Şimdi Ara

Kızlardan çekinmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok kişinin sorunu olan açılamama , söyleyememe yani çekingenlik durumu bende böyleydim ama artık istediğim kıza gidip istediğim şeyi söyleyebiliyorum yolda gördüğüm kızı bile cekip senden hoslanıyorum diyebilecek kadar özgüvenim var şöyle düşünün karşınızdaki sizin gibi bir insan oda sizinle aynı şeyleri yapıyor sizinle aynı hayatı yaşıyor siz nasıl hoslanıyorsanız beğeniyorsanız karşınızdakide aynı duygulara sahip alacağınız en kotu cevap sağlam bir küfür olur başkada hiçbişey olmaz rahat olun.. O da en kotusu yani rahat rahat gidin söyleyin içinizdekini biraz relax olun rahat olun bir kere yaşıyorsunuz bu dönemleri bir kere genç oluyorsunuz 2.bir şansınız yok hiçbirşeyden korkmayın nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın..

• Günaydın koç kahve sütlümü sütsüzmü olsun.
  • Siz böyle ortaokul esprileriyle zaten ancak dh ' da takılırsınız konu açanda kabahat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*
    Siz böyle ortaokul esprileriyle zaten ancak dh ' da takılırsınız konu açanda kabahat..

Dh yi nasil okuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Günaydın koç kahve sütlümü sütsüzmü olsun.

Kızlardan çekinmeyin
  • quote:

Siz böyle ortaokul esprileriyle zaten ancak dh ' da takılırsınız konu açanda kabahat..

Sen nerde takiliyon?:) sen yoldan gecen kizlara sarkmaya devam et kiz sevgilisyle bulusmak uzere ve tam o anda sevgilisi geliyo dusunsene halini? Foruma bile gircek dermanin kalmayabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

Sen nerde takiliyon?:) sen yoldan gecen kizlara sarkmaya devam et kiz sevgilisyle bulusmak uzere ve tam o anda sevgilisi geliyo dusunsene halini? Foruma bile gircek dermanin kalmayabilir...

Böyle düşündüğünüz sürece elinizle ilişki yaşamaya devam ediceksiniz gençler ben sadece forumda bu olaylar hakkında cok konu acıldıgı icin ozguven vermek istedim isteyen yazdıklarımı mantıklıca düşünür isteyende böyle yukarda arkadaşlarında yaptıgı gibi ergenlikler yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
    liseli ahmet agadan masallar

• quote:

Bir çok kişinin sorunu olan açılamama , söyleyememe yani çekingenlik durumu bende böyleydim ama artık istediğim kıza gidip istediğim şeyi söyleyebiliyorum yolda gördüğüm kızı bile cekip senden hoslanıyorum diyebilecek kadar özgüvenim var şöyle düşünün karşınızdaki sizin gibi bir insan oda sizinle aynı şeyleri yapıyor sizinle aynı hayatı yaşıyor siz nasıl hoslanıyorsanız beğeniyorsanız karşınızdakide aynı duygulara sahip alacağınız en kotu cevap sağlam bir küfür olur başkada hiçbişey olmaz rahat olun.. O da en kotusu yani rahat rahat gidin söyleyin içinizdekini biraz relax olun rahat olun bir kere yaşıyorsunuz bu dönemleri bir kere genç oluyorsunuz 2.bir şansınız yok hiçbirşeyden korkmayın nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın..

çok doğru. mesela empati yapın biraz. diyelimki siz yolda giderken tanımadığınız bir kıza merhaba sizi gördüm çok hoşlandım yeaa acaba numaranızı alabilirmiyim dediğinizde tepkisini merak ederseniz kendinizi o kızın yerine koyun. Örneğin yolda gidiyorsunuz kızın teki yanınıza gelip merhaba sizi gördüm çok hoşlandımm ayh ne şeker şeysin öyle numaranı verirmisin dediğinde sizin vereceğiniz tepkiyle kızın vereceği tepki farklı olmaz sanırım. farklı olursada tepkiler birbirinden çok uzak olmaz. onun için rahat olun kendiniz olun empati yapın.

• quote:

quote:

quote:

Böyle düşündüğünüz sürece elinizle ilişki yaşamaya devam ediceksiniz gençler ben sadece forumda bu olaylar hakkında cok konu acıldıgı icin ozguven vermek istedim isteyen yazdıklarımı mantıklıca düşünür isteyende böyle yukarda arkadaşlarında yaptıgı gibi ergenlikler yapar.

