Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bundan 4 sene önce falan işte okuldan geldim yemek falan yedim annem evde yoktu babamda yumarta yaptı işte yedim oanda kız arkadaşım aradı maç var nerdesin gelmicekmisin izlemeye falan bende aleacele fırladım evden gittim ulan dedim yumurta yedim ben kokar falan bakkal yok ama biyerde sapa biyer işte kızla buluştuk kız bana nasılsın canım diyo ben burda bakkal yok mu ya diyorumoda nooldu falan yok falan diyo geçiştiriyo maç oldu bitti neyse ben oturuyom herkes gitti bi biz kaldık ulan kız bana hamle yapıyo öpmek için lan yumurta yedim kokuyoyok hamle yapıyo ben geri çekiliyomsonra normal ayrıldık ama 2 gün trip atmıştı bende mecburen söylemiştim tabi sonra yine aynı kız parktayız arkadaşlarıyla buluşçaz işte yiyişme falan olduulan coni havalandı bende ozamanlar ciddiym(8.sınıf)3.1 falan bilmiyorumyapmamışım daha bi garip oldum ben şimdi önümüzde açık alan var apartmanlar falan arkamızda otobüs durağı pantolonda var inmiyorben kaldım öyle sonra bi tanıdık geçti bu utandı ayrıldık sonra tekrar başladı ulan konuşuyoruz ama benim kafa orda inmiyo bi türlü iyicede uçuşa geçti görse rezil olucam neyse işte dedim kızlara bakıyım eldim otobüs durağı arkamızda ben apartmanlara gidiyorum elim önümdeama ne ter döktüm ozaman kızda diyo durak arkada nereye gidiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz7

Bu oaly geçenlerde oluyor hala dusundukçe guluyorum Evden tam cıkıcam acaip ossurasım geldi neyse dedim salarım asansorde kapıyı çektim cıktım asansorde asagıya inerken bi salmısım ortalık leş gibi kokuyo adamı boagacak şekilde neyse asagıya indim biizm komusunun kızı bindi biner binmz öff dedi adamlar sıçmış resmen dedi yerin dibine girdim hala yuzune bakamıyorum kızın.

sesli güldüm hala gülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim fermaur acık kalmış,kızlı erkekli guruptayız,kızın biri dükkanın açık kalmış dedi,bende önemli değil içerde çırak var dedim,iyi kapak yapmıştım ama utanmıştımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliant

Şimdi ben uzun bir süredir vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Sınıftayım, öğle arası ve sınıf tamamen boş. Dedim boş boş durmayalım bari egzersiz falan yapayım. Tam body squat yapıyorum ki bu da şöyle bir hareket

İşte tek ayağa geçiyorum canım çıkıyor tabii pek bacak çalışmışlığım yok yeni yeni başlıyorum. Sonra tek bacağımla bu hareketi yaparken içeri kızın biri girdi aniden, tek ayakta manyak gibi eğilmiş hâlimi gördüğünde öyle bir bakış attı ki Sonra çöpe bir şey atıp gitti. Dedim ulan rezil olduk senin yapacağın spora ben Sonra kız yine geldi, "paramı çöpe atmışım" dedi çöpten parayı aldı gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: nekao

quote:

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Kantinde sırada iken sınıftan bir kız rica etmişti simit alırmısın diye simiti aldım kıza verirken birden simitin üzerine hapşırdım çok kötüydü Bir keresinde de kızlar voleybol oynarken topları kaçmıştı bana doğru hızlı bir şekilde geliyodu eğilip alayım derken top bacak aramdan geçip gitmişti çok pis kahkaha atmıştı millet

Bizim okulda da en büyük baş belası kızlardan gelen voleybol topu.
    Bahçedeki voleybol oynanan alanla basket potaları yanyana.
    Biz erkekler de hep basket oynarız öğle tenefüsünde kızlar ve bazı kızlarla takılan kuul çocuklar da voleybol oynar.
    Benim çok başıma geldi voleybol topunun kaçıp benim ayağıma gelmesi.Şimdi düzgün atamazsan yandın.Elle atsan yetşimeyecek ayakla atsan hem kızacaklar o topa ayakla vurulmaz diye hem de başka yöne gitme ihtimali baya fazla.onları düşünürken soğuk terler akıyor
    Bir keresinde de işte voleybol topu ayağıma doğru yuvarlanırken(kızlar kaçırmış yine) onlara doğru ayakla atayım dedim topu ıskaladım,ayağım topa değmedi bile. Oynayanların arasında benim arkadaşlarım da vardı Yuh gökay ohaaa ahahahaah gibi sesler yükselmişti rezil olmuştum

sizin okulda kuul cocuklar mı voleybol oynuo bizde nerde sunepe varsa onlar oynuodu bu arada o voleybol toplarına cok pis vururdum

Hocam ayıp olmuyormu sünepe falan?

