Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8. Sinifta izmir bostanli sahil gezenler bilir hem kayalar vardir denize dogru yanimda 5kiz kayalardan yuruyoruz yasemin kafeye ben bi artislik yapam dedim gittim en dibe cek kiz fotoyu dedim verdim telefonu tam osirada bi ayagim kaydi lap suyun icine sansina telefonu kiza vermistim ama bulusma bitene kadsr dalga gectildr o ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulla piknige gittik orta okuldayiz piknik alaninda göl var işte kizlarla erkeklerle yuruyoruz 5-6 kisi o zamanlar da kilolu falan degilim yani iskeleye adimimi attim sag bacagim oldugu gibi tahtanin icine girdi bir bacagim toptan suda digeri disarida millet deli gibi guluyor kimse de demiyor şunu çekip kurtaralim bacagima da girmis birseyler kaniyor hocalar çekti çıkarttı birinin pansuman zart zurt kizlarin yaninda oturduydum butun gun erkekler oynarken

• Bizim felsefecinin bakkalı açık sınıfta gezdiğini kızlardan duydum. Bende diyodum bunlar neye gülüyo

• Bende anlatayım. 4 ya da 5.sınıftayız. O zaman en önde oturuyorum. Yanımda da bir kız oturuyor. Neyse bir gün geldi bu ben sana bişey soylucem ama kızma dedi. Bende tamam ne söyleyeceksin diye cevap verecekken kız o anda demez mi sen Bi kere benim totomu elledin diye. O anda nasıl rezil olduğumu anlatamam Hayır işin garip tarafı ben böyle bir olay hatırlamıyordum. Ha birde üstüne kız bunu dediği için kıza çelme takmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 12 Eylül 2013; 15:11:14 >
  • Bir keresinde derste istem dışı erekte oldum. O gün de tüm dar baksırlarım kirliydi, şansıma bol olanı giymişim Öğretmen masasından sırma doğru iki büklüm olup gittim kız anladımı anlamadımı bilmiyorum
  • sizin yine iyi biz basketbol oynuyoruz arkadada bi kaç kişi futbol basketbol topu hafif geriye giti basketbol tapunu aldım koşarak gidiyorum arkamdada çocuk benden basketbol topunu almaya çalışıyo ben öle giderkene futbol topu beyabi hızlı benim surata bi çarptı tözkezledim yüzümde izi kıpkırmızı oldu çok pis acıdı o yetmezmiş gibi az daha yere düşüyordum üstüne üslük topuda kaybetim çocuk gitti basket attı her neysebunlar hikaye benim yüzüme futbol topu çarptı yan taraftada kızlar oturuyodu çok pis güldüler canımın yanmasınamı derstleniyim rezil olmamı topu alan çocuğada bişey yapamadım can acısıyla
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pheus

arkadaşlarla birbirimize horozumuzun fotoğraflarını atıyorduk mms varken arkadaşa atayım derken konuştuğum kıza atmıştım

abi sadece "horoz" kelimesine 3 dakika kahkaha attım haahasdhashd :D
  • Bi uplayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil852

sizin yine iyi biz basketbol oynuyoruz arkadada bi kaç kişi futbol basketbol topu hafif geriye giti basketbol tapunu aldım koşarak gidiyorum arkamdada çocuk benden basketbol topunu almaya çalışıyo ben öle giderkene futbol topu beyabi hızlı benim surata bi çarptı tözkezledim yüzümde izi kıpkırmızı oldu çok pis acıdı o yetmezmiş gibi az daha yere düşüyordum üstüne üslük topuda kaybetim çocuk gitti basket attı her neysebunlar hikaye benim yüzüme futbol topu çarptı yan taraftada kızlar oturuyodu çok pis güldüler canımın yanmasınamı derstleniyim rezil olmamı topu alan çocuğada bişey yapamadım can acısıyla

Gozlerim acidi okurken.

• Nakit para yanımda hiç yoktu, kız arkadaşımla bir cafeye gitmiştik iki kola istedik muhabbet falan ettik dersi vardı kafeden çıkacağız tam kredi kartını çıkardım post makinemiz yok dediler Allahtan anlayışlı çıktı bayan. Tabi sonra o bayanın tanıdık çıkması ayrı bir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: gengar06

kışın sevgilimle kafe ye gittik işte bende hafiften nezle gibiyim. neyse kız bişeyler anlatıyo herşey gayet güzel birden komik bi şey aklıma geldi birden gülünce fırttt burnumdan sümükler fışkırdı işin kötü yanı mendilimde yoktu hala aklıma geldikçe rahatsız oluyor utanıyorum

banada cok oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: AllameFan

quote:

Orijinalden alıntı: Pheus

arkadaşlarla birbirimize horozumuzun fotoğraflarını atıyorduk mms varken arkadaşa atayım derken konuştuğum kıza atmıştım

abi sadece "horoz" kelimesine 3 dakika kahkaha attım haahasdhashd :D

asdhasdhasjdahjsd sen yazdıktan sonra gülmeye başladım burnumdaki peçete ağzıma kaçtı :D
  • Arda Ka kullanıcısına yanıt

