Clio 0.9 tce aracım var ve her seferınde uzun yoldan sonra yol sesi, rüzgar sesi, rahatsız koltuk derken dayak yemiş gibi eve dönüyorum.
1-Megane 4 1.3 tce Icon
2-Opel Astra 1.2 T Elegance
bu ikisi dışında 2020 ve üstü olmak kaydıyla çok fazla bulamadım, önceliğim yeni ve düşük km olması çünkü masraf açacak bir araç istemiyorum. Ama D segmenti olup da almaya değer dediğiniz varsa değerlendiririm.
Teşekkürler
1.3 m civarına kia ceed
kia ceed'in 1.0 120hp 200tork mild hybrid versiyonuna bakıyorum son zamanlarda. mhev olacağına hiç olmasa daha iyi benim için ancak bulabildiğim uygun fiyatlı model bu.
1.3 milyon civarına en mantıklı seçenek bu gibi geliyor bana hep c segment hem 2022 model. bu motorun çok fazla ilanını göremedim ancak yeni xceed'lerde 115 hp olarak mild hybrid kullanılıyor diye biliyorum. ilerde sıkıntı yaratma olasılığı nedir bu motorla ilgili fazla bilgi bulamadım

merhaba 2019 0.9 tce clioda 110 km/h den sonra aracımda motorun titrediğini zorlandığını hissediyorum, rot balanstan mı emin değilim direksiyonun değil direkt motorun titrediğini hissediyorum, ekspertizde kulaklarda boşluk olduğu söylenmişti. fikri olan var mıdır ?
Windows7 Format sorunu
|
FORUM OYUNU DOLUŞUN
|
Yeni forum oyunu !!
|
Galaxy s6 vs xperia z5
|
HDMİ HK.
|
Xperia c4 Vs GM 5 Plus
|
| MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 769
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 446)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 176 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0