Şimdi Ara

kızların hoşlandığı erkek davranışları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
10
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden kızlar onlara değer vermeyen umursamayan kötü davranan 4s uygulayan vb... erkeklerden daha çok hoşlanır en azından benim yaşımdaki kızlar böyle (lise)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızların Hoşlandığı Erkek Davranışları

Kızların erkeklerde hoşlandıkları davranışlar kişiden kişiye değişebilirken, bazı genel eğilimler vardır. İşte kızların genellikle hoşlandığı erkek davranışlarından bazıları:

• Saygılı ve kibar olmak: Kızlar kendilerine saygılı ve kibar davranan erkekleri takdir ederler. Bu, kapıları tutmak, onların fikirlerine değer vermek ve nezaketle konuşmak gibi küçük jestler içerir.

• Güvenilir ve dürüst olmak: Güvenilirlik, kızlar için önemli bir özelliktir. Dürüst ve güvenilir erkekler, kızların güvenini kazanma ve güçlü ilişkiler kurma olasılığı daha yüksektir.

• Esprili ve zeki olmak: Kızlar genellikle esprili ve zeki erkeklerden hoşlanırlar. Onlarla ilginç sohbetler edip keyifli vakit geçirmek isterler.

• İlgili ve dikkatli olmak: Kızlar, kendileriyle ilgilenen ve dikkatli dinleyen erkekleri takdir ederler. Bir kız konuşurken göz temasını koruyun ve sorular sorun, böylece ilgilendiğinizi göstermiş olursunuz.

• Bağımsız ve kendinden emin olmak: Kızlar genellikle bağımsız ve kendinden emin erkeklerden hoşlanırlar. Kendi hayatları olan ve başkalarının onayına ihtiyaç duymayan erkekler çekicidir.

• Duygularını ifade etmekten çekinmemek: Duygularını açıkça ifade eden erkekler genellikle kızlar tarafından daha çekici bulunur. Korkularınızı veya hassas yanlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Hoşlanmayan Kızın Davranışları

Öte yandan, kızlar bazı erkek davranışlarından hoşlanmazlar:

• Kaba ve düşüncesiz olmak: Kaba ve düşüncesiz davranışlar kızları anında soğutur. Onlara saygılı davranın ve duygularını düşünün.

• Yalan söylemek ve güvenilmez olmak: Dürüstlük her ilişkide çok önemlidir. Yalan söylemek veya güvenilmez olmak, kızların güvenini kaybetmenize neden olacaktır.

• Kendini beğenmiş ve kibirli olmak: Kendini beğenmiş ve kibirli erkekler genellikle kızları iter. Alçakgönüllü ve gerçekçi olun.

• İhtiyaçlı ve yapışkan olmak: Kızlar, sürekli ilgisine ihtiyacı olan ve yapışkan olan erkeklerden hoşlanmazlar. Biraz alan verin ve kendi hayatınıza odaklanın.

• Kontrolcü ve manipülatif olmak: Kızlar, kontrolcü veya manipülatif erkeklerden hoşlanmazlar. Onların sınırlarına saygı gösterin ve kendi kararlarını vermelerine izin verin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aksiyon aradıkları içindir herhalde kaçan kovalanır hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

aksiyon aradıkları içindir herhalde kaçan kovalanır hesabı

Her yaşta böyle mi ve sevgili olduktan sonra ekşın olur baya

• quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

quote:

yaş kemale erince efendilik ve para arar kadınlar lisede çakal olsada önemi yok vakit harcamak için... bunları tecrübelerimden söylemiyorum hiç bi kızla çıkmadım ama insan psikolojisi okuyorum (üni değil kitap)

• qwasderf kullanıcısına yanıt
    öyle kardeşim öyle. biz de çok yaşadık aynılarını delirme noktasına gelir artık insan.

sen seversin deli gibi, onun için her şeyi göze alırsın ama o kendisini hiç umursamayan başka bi çocukla birlikte olur.
  • quote:

quote:

quote:

yaş kemale erince efendilik ve para arar kadınlar lisede çakal olsada önemi yok vakit harcamak için... bunları tecrübelerimden söylemiyorum hiç bi kızla çıkmadım ama insan psikolojisi okuyorum (üni değil kitap)

- den + ya gecicez yani ne yapalım bekleriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

öyle kardeşim öyle. biz de çok yaşadık aynılarını delirme noktasına gelir artık insan.

sen seversin deli gibi, onun için her şeyi göze alırsın ama o kendisini hiç umursamayan başka bi çocukla birlikte olur.

Üniversitede böyle olmaz umarım

• quote:

Neden kızlar onlara değer vermeyen umursamayan kötü davranan 4s uygulayan vb... erkeklerden daha çok hoşlanır en azından benim yaşımdaki kızlar böyle (lise)

4s

• quote:

Orijinalden alıntı: naberl

quote:

Neden kızlar onlara değer vermeyen umursamayan kötü davranan 4s uygulayan vb... erkeklerden daha çok hoşlanır en azından benim yaşımdaki kızlar böyle (lise)

4s

Tamam 4s de ben yapamıyorum 4s yapmam da, hep 4s olmaz demi ilerde karakterin düzgünlüğüne bakarlar daha çok?

• quote:

Orijinalden alıntı: naberl

quote:

4s

Ne?

• ağır başlı ol.Fazla konuşma yeter.
  • Yanlızım mutluyum.
    Gereksiz ve ciddi olmayan bir ilişki için kendimi üzemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Amcuhlu Kız

ağır başlı ol.Fazla konuşma yeter.

Abi sen o nickle nasil yasiyosun ya

• quote:

Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum

quote:

Bizim yöremizde anlamı şapka-bere demektir.Ve kırmızı başlıklı kız nickini alamadım.O yüzden buna geçtim.Herkes bunu soruyor ilginç bişey değil
  • quote:

quote:

quote:

Bizim yöremizde anlamı şapka-bere demektir.Ve kırmızı başlıklı kız nickini alamadım.O yüzden buna geçtim.Herkes bunu soruyor ilginç bişey değil

Valla sabah beremi ararken anneme amcuhum nerede diye sorsam evlatliktan reddeder herhalde.Hayirlisi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Üniversitede böyle olmaz umarım

Üniversiteyi gözünde fazla büyütme. Bir sene önceki liseli selinler, pelinsular üniversiteli dediklerin çünkü.

• Kızlar 4s uygulayan erkeklerden hoşlanmaz, sen kendine bunu söylerek tatmin edersin. Kızlar yakışıklı, belli bir karizması olan, muhabbeti sıkmayan erkeklerden hoşlanır. Ağlancağına kendine bak.

+"Deli gibi seversin o kendini umursamayan birine gider." sözünün tercümesi; "Beni beğenmeyen kıza sülük gibi yapışıp iticilikte sınırları zorladım, ama o yakışıklı ve özgüveni olan, kendini ezdirmeyen birisine gitti."

+Anlamlandırılamayan şeyleri basitleştirmek, komplex yapılara akıl erdiremeyen basit insanlar içindir, ve doğa basit olanı affetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 22 Ekim 2013; 21:47:38 >
  • 4s ne la ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla sabah beremi ararken anneme amcuhum nerede diye sorsam evlatliktan reddeder herhalde.Hayirlisi.

Bilmeyen birisi yanlış anlayabiliyor evet

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.