Şimdi Ara

Kızların annesi yanlış mı anladı acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün öncre Fransa'dan babaannemin kardeşinin kızının kızları İstanbula tatile geldiler. Yani teyzemin kızının kızları , teyzemin torunu oluyorlar. Zaten teyzeme de anneanne diyorlar.

Neyse bu açıklamayı anladınız herhalde.

Ben 21-22yaşındayım benim erkek kardeşim 16-17 yaşında. Gelen kızlarda biri 18 biri 23 yaşında.

İlk gün bunları gitti arabayla havaalanından aldık. Tanıştık filan. Sonraki gün yani 2. Gün bize geldiler aramızda konuştuk ettik gülüştük ( Yanlız şu nokta çok önemli biz hep kardeşmişiz gibi davrandık birbirimize. Hir bir şekilde yanlış hareketimiz dahi olmadı.

3. Gün onlara gittik ailecek. Kızlarla masada 3-4 saat 51 kart tarzı şeyler oynadık. E tabii bu sürede kardeş gibi oluyorsunuz artık. Sonuçta kuzen diyorum ben hep hitap olarak.

Kızların annesi müge teyze büyük olanı yanına çağırdı ve ondan sonra masada hiç espri filan olmadı. Yani soğuk davrandılar. Zaten anneleri tip tip baktı kızlara.

O önemli değil bugün alışverişe çıkacaklarmış 2 kız gitmeyelim diye kardeşimle beni çağırdı kuzenler.

E bende çekindim şimdi hiç yanlış bir düşüncem bile yok ama müge eyze kızların annesi pek hoşnut olmadı.

Arayı uzak mı tutayım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladık torunun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seda Saian

Anladık torunun var.

Okuduğuna eminmisin

• Okumayın kuzenci

• Onlar kuzenin oluyo senin sen takma. Hem kızları yalnız bırakmayın bilmiyorlar etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boğğra

Onlar kuzenin oluyo senin sen takma. Hem kızları yalnız bırakmayın bilmiyorlar etmiyorlar.

Hocam biz zaten anlaşıyoruz aramızda çok güzel ama anneleri hiş hoş karşılamadı galiba sürekli kuzenlere imalı bakışlar atıp durdu zaten onlarda anladı.

E bugün anneleride gelirse ne olacak ? O zaman tam kesişiriz işte

Tabiki 2 bayanı yanlız bırakmak olmaz bilseler filan neyse. 6 senedir ilk defa gelmişler buraya.

Zaten bende büyük ihtimalle arabayla giderim almaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

quote:

Onlar kuzenin oluyo senin sen takma. Hem kızları yalnız bırakmayın bilmiyorlar etmiyorlar.

Hocam biz zaten anlaşıyoruz aramızda çok güzel ama anneleri hiş hoş karşılamadı galiba sürekli kuzenlere imalı bakışlar atıp durdu zaten onlarda anladı.

Tabiki 2 bayanı yanlız bırakmak olmaz bilseler filan neyse. 6 senedir ilk defa gelmişler buraya.

Geçen bahsettiğin 6 yıldır kullandığın araçla gideceksen hiç gitme. Gencecik kızların hayatını yakarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumkeeper02

quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

quote:

Geçen bahsettiğin 6 yıldır kullandığın araçla gideceksen hiç gitme. Gencecik kızların hayatını yakarsın

Yok hocam o aracı çıkarmıyorum yerinden.

Büyük dayımın arabası var hyundai i30 o iş arabasıyla çalıştığı için i30 genelde yatıyor. Dün konuştum al sende kalsın dedi.

• Teyzenin kızı -yani kızların anneleri- senin asıl kuzenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Teyzenin kızı -yani kızların anneleri- senin asıl kuzenin.

Neyse hocam bir işim çıktı diyip gitmiyim bari bu sefer daha kötü olur annesi kızlara kızar filan.

• Buyuk ihtimalle yanlis anladi.
    Buna benzer olaylari daha önce yaşadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annelerine bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle yani çıkart masaya vur

• Fransız tohumundan ne beklersın

• Kuzen muzen boşver yürü gitsin belki olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.