Şimdi Ara

Kızlara Nasıl Davranmalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
16.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar soru açık gayette..Sevgilinize nasıl davranırsınız.? Çok mesaj atarım veya arada atarım,böyle konusurum şöyle konusmam..Vs.vs.

Kız arkadasımla ayrılmıstık yeniden basladık barıstık yani..Ailesi buna biraz laf etmiş arkadasından ogrendim durumu neyse..Kızları cok sıkmamak her seyi tadında bırakmak vs.nasıl davranmalıyız kısaca..

Şöle yap böyle yapma..Bence iyi bir rehber yorumlarınız..

• Bunu düşünüyorsanız ve yardım bekliyorsanız yanlış yoldasınız demektir.
    Bunun kararını verecek olan sizsiniz.

Fakat yinede özet geçmek gerekirse cool takıl, onlarla uyumluymuş ve onların dilinden anlıyormuş gibi davran. Aranıza mesafe koy. Ne sevgilisi gibi davran ne de arkadaşı kankası gibi. Behlül ve oğuz gibi davran

Fazla mesajlaşma bence. Daha çok telefonla ara sor. MSNdende çok fazla konuşmayın. O zaman geçirdiğiniz zamanın bir anlamı oluyor ve birbirinizi gördüğünüz zaman direk saldırıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Bunu düşünüyorsanız ve yardım bekliyorsanız yanlış yoldasınız demektir.
    Bunun kararını verecek olan sizsiniz.

Fakat yinede özet geçmek gerekirse cool takıl, onlarla uyumluymuş ve onların dilinden anlıyormuş gibi davran. Aranıza mesafe koy. Ne sevgilisi gibi davran ne de arkadaşı kankası gibi. Behlül ve oğuz gibi davran

Fazla mesajlaşma bence. Daha çok telefonla ara sor. MSNdende çok fazla konuşmayın. O zaman geçirdiğiniz zamanın bir anlamı oluyor ve birbirinizi gördüğünüz zaman direk saldırıyorsunuz

O zaman geçirdiğiniz zamanın bir anlamı oluyor ve birbirinizi gördüğünüz zaman direk saldırıyorsunuz derken Anlamındamı
    Birde behlül ve oğuz gibi davran dediniz benim kız arkadasım beni behlüle benzettiğini söylüyor zaten onada hayran kendisi Ama fiziksel benzerlikten bahsediyor yani behlül ve oğuz dediğiniz nasıl davranıyor yani

• Adamına göre davranmak lazım.

Yanlış anlaşılma olmasın
  • Soruma cevap lütfen ve baska yorumlar lütfen
  • anladık kız arkadaşın var
    çapulcuymuşsunki aileside kızmış
  • çok üstüne düşme sıkılır ama çokta takmamazlık yapma acayip bozulur.. arasını kestir işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempaticks

anladık kız arkadaşın var

Şu güzelim DH'de senin gibi ucuz insanlar var ya acıyorum size ya gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDown

quote:

Ay sinirlendi kıyamam. edebide takılır
  • Biz ne desek bir anlamı yok her şeyden önemlisi karşındaki kişinin nasıl davranışlardan hoşlandığı.

Kimisi çok aramandan hoşlanır kimisi rahatsız olur.Her konuda bu böylediler herkesin hoşlanacağı diye bir şey yoktur.İnsanoğlu gariptir yani nefret edeceğini düşündüğün bir şeyden hoşlanır.Hoşlanacağını düşündüğün şeyden nefret edebilir.

Hiç tanımadığın kıza böyle boş taktiklerle yaklaşmaya çalışmayı bırak.Öncelikle karşındakini tanımalısın.Davranışlarını öğrendikten sonra nelerden hoşlandığınıda çözmeye başlayacaksın o yoldan ilerleyeceksin.

Biz kızı tanımadıktan sonra ne kadar şöyle yap böyle yap desekte boş.

Benim kız arkadaşımla ilişkim ne abartıdır nede normal arkadaşlarımı görürüm saatlerce konuşurlar hoşlanırlar ben kızı ne kadar seversem seveyim saatlerce sohbetten sıkılırım.pek çok konuda bu böyle.Böyle bir sorudan pek çok farklı cevap alırsın : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Şubat 2010; 22:49:53 >

• quote:

quote:

quote:

Ay sinirlendi kıyamam. edebide takılır

Biraz ''nick''in gibi ol bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Biz ne desek bir anlamı yok her şeyden önemlisi karşındaki kişinin nasıl davranışlardan hoşlandığı.

Kimisi çok aramandan hoşlanır kimisi rahatsız olur.Her konuda bu böylediler herkesin hoşlanacağı diye bir şey yoktur.İnsanoğlu gariptir yani nefret edeceğini düşündüğün bir şeyden hoşlanır.Hoşlanacağını düşündüğün şeyden nefret edebilir.

Hiç tanımadığın kıza böyle boş taktiklerle yaklaşmaya çalışmayı bırak.Öncelikle karşındakini tanımalısın.Davranışlarını öğrendikten sonra nelerden hoşlandığınıda çözmeye başlayacaksın o yoldan ilerleyeceksin.

Biz kızı tanımadıktan sonra ne kadar şöyle yap böyle yap desekte boş.

