Şimdi Ara

Kızlara Yada İnsani Duygulara İlgi Duymuyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlmd

quote:

Orijinalden alıntı: CutSpite

Arkadaşım bence kafanda çok farklı şeyler dönüyor. Ben fazla ilişki yaşamamana yada ilişkide aldığın bir tranvadan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.
    ilişkiler her zaman önemlidir. sevgi kadın-erkek,baba-oğul , anne-oğul bu bağlar çok güçlü bağlardır ve bu bağlar zayıflığı göstermez.
    Şu anda kızlara ilgi duymaman konusundaki şeyleri geçmişte yaşadığın olaylara bağlıyorum.
    Eğer bir çözüm bulacaksak cinsellik açısından, kendini bi tatmin etmeye çalış eğer çalıştığında karşı cinsi düşünüyorsan sıkıntı yok olay tamamiyle senin psikolojin ve bi uzmandan yardım almalısın.
    Eğer düşündüğün şeyler başkaysa hormanel olarak problemler yaşıyor olabilirsin. testestoron sagılamanda problem olabilir.

Ayrıca hiç bir şey zayıflık değildir. Şehvet, onur saygı duyulması gereken şeylerdir.
    Psikolojik sorunlarının olduğu kanaatindeyim. yardım alman lazım

bir canlının başka bir canlıyla karşılıksız bağ kurması bana saçma geliyor.
    mutlaka bir çıkar olmalı diye düşünüyorum.Baba oğluna bakıyor çünkü yaşlandığında oğluna bakacak.

hiç bir tramvatik olay yaşadığımı düşünmüyorum ben kendimi bildim bileli böledim.zorunlu çevrem beni hep duygusuz olarak nitelendirir.
    televizyondaki ölüm haberlerini herkes çok umursarken bana saçma geliyor.ne yani yüzünü bile görmediğim bir insan ölmüş üzülmem mi gerekir?

haklısın üzülmek zorunda değilsin. ateş düştüğü yeri yakar ve seni ilgilendirmez o senin vicdanına kalmıştır.
    Düşüncelerine saygı duyuyorum. ailen olmasaydı sen olmazdın bu bile bir bağdır. ki ben annemi canımdan çok severim kıymetlim bnm ..
    Sadece bir öneriydi eğer kırıcı olduysam kusura bakmayasın ama kesinlikle bir gariplik var derinde

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

hislerinden arınmış sadece beden ve düşünceden ibaret kalmışsın. bu bir yerde acı duymaman için iyi birşey lakin mutlu olacak birşeyde bulamazsın. Ayrıca seri katillerin ruh haline benziyor birazda

Aynen başta sizin yazdığınız mesaj narsisizm acı mutluluk vs hissetmeme ortalama üzeri zeka bunlar hafiften Sosyopat izlenimi yarattı bende yada klasik ergen bunalımı:

Wikipedi'den sosyopat tanımı

"Sosyopat kelime açılıma anlamında psikopat tanımına yakın olmadığı halde öyle sanılmaktadır. Pat eklentisi fizyolojik olarak anormal seyreden hastalık bulgusu anlamındadır. Psikolojik bir bozukluk nedeniyle empati kurma yeteneği bulunmayan kişilerdir. Karşılarındakilerin düşünce ya da duygularını anlama yetisinden yoksun oldukları için, kaşıkla göz oymak ve musluk kapatmak, bu kişilerin gözünde aynı derecede nötr iki eylemdir. Psikopat tabir edilen kişilerin aksine acı vermekten zevk almamaktadırlar; sadece neyin acı vereceğine karar vermede zorluk çeken bir tür psikolojik rahatsızlıktır. Toplumun temel kuralları ile uyuşmazlık yoluyla çözme şeklinde kendisini gösteren kişilik bozukluğu, psikolojik bir hastalık olarak tanımlanabilir."

Ayrıcahttp://www.eksisozluk.com/show.asp?dbbk=1&t=sosyopat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 24 Aralık 2011; 3:11:37 >

• aseksüel olabilirsin ciddiyim.
  • yaların
  • Arkadaş aşka sevgiye inanmıyormuş sadece. Şehveti var adamın istesede istemesede vardır. Bi bakımdan söylediğide doğru aslında. İkili ilişkilerde(erkek-kız) aşkta sevgide çıkara dayanır. Sevdiğini aşık olduğunu sanarsın ama seni ona iten veya ondan almak istediğin şeyler vardır ve biz bunu aşk sevgi diye nitelendiririz. Çıkar beklemediğiniz insana hiç aşık oldunuzmu veya onu seviyorum dedinizmi? Aile arası sevgi vardır ama çünkü annenin babanın kanındansın bi parçalarısın bu başka konu. Arkadaş burda abartmış biraz olayı. Bunuda ailesiyle kendi arasındaki bağlardan olabileceğini düşünüyorum...
  • Niye sen vanpirmisin gardaş?
  • Forumdaki tüm ergenler bir anda psikolog-ürolog oluyor ya da komedyen.

Benim tavsiyem Nietzsche'nin kitaplarını oku (okuduysan bir daha oku) . Senin yazdıklarının çoğunu bir an ben yazdım sandım . Bu konuda yanlız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı.
  • duyguların ölmüş.ben aşkın ve diğer duyguların varlığından eminim.zaten insanın ruhuda duygu yumağıdır.yani bir nevi duyguların olmazsa ruhunda olmaz.ayrıca sen madem sevgiyi saçma buluyorsun o zaman baban seni okutup büyüttükten sonra onun başına birşey gelse üzülmezsin.neyse ama bence bu kötü bir sorundur.
  • bütün ilişkiler çıkar ilişkisidir zaten. önemli olan mutualist yaşayabilmek...
  • Bunu, bunu alın dışarı..
  • adam dexter izlemiş beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

sana tecavüz ederler dikkat et

• arkanı sağlam tut panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlmd

Aseksüellik mi?
    Hmm belki.Sokakta bile yüzlerce abazayla karşılaşıyorum.Bir insan uçkurun derdine neden bukadar düşer ki?
    Yada bir insanın başka bir insana duduğu sevgiyi anlamıyorum.Öğrenğin bir karıyla koca,yada baba ile oğul arasındaki sözde bağ çok mantıksız geliyor...

İnsan duyguları ve düşünceleri olduğu için insandır.Eğer bir şey hisetmiyorsan ki böyle bir şey için büyük olaylar yaşamış olmalısın bence yardım almalısın.Gerçekten ciddi bir durum.
    İnsan kendini hem düşünce hem duygu olarak geliştirmelidir.Duygular en az düşünceler kadar önemlidir. Bize insan olduğumuzu dünyanın yaşanılır bir yer olduğunu hatırlatır.
  • Adam Dexter...
  • Bence arkadaş ılık değil
  • Bence biraz raaad olun bi camel patlatın sonra düşünürsünüz
  • bende 1 sene önceye kadar öyleydim.İşte anneme derdim kadınlar kolda fazlalıktır,işte ben ölene kadar kimseyle çıkmayacağımda odur da budur da.Sonra 18 oldum dershanede bir kız gördüm allahım şaştı peygamberimi arıyorum şu anda.Kız hep yanımda oturuyor.Kafasını omzuma falan yaslıyor.Ama olayın kötü yanı şu kızın çıktığı var.Offf böyle sistemin ben.Yani büyüdükçe düşünceler de değişiyor dik kafalılığın alemi yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepDelver -- 27 Aralık 2011; 11:06:31 >
  • Ilık.avi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.