• işte öyle oldu bir yumruk attım kaçtım.

• bundan bi hafta önce arkadaşın evindeydim. Arkadaş yeni telefon almıştı whatsappı deniyordu. Bi resim gönder açacak mı bakalım dedi. Hemen o an çavuşun fotosunu çektim eşofman kabarık bir şekildeydi. Gönder e bastım meğer konuştuğum kıza göndermişim. O an mıçışlardayım. Hemen durumu toparlamaya çalıştım. Bi de kıza bir gün önceden, hoşlandığımı söylemiştim

Sonuç, kızla konuşmuyoruz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: speech

quote:

Orijinalden alıntı: 4Reaky

eski sevgilimle ilk buluşmamzda kafa tokuşturmştum kız eve gitmişti

bende yaptım böyle bi mallık

ama kız eve gidiodu zaten uğurlamak amacıyla liseden alışkanlık yanağından öpücsğime :)

Ahahahaaha gece gece haykirdim yemin ediyom

• bi keresinde kopmuştum gülerken burnumdan sümük fırladı suratıma yapıştı koptu millet lan ne gündü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde [size=5]çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

gece gece haykırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ksenhops

bundan bi hafta önce arkadaşın evindeydim. Arkadaş yeni telefon almıştı whatsappı deniyordu. Bi resim gönder açacak mı bakalım dedi. Hemen o an çavuşun fotosunu çektim eşofman kabarık bir şekildeydi. Gönder e bastım meğer konuştuğum kıza göndermişim. O an mıçışlardayım. Hemen durumu toparlamaya çalıştım. Bi de kıza bir gün önceden, hoşlandığımı söylemiştim

Sonuç, kızla konuşmuyoruz artık

Bundan kotusu olamaz herhalde.

• Lis sonda iyi anlaştığım yeni tanıştığım biri vardı neyse tenefüs olmuş ben telefondan birşeylere bakıyorum(yeni almışım) dedi ver bakayım, bende verdim sonradan dank etti içine zorno arşivi kurmuşum nerdeyse tenefüsün sonuna doğru tuhaf bir ifadeyle geri vermişti baya utanmıştım.

edit:Birde arkadaşımın anısı vardı sınıfta bir ben varım çantada birşey arıyorum çıkıcam birde arkadaşım tam ben çıkarken bir kız girdi baya alımlı bizimkide kaşar-salam-ekmek yiyor neyse dedim dur bakayım napacak bende kapıdan bakıyorum kız gitti birşey sordu bizimkinin de yok demesiyle ağzındaki kaşarla-salamın karışıp bulamaç olmuş hali kızın dudağının üstüne yapıştı ben yere düştüm gülmekden kalkamıyorum.Şimdi yine gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 17 Ağustos 2013; 2:46:12 >

