Şimdi Ara

Evlenmekten çok korkuyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sevgili ve flört konularında hiç çekingen değilimdir , bu güne kadar çok sevgilim oldu , flortum oldu 1 sene önceye kadarda hep hovardaydim lise hayatım neredeyse karı kızla ilgilenmekle geçti. Belki okulda yurumedigim takılmadigim kız kalmamıştı. Tipim ortalama ağzım çok iyi laf yapar. Şansım iyi ki çoğu kızla cinsel birlikteliğim oldu , bir iliskimden sevişme yaşamadan ayrilmamisimdir bile. 1 senedir duzeldim karı kız peşinde koşmuyor , hiç bir kıza yazmıyorum onlar gelirse konusur arkadaş olurum o kadar. Beyler ben bu kadar rahat bı adamım ama evlenmekten çok korkuyorum bende istiyorum karım çocuğum olsun ama hep şunu düşünüyorum ya ilerde bir gün ıssız kalırsam? Karımın çocuğumun yüzüne nasil bakarım? Ben cidden eve 1 gün ekmek goturmesem utancimdan ölür kimsenin yüzüne bakamam burda evli arkadaşlar varsa tecrübelerini paylasabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zengin karı al
  • Hocam niye kasıyorsun ki o kadar aynı beni anlattın devam et bu şekil bende son 1 senedir boşum ama aramızdaki fark ben 1 yılda sevgili bulamadım kimse yüzüme bakmaz oldu
  • Bence eve ekmek getirmek son düşüneceğin dert olacak.

• Benim hayatım da senin gibi hocam. Su an cok sevdigim kiz da var cok iyi biri. Bazen evlendigimizi falan hayal ediyor bana anlatıyor ama hic ilgim yok cesaret edemiyorum evlenmeye. özgürlük falan kalmıyor evlendigin zaman

• bu ne be herkes mı playboy olmus bu forumda.temiz bakire bir kızda istersiniz siz yeter ulan
  • Zebaniyi unutmuşsun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Hayatından Korkuyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memlekette aç kalan mı var baksana etrafına?
    gözü yükseklerde olmayan bir karın olsun yoksa zengin olmaktan başka çaren yok
  • 2 yıllık evliyim ekonomik sorunlar elbet olur önemli olan çabalamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.