Şimdi Ara

Kızların erkeklerde çekici bulduğu yerler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lazer__

quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum
    Tecrübe edindiklerim dudak, kalça-kol-göğüs üçlüsü başta olmak üzere fit bir vücut, marjinal bir ten rengi ve saç.

marjinal ten rengi derken bunu açarmısın.?

açamaz, ban yemiş
  • quote:

quote:

Tecrübe edindiklerim dudak, kalça-kol-göğüs üçlüsü başta olmak üzere fit bir vücut, marjinal bir ten rengi ve saç.

cidden nasıl bir ten marjinal
  • Fit bir vücut-Azcık yakışıklılık (Fazla olmasına gerek yok) . Cool'luk.
  • Para-Çevre(Ortam)-Zaman-Giyinmeyi bilmek-en az ayda 1 kez ğece çıkmak - arabanın olmasıda avantaj ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Döşü gıllı olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Döşü gıllı olcak

okanda olmasa sunlarla kim dalga gececek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexie

Ben gırlakta adem elması diyorum, sizce neresi ?

valla şu yaşıma kadar adem elmasında hoşlanan kız görmedim.
    1-geniş omuzlar
    2-bakımlı eller
    3-popo(kendimden biliyorum)
    4-erkeksi yüz hatları(çıkık elmacık kemikleri)
    5-kirli sakal(esmer erkeğe yakışır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pedrox -- 30 Kasım 2010; 5:20:40 >
  • Hepsini okumadım ama sana şunu söyleyeyim,
    Dış görünüş felan hikaye kendimden örnek vereyim ben 176 boyun da 110 kilo Türk kası yapmış biriyim (Bildiğin göbekli yani :D)
    Bilakis sevgililerimde 60 kiloyu hiç geçmedi önceki sevgilim tam benim yarımdı 55 kilo :D
    Her şey senin dilinde bitiyor. Dil derken yanlış anlamayın. Konuşman kültürün kullandığın kelimeler bilgi birikimin bunları harmanladığın zaman dışarıya nasıl bir etki biraktığın önemli, bir ortama girdiğinde konuşmanla tüm masadaki herkesi susturabiliyorsan bu dikkat çekicidir ve o denli merak konusudur (Kız arkadaşlarımla bu konuları hep konuşuruz ve ben sorarım senin dikkatini nasıl çektim diye, söyledikleri ise bakışlarındaki kararlılık ve konuşman, boş konuşmuyorsun diyorlar bana boş insan değilsin bu yüzden merak uyandırdın bende :) )
    En önemlisi ise onu dinlemen ve anlayışlı olman. (İlk konuşmanızda onu dinlerken dudaklarına göğüslerine değilde gözlerine bakmalısın :) )
    Ben inanmıyorum yolda karşılaştığın bir kızla çok güzel bir hayat geçireceğini, yanlış geliyor bana
    Onun yerine zaten kendi ortamın vardır, o ortamdan ayarı vereceksin, unutmaki sen ne kadar istekliysen karşındakide en az senin kadar isteklidir. Biraz cesaret varsa olay bitmiştir

Kendi tecrübelerimdir, saygılarımla...
  • Omuz,dişler,eller,uzun boy
  • boy dişler omuz genişliği cok klasik olcak ama biraz kas saç rengi ve göz rengi önemli ve birde tabiki stil önemli giyiniş falan...
  • Çok takıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTen69 -- 30 Kasım 2010; 17:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djisis

Hepsini okumadım ama sana şunu söyleyeyim,
    Dış görünüş felan hikaye kendimden örnek vereyim ben 176 boyun da 110 kilo Türk kası yapmış biriyim (Bildiğin göbekli yani :D)
    Bilakis sevgililerimde 60 kiloyu hiç geçmedi önceki sevgilim tam benim yarımdı 55 kilo :D
    Her şey senin dilinde bitiyor. Dil derken yanlış anlamayın. Konuşman kültürün kullandığın kelimeler bilgi birikimin bunları harmanladığın zaman dışarıya nasıl bir etki biraktığın önemli, bir ortama girdiğinde konuşmanla tüm masadaki herkesi susturabiliyorsan bu dikkat çekicidir ve o denli merak konusudur (Kız arkadaşlarımla bu konuları hep konuşuruz ve ben sorarım senin dikkatini nasıl çektim diye, söyledikleri ise bakışlarındaki kararlılık ve konuşman, boş konuşmuyorsun diyorlar bana boş insan değilsin bu yüzden merak uyandırdın bende :) )
    En önemlisi ise onu dinlemen ve anlayışlı olman. (İlk konuşmanızda onu dinlerken dudaklarına göğüslerine değilde gözlerine bakmalısın :) )
    Ben inanmıyorum yolda karşılaştığın bir kızla çok güzel bir hayat geçireceğini, yanlış geliyor bana
    Onun yerine zaten kendi ortamın vardır, o ortamdan ayarı vereceksin, unutmaki sen ne kadar istekliysen karşındakide en az senin kadar isteklidir. Biraz cesaret varsa olay bitmiştir

Kendi tecrübelerimdir, saygılarımla...

• quote:

quote:

Bembeyaz ten veya açık ton esmer dikkat çekici olabilir mesela.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.