• iki elini birleştirip basınaca sanki gaz sesi çıkıyormuş gibi oluyor bende ozamanlar elim alışmış yapıyordum öle(artık niye yapıyorsam) bir keresin de dersanede sınıfta herkez test çözüyordu sınıf sessiz bende sıkılmışım yaptım o dalgınlıkla herkez bana baktı bende ben yapmadım elimle yaptım elimle diye heyacanla cevap vermiştim. Ama o anı hiç unutmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: C_engizhan

Nakit para yanımda hiç yoktu, kız arkadaşımla bir cafeye gitmiştik iki kola istedik muhabbet falan ettik dersi vardı kafeden çıkacağız tam kredi kartını çıkardım post makinemiz yok dediler Allahtan anlayışlı çıktı bayan. Tabi sonra o bayanın tanıdık çıkması ayrı bir olay

Aynı olay banada geldi bizim hesap kabarıktı. Tam çıkardım adam beyefendi "kredi kart ödemeleri kabul etmiyoruz yani post makinemiz yok dedi" Ben içimden karıya sövüyorum bütün para kartta işte neyse ki hatun ödedi ondan sonra full hesapları ben ama memnundum paraya değdi"

• Arkadaşım kendi sınıfından bi kızın numarasını vermişti. Kız benden çok hoşlanmış aramızı yapmasını istemiş. Kız da çok geniş, rahat bi kız. Ben de aldım numarasını mesaj attım whatsapptan. Iki üç gün konuştuk o ara da ben istanbula gitmiştim kız bana istanbuldan gelince sana ellerimle kahvaltı hazırlicam dedi. Kız da ablasıyla beraber yazlıkta kalıyo ailesi bir ay başka bi yere gitmiş... ben seviniyorum golü atcam diye. Mesaj bölümüne "SEX" yazdım göndermedim ss almak için. O an elim gönder tuşuna deydi. Yolladım kıza. Başımdan aşağı kaynar sular... aynı cem yılmazın esprisi gibi oldu. Ama sonra toparladım yine aynı devam etti muhabbetimiz

• Dolmuştaydım. Arkadaş beni aradı. Konuştuk biraz. bana bıktım şu karıdan ( sevgilisinden ) demişti. Bende dolmuştayım derdini sonra konuşuruz demiştim. Orta koltuklardan birine oturdum elimi cebime attım. 1.5 lirayı öne doğru verirken bayana " Şu karıyı uzatır mısınız ? " dedim. Sonra 1sn afalladım " pardon parayı parayı " dedim yüzüm kızardı ve güldüm. Yanımdaki adamda güldü.

Lisede kızlar ayran almış. Dikkat edin masa eğik ayran üstünüze dökülebilir dedim. 10dk sonra aldığım ayran kendi üzerime döküldü.

Okulda rezillik diyorsanız Büyüğü bende.Başımdan aşağı ayran dökülmüş şekilde okul koridorundan müdürün odasına gittim. Üstü bembeyaz , hayalet olmuş biri düşünün. İşte o benim

Arkadaşları sokağın köşesinde bekliyorum . İki kız geldi . 14-15-16 yaşlarında olmalı. Benim olduğum yere geldiler , onlarda benim gibi durdular. Kızlar bakar mısın çakmak var mı dedi. Sürekli bakıp duruyorlardı da zaten. Bende " size çakmak lazım ama ben sigara kullanmıyorum " dedim. Kızlar bi güldü , anlamadım ne olduğunu. Çok ciddi söyledim hiçbir ima yok. Gece günü değerlendirirken ulan bu kızlar neye güldü dedim. Sonradan anladım köfteyi.

Lokantaya girdim. Ben yemeklere bakayım derken önümde cam varmış patt kafayı bi vurdum. Herkes güldü. öyle böyle vurma değil ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 16 Eylül 2013; 10:48:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Orijinalden alıntı: C_engizhan

Nakit para yanımda hiç yoktu, kız arkadaşımla bir cafeye gitmiştik iki kola istedik muhabbet falan ettik dersi vardı kafeden çıkacağız tam kredi kartını çıkardım post makinemiz yok dediler Allahtan anlayışlı çıktı bayan. Tabi sonra o bayanın tanıdık çıkması ayrı bir olay

Aynı olay banada geldi bizim hesap kabarıktı. Tam çıkardım adam beyefendi "kredi kart ödemeleri kabul etmiyoruz yani post makinemiz yok dedi" Ben içimden karıya sövüyorum bütün para kartta işte neyse ki hatun ödedi ondan sonra full hesapları ben ama memnundum paraya değdi"

• Sınıfta kapı önünde kız duruyordu bende dalgındım kızı belinden kavrayıp biraz sola çektim(kendime yer açıp kapıdan geçmek için) kız güldü bende bozuntuya vermedim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.