Şimdi Ara

Kızların erkeklerde çekici bulduğu yerler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Boy 180 bana kısa geliyor acaba erkekler için ideal boy kaç cm dir ( ideal boy saçma olduda acaba yeterlimi yada kısamı)

Genel birşey söylemek zor, en uygunu kız arkadaşından 10cm uzun olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Boy 180 bana kısa geliyor acaba erkekler için ideal boy kaç cm dir ( ideal boy saçma olduda acaba yeterlimi yada kısamı)

benim de 185 normal olduğunu düşünüyorum, basketçi çocuklar görünce sorguluyorum ama bence ideal.
  • Önce boydan süzerler bakımlı mı değil mi sonrasında muhabbete bakarlar sarıyor mu sarmıyor mu ? Erkeklerin nasıl ki aklındaki kız modeli farklıdır ki arkadaşın dediği gibi yukarıda büyük göğüs ve kalça sevmem diyerek bayanlarda da bu vardır. Erkek ağır başlı olacak ama aşırı değil arada espri yapabilecek yanına yakışacak arkadaşlarına nasıl ama diyebilecek konumda olacak.

Ama bayan laylay lomsa en kolayı bu bayanlardır çene sağlam olacak tip ortada olsa yerinde olacak ve mutlak para olacak gezecek tozacak seninle yeri geldimi kontörünü sen alacaksan ama sende aklını iyi çalıştıryorsan 1 haftadaya kalmaz finale ulaşırsın.

Sonuç olarak bayanların ne istediğini hiç bir şekilde çözemeyiz sadece teoriler, tezler ve bu tezlere karşılık antitezler yaratabiliriz. Kuantumda daha karmaşık çözdüm dediğiniz yerde problem ile karşılaşabileceğiniz bir olgu bu
  • adem elması sadece iticilik kadar , zerre çekicilik katmaz.zaten sadece adem elması olan biri kendini avutmak için böyle söyler.
    önemli olan uzun boy ve makul genişlikte omuz.kısa boylu(1.75 ve daha altı) olanlarda ise geniş omuz amele gibi duruyor.1.75 altı olanlar omuz falan genişletmesin hakkaten inşaat işçisi gibi gözüküyor.
  • ben bir defa kizin birine sormustum bana pantilonun utulu olmasi ve bilhassa pacalari demisti ne alakaysa turk kizi iste cevaba sasirmadim
  • Türk kızlarının bir buçuk metre olduklarını düşünürsek 1.75 boy uzun sayılır.

Nereye bakarlar dersen cüzdanına derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Türk kızlarının bir buçuk metre olduklarını düşünürsek 1.75 boy uzun sayılır.

bir gercekten yola cikarak yapilabilecek mukemmel bir yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Türk kızlarının bir buçuk metre olduklarını düşünürsek 1.75 boy uzun sayılır.

bir gercekten yola cikarak yapilabilecek mukemmel bir yorum

yorum böyle yapılır
  • Yaş grubuna göre değişiyorlar 15-18 yaşlarında güce 18-22 paraya 22'den sonra para+zekaya önem veriyorlar ama bütün yaşlarda olmazsa olmazı ağzınızın çok iyi laf yapması yoksa güç olsada zeka olsada para olsada boş, bir bakıma kendinizi iyi ve zekice satmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

quote:

Orijinalden alıntı: platonn
    Haa saçlarda kel olcak ha

hacı okuyodum yazını gayet normal bi ifade ile. bu son cümlen kopardı beni :) saçlar nasıl kel olcak hacı? saç varsa kel olmazsın, kel olsan saç olmaaz zaten.. gece gece güldüm la saolasın :)

dalga geçtiğim falan yok arkadaşım bak yanlış anlama.. sadece güldüm, belirtmek istedim

ahaha harbiden ha saçlar nasıl kel olcak akıl akıl demek ki geziyomuş bir yerlerde :D
  • yürüyüş + konuşma tarzın + ağzının laf yapması
    Güç falan bir işe yaramaz onları isteyen kız gösteriş meraklısıdır zaten.
  • popo
  • Tecrübe edindiklerim dudak, kalça-kol-göğüs üçlüsü başta olmak üzere fit bir vücut, marjinal bir ten rengi ve saç.
  • Fakirsen;Brad Pitt gibi falan olman lazım kızların seni çekici bulması için
    Orta halli isen;Boy kısa olmamalı eller bakımlı olmalı gözlerde önemli bir unsur
    Zenginsen;İki elin iki ayağın olsa yeter
  • En çok adonise bakıyolar tabi, özellikle çok görünen bir yerde olduğu için. Bir de adonisli erkek 3 falan olduğundan adonisi tercih ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Bir de adonisli erkek 3 falan olduğundan adonisi tercih ederler.

Adamakıllı yazamıyor musunuz,bu cümle ne manaya geliyor Allah aşkına?
  • Filmlerde değinilen nokta toto bölümüne dikkat ettikleri. Nasıl bir erkek bir kadında şurası soyle olsun burası boyle diyebiliyorsa kadınlarda arıyabilir. Uzun boy geniş omuz adeleli fit bir vucud. Fazla hacimli olmak hoşlarına gitmeye bilir ama fit bir vucuda beğenmiyecek kadın yoktur. Adonis kası da etkili tabi. Uzun boylu olup dümdüz olanlarda var ve komik duruyorlar. En ideali üçgen diye tabir edilen ince bel geniş omuz kombinasyonu. Tabi abartmamak kaydıyla. Boyda fazla uzun değilse çok geniş omuz kötü duruyor.

Ayrıca saça aşık olan yaratıklarda gördüm sanal alemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

Fakirsen;Brad Pitt gibi falan olman lazım kızların seni çekici bulması için
    Orta halli isen;Boy kısa olmamalı eller bakımlı olmalı gözlerde önemli bir unsur
    Zenginsen;İki elin iki ayağın olsa yeter

hepsini anlıyorum ama bu kızların ele bakma olayını anlayamıyorum bi türlü
  • Döşü gıllı olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum
    Tecrübe edindiklerim dudak, kalça-kol-göğüs üçlüsü başta olmak üzere fit bir vücut, marjinal bir ten rengi ve saç.

marjinal ten rengi derken bunu açarmısın.?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.