Şimdi Ara

kızların hoşlandığı erkek davranışları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
10
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür etmek,yere tükürmek, Tespih çekmek, Karşındakine hayvan gibi davranmak, ilgilenmemek Bunları yaparsan Playboy olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

Kızlar 4s uygulayan erkeklerden hoşlanmaz, sen kendine bunu söylerek tatmin edersin. Kızlar yakışıklı, belli bir karizması olan, muhabbeti sıkmayan erkeklerden hoşlanır. Ağlancağına kendine bak.

+"Deli gibi seversin o kendini umursamayan birine gider." sözünün tercümesi; "Beni beğenmeyen kıza sülük gibi yapışıp iticilikte sınırları zorladım, ama o yakışıklı ve özgüveni olan, kendini ezdirmeyen birisine gitti."

+Anlamlandırılamayan şeyleri basitleştirmek, komplex yapılara akıl erdiremeyen basit insanlar içindir, ve doğa basit olanı affetmez.

yakışıklılıkla kafayı bozmuş ben öyle değilim mesela ama hiçbir zamanda ağlamadım bir ve ilk sevgilim var son olacaktır diye düşünüyorum herşey karizma yakışıklılık değil.ki yakışıklı olanların %99 u aldatır istisnalar hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 23 Ekim 2013; 13:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Küfür etmek,yere tükürmek, Tespih çekmek, Karşındakine hayvan gibi davranmak, ilgilenmemek Bunları yaparsan Playboy olursun.

Bende diyorum neden senelerdir böyle boştayım diye. Nedeni anlaşıldı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merhl

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herşeye karsi cikman ateistlikten galiba

Allah nisanlina sabir versin

Her lafıma karşı çıkmam ateist olmamdan galiba.
    Sorgulayıcı olmakta zor iş, bir sürü koyunu kızdırıyor farklı yön seçmek...

@HayatbiPodYum

Böbrekleri gazeteye serip yollıyım zahmet olmasın.

Sürüden ayrilan koyunu kurt kapar.

Düşünsene "Sürüden ayrılan koyun" için bir atasözü var! Yani görüyor musun o kadar sürüdeki koyun bir söz hakedecek kadar bile önemli olamamış, kimse sürüdeki herhangi bir koyunu umursamıyor, çünkü hepsi söyleneni hemen kabul ediyor, karşı çıkamıyor, ve başkalarından hiçbir farkı kalmıyor...
    Kurt damağının tadını biliyor, ne diyelim...

Ateistlerin dünyanın çoğunluğunu olutursaydi bir zaman sonra yozlaşan toplum içinde ateistlegi sorgulayip başka bir şeyler üretebilirsiniz.

Dinlerin varligindan kendine yediremeyenlerin cabasiyla ateistlik gelmiş.

Hayır, evrenin komplex yapısına akıl erdiremeyenler dinleri çıkarttı, bundan 2000 yıl önce insanlar için tsunaminin sebebi Poseidon'un sinirlenmesiydi, şuanda ise yükselen barajın sebebi müslüman ülke olmamız. Fark? Sadece insanlar... İnsanların bilinmeyenden korkması, ama bazıları beyinlerini kullanmaktan korkmuyor, tembellik yapmıyor, araştırıyor, sorguluyor.

Dünya her zaman ateist olsaydı dünya şuan olduğundan 1000 yıl fix ilerde olurdu buna da adım gibi eminim.

+Masonların hiçbir şeyi yönettiği yok, bu da yine basit bir kaç insanın dünyada olağanüstü bir şey arama çabası sonucu uydurdukları şeyler. Basit insanlar, basit düşünceler işte...
    Ama emin olduğum bir şey var, dindarlar, milliyetçiler, Atatürkçüler... Hepsi inançları yüzünden sömürülüyor, camiye gidiyor diye oy toplayan, ülkü ocaklarıyla, Atatürkçülüğüyle oy toplayan, hepiniz sömürülüyorsunuz, kendi kişiliğiniz yok, özgür değilsiniz, seçim yaptığını sanan, programlanmış basit makinelerden farksızsınız.

Ateistten çok nihilist gibisin yine başla kendini sorgulamaya.

Ama unutmaki insanda nefis vardır dikkat et kendini sorgularken nefsinde gitmesin araya.

Nefis diye bir şey yok, ruh diye bir şey yok, sadece beyinde oluşan belli kombinasyonlar ve cevapları vardır.
    +Nihilistim, ama ha agnostik, ha deist, ha ateist, ha nihilist... Müslümansınız, basitleştirip hepsine ateist diyorsunuz, bizde sizin zekânızı zorlamamak için he diyoruz.

“Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır ve onlar için büyük bir azap vardır.” (Bakara, 2/7)

"Kadınlarınızdan âdetten kesilmişlerin, kesilip kesilmedikleri hakkında şüpheye düşerseniz müddetleri, üç aydır ve âdet görmeyenlerin de böyle ve gebe olanların müddeti, çocuklarını doğuruncaya dek ve kim çekinirse Allah'tan, onun işine bir kolaylık verir o."
    Kuran cidden çok güzel yönlendiriyor, hadi 9 yaşında kızla birlikte olalım.

yanlış yorumundan zeka seviyen belli !

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.