Şimdi Ara

Kızların erkeklerde çekici bulduğu yerler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gırlakta adem elması diyorum, sizce neresi ?
  • Ben Konu Dışı Özel'in,bu tür konularla dolduğunu,amacından saptığını,bu tür konular için gerekirse yeni bir bölüm açılması gerektiğini düşünüyorum.
    Ayrıca Google gibi bir hizmet varken,karşınıza tahmin edilebilecek tüm sonuçları çıkartırken,buradan medet ummanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
    Yine,ayrıca her kadının,her erkek gibi farklı zevkleri olduğunu düşünüyorum.
    Vücudunuzun herhangi bir yerinin,herhangi bir bayan tarafından beğenilmesi muhtemel.
  • haklı sayılabilirsin ancak kesin bir cevap aramıyorum zaten. başkaları ne düşünüyor diye merak ediyorum sadece, buranın amacı da bilgi paylaşmak değilse nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME
    Ben Konu Dışı Özel'in,bu tür konularla dolduğunu,amacından saptığını,bu tür konular için gerekirse yeni bir bölüm açılması gerektiğini düşünüyorum.
    Ayrıca Google gibi bir hizmet varken,karşınıza tahmin edilebilecek tüm sonuçları çıkartırken,buradan medet ummanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
    Yine,ayrıca her kadının,her erkek gibi farklı zevkleri olduğunu düşünüyorum.
    Vücudunuzun herhangi bir yerinin,herhangi bir bayan tarafından beğenilmesi muhtemel.

Burasının k. Disindan farkı replik vs kullanilmamasidir. Konuların dalgaya alinmamasidir.

Konu normal bence.o dediğiniz kültür- bilim de olur.
  • bunu kızlara sormak lazım dhde pek kız takılmadığına göre sağlıklı cevap alamayabilirsin.
  • mesela adem elması geçen benim kız sormuştu o ne falan diye meğersem hoşuna gitmiş bende diyom lan niye soruyosa orayı bana bişey çaktırmadı ama :D

bide şu kaslar falan yeni nesildeki kızların çoğu şu genco eker yankı alper gibi suratında hacı sakalı olup da vucudunu lazer epilasyon yaptıran ve öküz gibi duran kaslı tipleri çekici buluyo.Haa saçlarda kel olcak ha
  • Erkeklerin maskulen yani erkeksi bölgeleri kadınlara çekici gelir. Zaten kelime kökeninden bile anlayabilirsiniz; muscle. Yani kaslarınız. Özellikle kol kasları, omuzlar, uzun bir boy vb. Bu tamamen vahşi bir içgüdüdür ve kadının "güçlü" erkeği tercih etmesine sebep olur.

Aslında bizlerinde kadınların göğüslerini - kalçalarını çekici bulmamızda bir şekilde içgüdüseldir. Büyük göğüslü kadınların doğacak çocukları daha iyi besleyebileceğini, büyük kalçalı kadınların ise daha fazla çocuk doğurabileceğini Tanrı vergisi bir içgüdüyle düşünürüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Erkeklerin maskulen yani erkeksi bölgeleri kadınlara çekici gelir. Zaten kelime kökeninden bile anlayabilirsiniz; muscle. Yani kaslarınız. Özellikle kol kasları, omuzlar, uzun bir boy vb. Bu tamamen vahşi bir içgüdüdür ve kadının "güçlü" erkeği tercih etmesine sebep olur.

Aslında bizlerinde kadınların göğüslerini - kalçalarını çekici bulmamızda bir şekilde içgüdüseldir. Büyük göğüslü kadınların doğacak çocukları daha iyi besleyebileceğini, büyük kalçalı kadınların ise daha fazla çocuk doğurabileceğini Tanrı vergisi bir içgüdüyle düşünürüz.

ben büyük kalça da sevmem büyük göğüs de
  • quote:

Erkeklerin maskulen yani erkeksi bölgeleri kadınlara çekici gelir. Zaten kelime kökeninden bile anlayabilirsiniz; muscle. Yani kaslarınız. Özellikle kol kasları, omuzlar, uzun bir boy vb. Bu tamamen vahşi bir içgüdüdür ve kadının "güçlü" erkeği tercih etmesine sebep olur.

burda beni anlatmışssınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

ben büyük kalça da sevmem büyük göğüs de

eyvah!!

---

şaka bir yana, modern çağ hepimize farklı beklentiler sunuyor. yani sizde bir sorun yok. benim dediğim işin biyolojik çözümlemesi. tabiiki bu konudaki içgüdülerinizi çeşitli etkenlerle bastırmış ve hatta belkide yoketmiş olabilirsiniz. gayet normal bir süreç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 25 Kasım 2010; 1:35:40 >
  • Omuz boy kombinasyonu.
  • Seks için Güçlü-Kaslı, Uzun bir birliktelik içinse Kişilik ve Zeka(çok zeki olmak degil de kültürlü-bilgili olmak diyelim) diye tahmin ediyorum ben.

Bunların hepsine sahipseniz .

Ayrıca bi yerde okumustum her kadının hayalinde bir erkek varmıs. Biz erkeklerin de var. Adriana Lima'yla bir gece için nelerimi vermem diyosunuz ya,onlar da Russel Crowe ile bir gece için nelerimi vermem diyo mesela. (Gerçi onla bir gece nelerini vermiyo ki zaten. Neyse orasını karıstırmayalım biz.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _asparagas_

Omuz boy kombinasyonu.

/>

boy olmayınca omzun, omuz olmayınca boyun anlamı kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn
    Haa saçlarda kel olcak ha

hacı okuyodum yazını gayet normal bi ifade ile. bu son cümlen kopardı beni :) saçlar nasıl kel olcak hacı? saç varsa kel olmazsın, kel olsan saç olmaaz zaten.. gece gece güldüm la saolasın :)

dalga geçtiğim falan yok arkadaşım bak yanlış anlama.. sadece güldüm, belirtmek istedim
  • Benim hatun her yerin hoş ayakların tipsiz diyor şahsen.
  • Gözler, dudaklar, eller, omuzlar ve kalça. Aklıma ilk gelen şeyler bunlar.
  • göbek deliğim
  • omuz-boy,kalça,birde yürüyüş stili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W01fMaNT3am -- 25 Kasım 2010; 10:16:45 >
  • tecrübe ettim ellere bakıyorlar evvela

cidden bi kız ellerin çok güzel dedi

içimden nasıl güldüm ama

utanmasın kız diyee tabi..mecburen

garipsedim biraz ..eller ne alaka fetişik bi durum galiba
  • Boy 180 bana kısa geliyor acaba erkekler için ideal boy kaç cm dir ( ideal boy saçma olduda acaba yeterlimi yada kısamı)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.