Benim kız arkadaşımla ilişkim ne abartıdır nede normal arkadaşlarımı görürüm saatlerce konuşurlar hoşlanırlar ben kızı ne kadar seversem seveyim saatlerce sohbetten sıkılırım.pek çok konuda bu böyle.Böyle bir sorudan pek çok farklı cevap alırsın : )

Farklı cevaplardan kendime bir kule oluşturmayı düşünüyorum yani nasıl anlatayım
    Kız arkadaşımla 4 aylık bir birilikteliğimiz var 2 haftası ayrı yeni barıştık daha..Daha iyi bir sevgili olmak için neler yapmalıyım onu sorayım ben en iyisi bir daha ayrılmak istemiyorum

• ya abi sana kalmış bir şey biz ne kadar şöyle yap böyle yap desek sen yapmacık olacaksın çünkü özün bu değil sadece kendin ol rahat ol kafanda su felsefe olsun "kız sonuçta beni yemez ya" ben öncelerde çok utanırdım ama sonradan o lafı kendime söyleye söyle rahatladım şimdi kızlarla konusurken erkek arkadaşımmış gibi konuşuyorum dediğim gibi sadece KENDİN OL YETER !
  • Ben sana akıl veremem şöyle yap böyle diyemem.

En azından şöyle tavsiye vereyim.Her şeyin karşılıklı olması gerektiğine inanmaktayım,Kız arkadaşına yapacağın Jest lerin bir süre sonra karşılık bulmalı ve sık sık yapmamalısın bunu.Bir yerden sonra anlamını yitirir.Kendinide çok kaptırma derim.benden bu kadar.
  • Ya zaten sevgili olmanın amacı güzel vakit geçirmek değilmidir?...
    Öyle ise akışına bırak eğlenmeye bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain*

ya abi sana kalmış bir şey biz ne kadar şöyle yap böyle yap desek sen yapmacık olacaksın çünkü özün bu değil sadece kendin ol rahat ol kafanda su felsefe olsun "kız sonuçta beni yemez ya" ben öncelerde çok utanırdım ama sonradan o lafı kendime söyleye söyle rahatladım şimdi kızlarla konusurken erkek arkadaşımmış gibi konuşuyorum dediğim gibi sadece KENDİN OL YETER !

Ya zaten 12 den sonra öyle bir muhabbetlere giriyordum ki.. Kız utanıp konuyu değiştiriyordu Benim korkum şu:
    Kız beni bu nasılsa beni çok seviyor ben ne yaparsam yapayım ayrılmaz diyip rahat davranıyordu..Ve beni avcunun içinde görüyordu..Ben bunu ayrı kaldıgımız zamanda 2 hafta boyunca arayıp sormayarak o mesaj atmadan mesaj atmayarak gostermistim ona..Tersledim vs. vs. Ben cool denebilcek,kızı takmıyormuş gibi yapan ama aslında aradada güzel jestler yapan tarza burunmek istiyorum..Örnekler varmı hiç öyle sizlerden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain*

ya abi sana kalmış bir şey biz ne kadar şöyle yap böyle yap desek sen yapmacık olacaksın çünkü özün bu değil sadece kendin ol rahat ol kafanda su felsefe olsun "kız sonuçta beni yemez ya" ben öncelerde çok utanırdım ama sonradan o lafı kendime söyleye söyle rahatladım şimdi kızlarla konusurken erkek arkadaşımmış gibi konuşuyorum dediğim gibi sadece KENDİN OL YETER !

Ya zaten 12 den sonra öyle bir muhabbetlere giriyordum ki.. Kız utanıp konuyu değiştiriyordu Benim korkum şu:
    Kız beni bu nasılsa beni çok seviyor ben ne yaparsam yapayım ayrılmaz diyip rahat davranıyordu..Ve beni avcunun içinde görüyordu..Ben bunu ayrı kaldıgımız zamanda 2 hafta boyunca arayıp sormayarak o mesaj atmadan mesaj atmayarak gostermistim ona..Tersledim vs. vs. Ben cool denebilcek,kızı takmıyormuş gibi yapan ama aslında aradada güzel jestler yapan tarza burunmek istiyorum..Örnekler varmı hiç öyle sizlerden

Kelimenin tam anlamıyla öyleyim diyebilirim zaten burcumda oğlak başka ne beklersin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Ben sana akıl veremem şöyle yap böyle diyemem.

En azından şöyle tavsiye vereyim.Her şeyin karşılıklı olması gerektiğine inanmaktayım,Kız arkadaşına yapacağın Jest lerin bir süre sonra karşılık bulmalı ve sık sık yapmamalısın bunu.Bir yerden sonra anlamını yitirir.Kendinide çok kaptırma derim.benden bu kadar.

Evet kendimimi kaptırmamam gerektiğini biliyorum..Tam unutuyordum kızı telefonumda bir mesaj ''Seni Seviyorum..'' sonra barışma süreci zaten..Biraz trip attık ama olsun o kadar..Ben gene kendimi kaptırmaktan korkuyorum..Aslında korkularımdan biride bu olsa gerek
  • Kendini kaptırırsan daha iyi bi bakıma
  • Cok mesajlasma mesela ben bu hafta sonu hic mesaj atmadim gorusmedim ama cumartesi gunu an be an takip ettim(bugun hasta olmama neden oldu ama olsun icim rhat)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.