Şimdi Ara

Kızlara çokmu sert davranıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kendimi bildim bileli ciddi ve net insanım yerine göre bende gülerim ama ben bi konuda ciddiyken karlımdakinin hevesimi kırıcak en ufak cümlesine tahammül edemiyorum daha çok flört ettıgım kızlarda oluyor bu mesela geçen sevgimle 15 tatil planı yapıyoduk yok ora olmaz bu olmaz hevesimi kaçırdı bide kafa buluyo gıbı geldi arabayı sağ çektim kolundan çektıgım gıbı dışarı attım in lan aşşağa diye yolun kenarında bıraktım 45 dk kampüse kadar yürüdü. Mesela sinemaya gıdelim diyorum yok olmaz dıyor başta bende bır daha senı bıyere goturursem 2 olsun bana asla bahsini bile açma işine bak diyorum hevesım kactımı asırı sınırlı bırıne dönüyorum sevgılımle tam yakınlasıcaz en ufak ısteksızlıgını sezsem bıdaha bana sarılma bile dokunmadan uzaktan sev dıyorum yada bi.kızla konusuyoz basta yakın oluyo ben ılgılendıkce bı mesajlarıma gec yazma baslıyo umursamama baslıyı kafamı buluyosun lan sen benimle dıyıp ana avrat gırıyorum sizce bu neyden kaynaklanıyor. Sevgilim sözümü dinlemese üstüne bile yürüyorum. ilerde bırine evlenme teklıf etsem o anlık red bile etse harbı ayrılır üstüne yüzüğü bı tarafına mote ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebi224 -- 25 Ekim 2015; 19:32:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CSB,bunu okumuştum. Üyeyi ateşe verin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.