Şimdi Ara

Kızlara Yada İnsani Duygulara İlgi Duymuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
3.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ergenleri geçtim 20 yaşından tut 45-50 yaşındaki adamlar bile yok sevgiymiş yok aşkmış.
    Nedense hiç inanasım gelmiyor.Bir insan için çıkardan önemli bir şey olamaz.Dolayısıyla ne sevgiye(her türlüsü) nede aşka pek mantıklı bakamıyorum.Çıkarlardan daha önemli bir şey olabilir miki?

edit:
    sevgi derken sadece kadın-erkek arasındaki sevgi değil,baba ile oğul,kardeş ile kardeş,arkadaş ile arkadaş arasındaki bağ çok anlamsız geliyor..

edit2:
    ben diyorum ankara koyun diyor...

bence şehvet ve oburluk insanlığın en büyük zayıflık göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 23 Aralık 2011; 20:11:22 >

• ılık.avi
  • Ilıkkkkkkk

19 sn ile kaçırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLperenDepp -- 23 Aralık 2011; 19:32:57 >
  • bari aşka ilgi duymuyorum-inanmıyorum vs. deseydin başlık çok sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

ılık.avi

Bu ılıklığıda geçmiş.
  • ılıklıkla bi alakası yok içinde olan bişey yok şu ana kadar senin başını dönbdüren biri çıkmamış saddece ve çevrendekilerin çoğu çıkar ilişkisine dayalı olduğu için insanlar arasındaki olan iletişimin sadece çıkar olacağına inanıyorsun ve malesef bu doğru değil
  • sana tecavüz ederler dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu ya ucar,ya kapanir
  • Aseksüellik mi?
    Hmm belki.Sokakta bile yüzlerce abazayla karşılaşıyorum.Bir insan uçkurun derdine neden bukadar düşer ki?
    Yada bir insanın başka bir insana duduğu sevgiyi anlamıyorum.Öğrenğin bir karıyla koca,yada baba ile oğul arasındaki sözde bağ çok mantıksız geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan 400 kayıtlı 500 misafir olur ılık değilsin bir sonraki level'e atlamışsın tebrikler.....
  • Ilıklıkta son nokta beyler
  • Prostat sorunu var sende.
  • İyi de kızlarla ilgilenmen ya da aşık olman çıkarların doğrultusundadır zaten.Çıkarlarına aykırı bir durum yok ki.
  • Bak kılıçla keserler sonra demedi deme
  • Anlayamadığım bazı konularda insanların nasıl bukadar gerizekalı olabildikleri.
    Bahsedilen şey nasıl bukadar yanlış anlaşılabilir ki?
  • Aşk meşk zaten filmlere dizilere kadınları toplamak için yapılmış bir ticari araç ama cinselliğe ilgi duymaman çok ilginç.

GDO lu gıdalarla beslenen yeni nesil malesef bu konuda çok hasar görüyor.

Üroloji doktoruna gözük derim eğer çocukken yaşadığın cinsel tranva yoksa hormonların GDO lu gıdalardan dolayı kurumuş malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Aşk meşk zaten filmlere dizilere kadınları toplamak için yapılmış bir ticari araç ama cinselliğe ilgi duymaman çok ilginç.

Üroloji doktoruna gözük derim eğer çocukken yaşadığın cinsel tranva yoksa hormonların GDO lu gıdalardan dolayı kurumuş malesef.

Hayır ben cinselliği zayıflık olarak görüyorum.
    Örnek olarak haşhaşileri örnek verelim.En büyük suikastçiler.Ama adlarını aldıkları haşhaş gibi bir zayıflıkları vardı.
    Okadar tehlikeli kişiler zayıflıkları yüzünden hasan sabbah'ın koyunları oldular.aynı şe şehvet içinde geçerli.ve ben bir kadının koyunu olmak istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlmd

quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Aşk meşk zaten filmlere dizilere kadınları toplamak için yapılmış bir ticari araç ama cinselliğe ilgi duymaman çok ilginç.

Hayır ben cinselliği zayıflık olarak görüyorum.
    Örnek olarak haşhaşileri örnek verelim.En büyük suikastçiler.Ama adlarını aldıkları haşhaş gibi bir zayıflıkları vardı.
    Okadar tehlikeli kişiler zayıflıkları yüzünden hasan sabbah'ın koyunları oldular.aynı şe şehvet içinde geçerli.ve ben bir kadının koyunu olmak istemiyorum...

Sen daha çok olaya feminem bakıyorsun bu tamam ama cinsellik bu yahu 1 gün yemek yemeden duramazsan yaşına göre (16-21 ise) senin haftada 2-4 gün manuel takılman lazım kukunun tadını aldıysan haftada 1 manuel gitmen lazım en azından.

Bu hisleri hissedipde kendini tutuyorsan diyicek bir şeyim yok ama insanın nefsi aklından daha baskın gelir.

Demek istediğini anlıyorum bu ülkede kadına 1.ci sınıf insan gözüyle bakıp yanında 3.cü sınıf insan zanneden insanlarla dolu malesef :(

Ama yapıcak bir şey yok sadece cinsellik aracı olarak anlaşmalı bi hatun bulucaksın yada o seni bulucak bekliceksin biz nasıl zevk alıyorsak onlarda zevk alıyor bizim çaba emek göstermemize hatta para vermemize gerek yok bu konulardaysa seni anlıyorum

Ama beynin bacak arandan daha ağır basıyorsa sende bi sorun var demektir o yüzden doktora gözükmeni tavsiye ettim.

Ben her zaman para karşılığı sexe karşıyımdır ama ılıklığın varsa onada saygı duyarım.

• Talihsiz bir açıklama olmuş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.