• İlkokul 5. sinifti galiba,benim hep bagirsakla sorunlarim olmustu,eskiden haftada bir tuvalete giderdim(simdi yine iyi 4 gunde bir gidiyorum),bir hafta abarttim 9 gun tuvalete gitmedim.Geliyor gelmesine ama ya yirtilirsa diye korkuyorum.Neyse dedim uyudum.Ertesi gun okulda her saniye ucta oldugunu hissettim,yrmek yedim daha sonrs son tenefuste disaridayim birden siddetlendi ben felc oldu bahcenin ortasinda inme inmis gibi kaldim oyle.Zil de caldi 5-6 kisi var koca bahcede.Sonra bir baktim ufsktan ufaktan gidiyor,ben geri itiyorum ama basinc cok fazla herhalde o gun yedigim hamburger de ogutulunce boyle oldu.Tam kontrol altina aldim ucuz yirttim dedim,mudur yardimcisi hadi oglum hadi diye bagirdi.Ben bekledim biraz 30 saniye sonra yine bsgirdi ben de yapacak bir sey yok deyip ozurlu ozurlu yurumustum okula dogru.Haraketlenme de olunca heptrn gitmisti tabi lagim gibi olmustu.Bari tuvalete gireyim derse girmeyip dedim tam o sirada bizim hoca felmesin mi,hadi derse dedi ben de hocam tuvalete giricektim dedim,sonra girersin dedi zorla aldi beni derse ben zaten bitmisim zombi gibi yuruyorum.
    Ders resim dersi bos geciyor,en arkaya oturdumbir de kiz var koku var ama oylr bir yslitim ysptim ki gotume az cikiyor,tek o kiz duyar duysa duysa,neyse o duymus olacak ki gulmeye basladi gitti sonra hocaya soyledi.Hoca da komik biri,Can tutamadin mi o kadarini da be oglum dedi ve gulmeye basladi.Tabi gerisi malu. herkes anladi olayi.Sevdigim kiz da dahil.Ama olay kizlarla arami bozmadi,sadece yakin arkadasim makarasini yaoar hep:)

Yine sicmali bir hikayem var pek kizlarla alakasi yok da.
    Benim bagirsaklari anlattim ben, oldukca dengesizler.Yine 6. siniftayken sapancada sitenin havuzuna gitmistik amcamlarla(daha yeniydim orada yakin arkadas yoktu),neyse sitenin havuzunda yuzuyorum ben, yine ucta benim boklar dedim daha tutamam gideyim tuvalete pis mis yapicaz,havuz da buyuk yani 100 metre ben tam merdivenlere gitcem 3 metre kaldi birden gorusume smcam girdi can bugun senle hic yuzmedik gel yuzelim dedi.Ben de tuvalete gitcem dedim,tamam gidersin acelesi yok dedi.Neyse oylr diye diye ikna ettim 20 saniyede ama taa havuzu ortasindayim tabi ben.Merdivenlere yol almamla sicmam ayni anda oldu,suya bsktim boyle topsk topak parca parca olmus.Hemen ciktim,geri kalani gidip tuvalete yaptim.Havlumu almaya giderken 15 kisinin oldugu havuz bosalmisti,cikan birisi vardi o... c.. nun biri sicmis demisti ben hic dikkat cekmeden gitmistim,havuzda da yayilmisti boyle hani kagit yakarsiniz da kul kul olur ya onun gibi olmustu havuzun her tarafi,1 hafta sonra tasinmistik zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum senin bağırsaklar akıllara zarar @Bamya Avcisi

• İzmir gezisine çıkmıştık o zamanlar 7.sınıftaydım her neyse avm'ye doğru yol aldık arkadaşa bir el hareketi mi ne yaptım öyle kahkahalarla gülerken avm'nin reklam panosuna bir çarptım aboooooooov orda bir ananı ........ diye bir sövdüm hoca moca kızlar bir gülmeye başladı ne kötü oldum lan valla hatırladığım zaman bile içim kötü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

İlkokul 5. sinifti galiba,benim hep bagirsakla sorunlarim olmustu,eskiden haftada bir tuvalete giderdim(simdi yine iyi 4 gunde bir gidiyorum),bir hafta abarttim 9 gun tuvalete gitmedim.Geliyor gelmesine ama ya yirtilirsa diye korkuyorum.Neyse dedim uyudum.Ertesi gun okulda her saniye ucta oldugunu hissettim,yrmek yedim daha sonrs son tenefuste disaridayim birden siddetlendi ben felc oldu bahcenin ortasinda inme inmis gibi kaldim oyle.Zil de caldi 5-6 kisi var koca bahcede.Sonra bir baktim ufsktan ufaktan gidiyor,ben geri itiyorum ama basinc cok fazla herhalde o gun yedigim hamburger de ogutulunce boyle oldu.Tam kontrol altina aldim ucuz yirttim dedim,mudur yardimcisi hadi oglum hadi diye bagirdi.Ben bekledim biraz 30 saniye sonra yine bsgirdi ben de yapacak bir sey yok deyip ozurlu ozurlu yurumustum okula dogru.Haraketlenme de olunca heptrn gitmisti tabi lagim gibi olmustu.Bari tuvalete gireyim derse girmeyip dedim tam o sirada bizim hoca felmesin mi,hadi derse dedi ben de hocam tuvalete giricektim dedim,sonra girersin dedi zorla aldi beni derse ben zaten bitmisim zombi gibi yuruyorum.
    Ders resim dersi bos geciyor,en arkaya oturdumbir de kiz var koku var ama oylr bir yslitim ysptim ki gotume az cikiyor,tek o kiz duyar duysa duysa,neyse o duymus olacak ki gulmeye basladi gitti sonra hocaya soyledi.Hoca da komik biri,Can tutamadin mi o kadarini da be oglum dedi ve gulmeye basladi.Tabi gerisi malu. herkes anladi olayi.Sevdigim kiz da dahil.Ama olay kizlarla arami bozmadi,sadece yakin arkadasim makarasini yaoar hep:)

