi tercih etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

Neden kızlar onlara değer vermeyen umursamayan kötü davranan 4s uygulayan vb... erkeklerden daha çok hoşlanır en azından benim yaşımdaki kızlar böyle (lise)

Kıza göre değişir.
  • benim bi eski eniştem var 1.50 boylarında esmer gergedan gibi sesi kel kafası iri gözlükleri goblin yavrusu mübarek
    adamın etrafında kızlar pervane rusyada çinde kızlar peşinden koşuyor evlenelim diye gatta bazılarıyla evli galiba yurtdışında öyle böyle değil yalvarıyorlar türkiyeye gelenler bile oldu anlatırken trollüyor yüzüne doğru kahkahalar atıyordum meğer gerçekmiş
    ukraynada kuzenim üni okuyor yanına giymiş bi ara bi iki gecede yoldan geçenleri falan ayarlamış kuzenlerim dayılarım falan hep bahsediyor
    bulduğu karılarda öyle tuzu kuru tipler değil güzel uzun ve zengin
    nası yapıyorsun valla çokzengin değilsin tipinden de bahsettirme diyoruz
    adam diyor ki bende şeytan tüyü var + adam biz türklere göre aşırı özgüven sahibi yoldan geçen kızlara akşam bişiler yapalım mı diye konuya giriyor bi de diyorki çok iyi konuşuyorum istedikleri şekilde konuşuyorum vs. adam çince rusça ingilizce falan biliyor
    trollüyorum zebani çıkacak sanıyorsunuz ama değil ss destekli konu açarım da intihar vakaları artar daha gençsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

Kızlar 4s uygulayan erkeklerden hoşlanmaz, sen kendine bunu söylerek tatmin edersin. Kızlar yakışıklı, belli bir karizması olan, muhabbeti sıkmayan erkeklerden hoşlanır. Ağlancağına kendine bak.

+"Deli gibi seversin o kendini umursamayan birine gider." sözünün tercümesi; "Beni beğenmeyen kıza sülük gibi yapışıp iticilikte sınırları zorladım, ama o yakışıklı ve özgüveni olan, kendini ezdirmeyen birisine gitti."

+Anlamlandırılamayan şeyleri basitleştirmek, komplex yapılara akıl erdiremeyen basit insanlar içindir, ve doğa basit olanı affetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

aksiyon aradıkları içindir herhalde kaçan kovalanır hesabı

+ Takıntı olur bilinçsizce olur bu ayy bana takıntı oldu bu bunu tavlayacağım değil. ister istermez bunu yaparlar.
  • Merak etme dostum. O yaşlarda gayet efendiliğe bakan çok güzel kızlarda oluyor. Ancak apaçilik yapıp dikkat çekenler kendileri gibi erkeklerle takılıyorlar sadece bu. Bazı güzel ve efendi kızlarında çıkma sebebi bu. Aslında aramızda yakışıklı efendi olupta apaçi kızlardan hoşlanmayan yokmu sanki. Mesela ben ne kadar apaçi olmasamda insanların arkasından kufur bile edemiyor olsam, çingene kızlardan daha çok hoşlanıyorum. Çünkü kanımız kaynıyor. Kaynıyordu. Şimdi yaş 20 , masum akıllı düşünen güzel kız görünce daha çok hoşumuza gidiyor. Diğer tarz kızlar ise sadece formalite bizim için şuan bu noktaya geldi.
  • Ünideki bazı kızlar ve sonrası için:
    1. Olgunluk(sadece davranış olarak değil, tip olarak da öyle.)
    2. Özgüven
    3. Kendin olmak

Lisede:
    1. Tip
    2. Çok komik olmaya çalışmak(Şaklaban) Ya da cidden sürekli konuşan ve araya espri katabilen biri olmak.
    3. Arkadaş çevreni geniş tutmak. Bu yüzden de önüne gelenle konuşmaktan çekinmemek.
  • Lise deki ergen kızlarda bezelye kadar beyin yokki bugun tipe bakar yarın 30 una merdiven dayağında gider 60 yasında olsunda parasını yiyeyim dediği doktor mühendis yada zengin bir yaşlı adam bulur öldükten sonrada yalnız basına kalır kimsede onu almaz çürür gider en sınır oldugum üniversite çağında daha 20 lı yaslarında 30 dan buyuk zengin ve evli adamlarla gunünü gecireeen ve bu tipler genelde lisede tipi düzgün olan erkeklerle çıkan kızlar oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

kızları zekıleştırmeyın

29 a kadar gezerler, yer ıcer ıstedıklerıne verırler

30.yaşına bastıkları gün, agır efendı gelecegı parlak ınsan ararlar.

buna ınanmayan ya kızdır ya kendını kandırıyordur.

Turboscan'ın da evi vardı, arabası vardı, 2 bin TL geliri vardı bankasına babası 30 bin Tl gönderiyordu efendi, ağırbaşlıydı ama kardeş dediğin gibi değil işte.

söyledıgın adam bunalımdaydı,bunalımda olan sureklı ağlayan adamı napsınlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

Kızlar 4s uygulayan erkeklerden hoşlanmaz, sen kendine bunu söylerek tatmin edersin. Kızlar yakışıklı, belli bir karizması olan, muhabbeti sıkmayan erkeklerden hoşlanır. Ağlancağına kendine bak.

+"Deli gibi seversin o kendini umursamayan birine gider." sözünün tercümesi; "Beni beğenmeyen kıza sülük gibi yapışıp iticilikte sınırları zorladım, ama o yakışıklı ve özgüveni olan, kendini ezdirmeyen birisine gitti."

+Anlamlandırılamayan şeyleri basitleştirmek, komplex yapılara akıl erdiremeyen basit insanlar içindir, ve doğa basit olanı affetmez.

+1 ama sunusa belirtmek lazim arkadasin bahsettigi turden kizlar da her zaman vardi ve su populer kulturun evrensellesmesiyle cok turediler ve belkide cogunluk oldukar smdi , pis belieberlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.