Sen rahat ol kocum 2 yildir duzenli iliskim var ve sevgilime senin gibi bi dingilin sarktigini duyar yada gorursem bulup doverim direk bigun dayak yediginde anlicaksin...

• quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

quote:

Bir çok kişinin sorunu olan açılamama , söyleyememe yani çekingenlik durumu bende böyleydim ama artık istediğim kıza gidip istediğim şeyi söyleyebiliyorum yolda gördüğüm kızı bile cekip senden hoslanıyorum diyebilecek kadar özgüvenim var şöyle düşünün karşınızdaki sizin gibi bir insan oda sizinle aynı şeyleri yapıyor sizinle aynı hayatı yaşıyor siz nasıl hoslanıyorsanız beğeniyorsanız karşınızdakide aynı duygulara sahip alacağınız en kotu cevap sağlam bir küfür olur başkada hiçbişey olmaz rahat olun.. O da en kotusu yani rahat rahat gidin söyleyin içinizdekini biraz relax olun rahat olun bir kere yaşıyorsunuz bu dönemleri bir kere genç oluyorsunuz 2.bir şansınız yok hiçbirşeyden korkmayın nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın..

çok doğru. mesela empati yapın biraz. diyelimki siz yolda giderken tanımadığınız bir kıza merhaba sizi gördüm çok hoşlandım yeaa acaba numaranızı alabilirmiyim dediğinizde tepkisini merak ederseniz kendinizi o kızın yerine koyun. Örneğin yolda gidiyorsunuz kızın teki yanınıza gelip merhaba sizi gördüm çok hoşlandımm ayh ne şeker şeysin öyle numaranı verirmisin dediğinde sizin vereceğiniz tepkiyle kızın vereceği tepki farklı olmaz sanırım. farklı olursada tepkiler birbirinden çok uzak olmaz. onun için rahat olun kendiniz olun empati yapın.

Sağol kardeşim yazdıklarımı gerçekten anlayabilen bir tek sen varsın galiba koca forumda düşüncelerime tercuman olmussun.

• Onlarda zıçıyor,işiyor yeri gelince kusuyorlar.Lahmacun,kebap,döner seviyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen rahat ol kocum 2 yildir duzenli iliskim var ve sevgilime senin gibi bi dingilin sarktigini duyar yada gorursem bulup doverim direk bigun dayak yediginde anlicaksin...

He , he ondan ondan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Waffen SS-Das Reich

ben mesela vereceği cevaptan korkmuyorum.sınıfta mesela alay konusu olabilirim sonuçta,red cevabı alırsam kötü olur çevremdeki insanlar açısından. onu nasıl düzeltecez?

Umursama.P*ç ol biraz.
  • quote:

ben mesela vereceği cevaptan korkmuyorum.sınıfta mesela alay konusu olabilirim sonuçta,red cevabı alırsam kötü olur çevremdeki insanlar açısından. onu nasıl düzeltecez?

Niye alay konusu olasın ki ? Bu senin kendine karşı özgüvenin olmadıgını gosterir bir kıza ondan hoslandıgını soylemek ve o kızında seni reddetme ihtimali gayet doğal bişey zaten bunda alay edilecek bir durum söz konusu değil ki.. Bence hiç düşünme böyle şeyleri komik bir durum değil ki bu alay edilsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He , he ondan ondan..

Millete ortaokullu diyon dedin lafa bak:) ne bekliyodun butn insanlarin ooo aferin kardesim cok haklisin ben nasil dusunemedim demesini mi? Ayrica nasil kiz ayarlancagi ole baskasinin anlatmasiyla olcak is degil o ilkokullu beynin hala bunu alamamis nese sen takil hadi ugrasmicam daha

• quote:

elalemin karısına kızına sarkmaya utanmıyo musun dallama.
    sevgilisi olan vardır. evli olan vardır.

snn gibi birini görsemde sevgilimin yanında o fazla gelen özgüvenini bi tarafına monte etsem
  • Gece gece amma güldüm şu konuda yav..
  • quote:

umursamayacaksın. aynı şartları yine yakalasam yine aynı şeyi yaparım havasında olacaksın. olay bu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.