Benim bagirsaklari anlattim ben, oldukca dengesizler.Yine 6. siniftayken sapancada sitenin havuzuna gitmistik amcamlarla(daha yeniydim orada yakin arkadas yoktu),neyse sitenin havuzunda yuzuyorum ben, yine ucta benim boklar dedim daha tutamam gideyim tuvalete pis mis yapicaz,havuz da buyuk yani 100 metre ben tam merdivenlere gitcem 3 metre kaldi birden gorusume smcam girdi can bugun senle hic yuzmedik gel yuzelim dedi.Ben de tuvalete gitcem dedim,tamam gidersin acelesi yok dedi.Neyse oylr diye diye ikna ettim 20 saniyede ama taa havuzu ortasindayim tabi ben.Merdivenlere yol almamla sicmam ayni anda oldu,suya bsktim boyle topsk topak parca parca olmus.Hemen ciktim,geri kalani gidip tuvalete yaptim.Havlumu almaya giderken 15 kisinin oldugu havuz bosalmisti,cikan birisi vardi o... c.. nun biri sicmis demisti ben hic dikkat cekmeden gitmistim,havuzda da yayilmisti boyle hani kagit yakarsiniz da kul kul olur ya onun gibi olmustu havuzun her tarafi,1 hafta sonra tasinmistik zaten.

• 6 veya 7.sınıfa gidiyordum. Derste ereksiyon olmuştum. Sonra tenefüs zili çaldı, hemen kalktım dışarı çıkmak için. O sırada önümdeki kızda kalktı eli çarptı oraya Çarpar çarpmaz yüzünü çevirip garip garip bakmıştı, çok utanmıştım
  • ilkokul 1.sınıfa giderken ereksiyon olmuştum.Haydar 25 cme dayanmıştı.Öndeki kıza yanlışlıkla tostum kız ahhh dedi ve yaratığa dönüştü.Bende hemen poketopunu fırlattım çarizart çıktı ateş saldırısı yaptı ve mutlu son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

İlkokul 5. sinifti galiba,benim hep bagirsakla sorunlarim olmustu,eskiden haftada bir tuvalete giderdim(simdi yine iyi 4 gunde bir gidiyorum),bir hafta abarttim 9 gun tuvalete gitmedim.Geliyor gelmesine ama ya yirtilirsa diye korkuyorum.Neyse dedim uyudum.Ertesi gun okulda her saniye ucta oldugunu hissettim,yrmek yedim daha sonrs son tenefuste disaridayim birden siddetlendi ben felc oldu bahcenin ortasinda inme inmis gibi kaldim oyle.Zil de caldi 5-6 kisi var koca bahcede.Sonra bir baktim ufsktan ufaktan gidiyor,ben geri itiyorum ama basinc cok fazla herhalde o gun yedigim hamburger de ogutulunce boyle oldu.Tam kontrol altina aldim ucuz yirttim dedim,mudur yardimcisi hadi oglum hadi diye bagirdi.Ben bekledim biraz 30 saniye sonra yine bsgirdi ben de yapacak bir sey yok deyip ozurlu ozurlu yurumustum okula dogru.Haraketlenme de olunca heptrn gitmisti tabi lagim gibi olmustu.Bari tuvalete gireyim derse girmeyip dedim tam o sirada bizim hoca felmesin mi,hadi derse dedi ben de hocam tuvalete giricektim dedim,sonra girersin dedi zorla aldi beni derse ben zaten bitmisim zombi gibi yuruyorum.

2. hikaye gerçek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 18 Ağustos 2013; 16:38:27 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.